Bungalowpark Gouden Spar

Bungalowpark Gouden Spar

4.8 reviewscore • 5 reviews
S

Gouden Spar aanrader

Voor jong en oud zouden wij de Gouden Spar zeker aanraden. Het is zo van alle gemakken voorzien, lieve mensen, fijn ontvangst, goede omgeving en veel te doen. Het is voornamelijk fijn dat het zo ruim is en dat we hier zien dat alles ook schoon is. Je betaalt een bedrag en dat krijg je ook en meer, de kwaliteit is gewoon dik in orde. Als we een cijfer mogen geven is het namens ons echt een dikke 10 en we willen het zeker anderen aanraden.

Sas en Ben 9 dec 2023
Reageer
F

Fijn verblijf

We kunnen vol lof zijn over ons verblijf hier, alles schoon, vriendelijke mensen, van alle gemakken voorzien. We hadden fietsen meegenomen maar dat was niet eens nodig want deze kun je in de regio gewoon huren.Dit weten we dan voor het vervolg en dan kunnen we het onszelf nog makkelijker maken. De volgende keer gaan de kinderen ook mee, dit was namelijk een weekendje weg cadeau maar later mogen ze mee en kunnen ze net als wij hier genieten.

Familie de Vries 3 apr 2023
Reageer
F

Wauw genieten op Gouden Spar

We hebben van dit bungalowpark veel verwacht, maar toen we aankwamen waren we verrast, zo mooi en zo fijn om hier te zijn. De sfeer is gewoon zo open, vrij en vriendelijk,. Mensen groeten je, van alle gemakken voorzien, alles netjes schoon en gewoon fijn om hier te komen.

Een goede reden om daarom meteen te boeken voor over 3 maanden en ook onze kinderen willen snel weer terug. Er is in de omgeving ook veel te doen wat het nog leuker maakt.

Familie van Schaijk 9 sep 2022
Reageer
J

Super verblijf

We hebben een lang weekend genoten in ons verblijf hier. We zijn al eens vaker geweest en we kunnen alleen maar zeggen dat het hier altijd genieten is. We zijn van alle gemakken voorzien en het is er dan ook fijn rustig. We hebben gekozen voor Cypres XS huisje en dat was weer mooi schoon en hier heb je vakantie waarbij je echt bent voorzien van alle gemakken. Veranda is ook heel fijn en daar genieten we ook van dat hebben we thuis allemaal niet. Ook fietsen huren is fijn dat het kan dan kun je de buurt verkennen.

Jac Cobie 10 aug 2021
Reageer
M

Voelen ons hier welkom

Wat een verrassing, we komen aan bij Gouden Spar en gingen dus direct de sleutel halen en dan krijgen we daar bij de receptie gewoon een bosje bloemen, dit hebbenwe nog nooit eerder meegemaakt maar is wel heel fijn dat ze dit doen, zo lief. Vriendelijk personeel. Iedereen denkt goed mee en we komen hier tot rust. Mooie omgeving en elke dag veel te doen, we komen snel terug.

M 2 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Noordwijk.

Over Bungalowpark Gouden Spar

Bungalowpark Gouden Spar is gelegen te Duinweg 102 in Noordwijk, dichtbij de uitgestrekte duingebieden en de Noordzeekust. Het park staat bekend om zijn ruime, vrijstaande bungalows die plaats bieden aan 4 tot 10 personen per bungalow. Elk van deze bungalows heeft een ruime tuin met terras en is voorzien van moderne keukenapparatuur. Voor gasten met een rolstoel zijn er specifieke bungalows die geheel gelijkvloers zijn ingericht. Het park is ideaal voor natuurliefhebbers en biedt gemakkelijke toegang tot het strand, dat op ongeveer 15 minuten loopafstand door de duinen ligt. Naast de prachtige stranden biedt de omgeving ook bloeiende bollenvelden, de Keukenhof, en het Bloemencorso in het voorjaar. In de nabijgelegen steden Noordwijk en Noordwijkerhout zijn er mogelijkheden om te winkelen en zijn er recreatieve activiteiten zoals zwemmen, paardrijden, tennis, golf, vissen, surfen en andere watersporten. Bungalowpark Gouden Spar is ook hondvriendelijk, met speciale voorzieningen voor hondenbezitters, zoals hondenafvalbakken met afvalzakjes en grote omheinde tuinen met veel gras. Daarnaast is het park autovrij, waardoor het een veilige en rustige omgeving biedt. Fietsen met hondenaanhangers zijn beschikbaar voor verhuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijk, Zuid-Holland
  • https://www.goudenspar.com
  • info@goudenspar.nl