Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar

4.0 reviewscore • 10 reviews
R

Charmante uitstraling en in ontwikkeling

Het park heeft een charmante uitstraling en is nog in ontwikkeling met nieuwe bouwprojecten. Echter, er is geen gelegenheid om op het park te dineren of maaltijden af te halen. Het huisje voldeed over het algemeen, maar ik vond dat er wel wat meer aandacht had mogen zijn voor de schoonmaak. Er waren nog stof en spinnenwebben zichtbaar, evenals enkele vlekken. Gelukkig bood het park een gunstige locatie om te genieten van fietstochten, strandbezoeken en het verkennen van schilderachtige plaatsen in de omgeving. De ontvangst was hartelijk en gastvrij.

Roderick 21 mrt 2023
Reageer
F

Wat een teleurstelling

We hadden met veel enthousiasme geboekt voor Pasen, maar vanwege onvoorziene omstandigheden moesten we een week later helaas annuleren. Helaas hadden we geen annuleringsverzekering afgesloten, wat achteraf gezien niet erg verstandig was. Tot onze teleurstelling werden we niet tegemoet gekomen en ontvangen we slechts 10% van het betaalde bedrag terug. Het is jammer, maar ze verwezen naar de geldende voorwaarden. Dit heeft ons doen besluiten om de volgende keer elders een chalet te huren, aangezien Dunimar niet meer onze voorkeur heeft.

Famke 17 mrt 2023
Reageer
A

Natuur en cultuur zijn hier allebei!

Het vakantiepark is een oase van rust, en het personeel bij de receptie en medewerkers zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam. De ligging van het park is gunstig en biedt diverse mogelijkheden voor uitjes en activiteiten in de nabije omgeving. Of je nu wilt genieten van de natuur, culturele bezienswaardigheden wilt ontdekken of sportieve activiteiten wilt ondernemen, er is voor elk wat wils. Het park is een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen en een ontspannen vakantie te beleven.

Anoniem 7 jan 2023
Reageer
D

Mooie schone huisjes

We hebben een weekend doorgebracht op het Dunimar park. Hoewel het park zich midden in een bouwput bevindt, was dit vooraf aangekondigd. Er is weinig te doen op het park zelf, maar het is een geschikte plek voor mensen die graag op ontdekkingstocht gaan. Het huisje was mooi en zeer schoon, met een gezellige en knusse inrichting. De medewerkers van de receptie waren zeer vriendelijk en bij aankomst stonden er buiten op tafel kannen met koffie, thee en lekkernijen om te nuttigen. Een leuke en goed doordachte touch.

Debs 29 okt 2022
Reageer
C

Enige bouwwerkzaamheden

We hebben een weekend doorgebracht op het prachtige park Dunimar. Hoewel het park zich temidden van nieuwbouwhuizen bevindt en nog enige bouwwerkzaamheden ondergaat, was dit van tevoren keurig aangegeven. Het park zelf biedt niet veel entertainment, maar het is een ideale uitvalsbasis voor avontuurlijke gasten die graag de omgeving verkennen.

Ons huisje was werkelijk schitterend, zeer goed onderhouden en gezellig ingericht. De medewerkers bij de receptie waren uiterst vriendelijk en gastvrij. Bij aankomst werden we verrast met koffie, thee en heerlijke lekkernijen die voor ons klaarstonden. Dit getuigt van doordachte attentie en maakte ons verblijf extra speciaal.

Voor een weekendje weg met tieners en onze trouwe viervoeter was dit park perfect geschikt.

Cornelius O. 24 okt 2022
Reageer
D

Boek je eigen huisnummer

Ons recente verblijf in Dunimar was helaas niet helemaal zoals we gehoopt hadden, in tegenstelling tot onze vorige bezoeken. Een grote tegenvaller was de aanwezigheid van een omvangrijke bouwput, die voor behoorlijke hinder zorgde. Het voelde wat oneerlijk dat we nog steeds de volledige prijs moesten betalen ondanks deze overlast.

De weg naar ons huisje was vooral in het eerste deel vrij moeilijk begaanbaar, vooral voor iemand met beperkte mobiliteit. Hierdoor waren we genoodzaakt om onze auto bij het huisje te parkeren. Daarnaast hadden we pech met de ligging van ons huisje aan de kant van de snelweg, wat dag en nacht voor geluidsoverlast zorgde, vooral wanneer je met open raam wilt slapen.

Als mogelijkheid wordt geboden, raad ik aan om zelf je huisnummer te kiezen, aangezien aan de rechterkant van het park vrijwel geen geluid te horen is. Wat betreft de faciliteiten, is het hoog tijd voor Roompot om de matrassen te vervangen, aangezien deze duidelijk versleten en doorgezakt zijn. Ondanks deze minpunten blijft de locatie van het park ideaal.

Denise M. 11 sep 2022
Reageer
F

Was minder als normaal

Onze derde bezoek aan Dunimar was niet zo aangenaam als onze eerdere bezoeken. We waren teleurgesteld door de grote bouwput die veel overlast veroorzaakte. We vonden het niet terecht dat ze de normale prijs berekenen terwijl er zo'n groot bouwproject gaande was. De weg naar ons huisje was moeilijk begaanbaar, vooral voor iemand die slecht ter been is. Dit dwong ons om onze auto bij het huisje te parkeren. Helaas hadden we ook pech met het huisje aan de kant van de snelweg, wat 24 uur per dag geluidsoverlast gaf, vooral als we 's nachts met het raam open sliepen. Als het mogelijk is, raden we aan om de optie te kiezen om zelf je huisnummer uit te zoeken. Aan de rechterkant van het park is er praktisch geen geluid te horen. Roompot moet echt iets doen aan de matrassen, die echt hun beste tijd hebben gehad en compleet doorgelegen zijn. Behalve dat, is de ligging ideaal.

Familie Lorentz 8 sep 2022
Reageer
A

Geen last van de werkzaamheden gehad

Dunimar is een fijne en rustige bestemming waar je echt kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Ondanks de bouwwerkzaamheden op het park, hebben wij hier geen enkele overlast van ervaren. Het park heeft een eenvoudige, maar aangename sfeer, en de medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van alledag en even helemaal tot jezelf te komen.

Anton 8 jul 2022
Reageer
M

Was echt geweldig!

Ons verblijf op dit park was een geweldige ervaring. Het park was rustig en de huisjes waren prachtig en compleet ingericht. Er ontbrak niets aan de inboedel. De medewerkers waren aardig en we ontvingen een warm welkom buiten, met een lekkere koek en thee/koffie in verband met de huidige situatie rondom Corona. We voelden ons zeer welkom en comfortabel tijdens ons verblijf.

Milonka 5 jan 2022
Reageer
A

Erg leuk verblijf

Wij hebben een prachtig en gezellig huisje gehuurd op het park. Het huisje was modern ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Het park is goed bereikbaar en ligt op een afstand van 4,4 km van Langevelderslag. Er is geen parkeergelegenheid bij het huisje, maar dat is geen probleem aangezien er een centraal gelegen parkeerplaats is. Er is een groot speelterrein aanwezig en er zijn rook- en huisdiervrije huisjes te boeken. Echter, als je een lichte slaper bent, raden wij aan om niet aan de rand van het park te boeken, aangezien het geluid van de provinciale weg wel hoorbaar is als je het raam open hebt.

Andre en Janny 1 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Noordwijkerhout.

Over Duinresort Dunimar

Roompot Duinresort Dunimar is gelegen te Ruigenhoekerweg 5 in Noordwijkerhout. Dit resort biedt comfortabele vakantiehuizen in een rustige en natuurlijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de nabijheid van de prachtige duinen, het strand en de zee, waar ze kunnen ontspannen, wandelen en diverse watersportactiviteiten kunnen beoefenen. Op het resort zelf zijn er ook een aantal faciliteiten en voorzieningen, zoals een tafeltennistafel, vismogelijkheden en fietsverhuur. Het recreatieprogramma is erg gericht op de zomer en is alleen beschikbaar in juli en augustus. Daarnaast kunnen gasten genieten van de nabijgelegen bezienswaardigheden, zoals de Keukenhof, de steden Leiden en Haarlem, en de schilderachtige dorpjes in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijkerhout, Zuid-Holland
  • https://www.duinresortdunimar.nl
  • info@duinresortdunimar.nl