Duinresort Dunimar

Duinresort Dunimar

4.5 reviewscore • 4 reviews
F

Was minder als normaal

Onze derde bezoek aan Dunimar was niet zo aangenaam als onze eerdere bezoeken. We waren teleurgesteld door de grote bouwput die veel overlast veroorzaakte. We vonden het niet terecht dat ze de normale prijs berekenen terwijl er zo'n groot bouwproject gaande was. De weg naar ons huisje was moeilijk begaanbaar, vooral voor iemand die slecht ter been is. Dit dwong ons om onze auto bij het huisje te parkeren. Helaas hadden we ook pech met het huisje aan de kant van de snelweg, wat 24 uur per dag geluidsoverlast gaf, vooral als we 's nachts met het raam open sliepen. Als het mogelijk is, raden we aan om de optie te kiezen om zelf je huisnummer uit te zoeken. Aan de rechterkant van het park is er praktisch geen geluid te horen. Roompot moet echt iets doen aan de matrassen, die echt hun beste tijd hebben gehad en compleet doorgelegen zijn. Behalve dat, is de ligging ideaal.

Familie Lorentz 8 sep 2022
Reageer
D

Mooie schone huisjes

We hebben een weekend doorgebracht op het Dunimar park. Hoewel het park zich midden in een bouwput bevindt, was dit vooraf aangekondigd. Er is weinig te doen op het park zelf, maar het is een geschikte plek voor mensen die graag op ontdekkingstocht gaan. Het huisje was mooi en zeer schoon, met een gezellige en knusse inrichting. De medewerkers van de receptie waren zeer vriendelijk en bij aankomst stonden er buiten op tafel kannen met koffie, thee en lekkernijen om te nuttigen. Een leuke en goed doordachte touch.

Debs 29 okt 2022
Reageer
M

Was echt geweldig!

Ons verblijf op dit park was een geweldige ervaring. Het park was rustig en de huisjes waren prachtig en compleet ingericht. Er ontbrak niets aan de inboedel. De medewerkers waren aardig en we ontvingen een warm welkom buiten, met een lekkere koek en thee/koffie in verband met de huidige situatie rondom Corona. We voelden ons zeer welkom en comfortabel tijdens ons verblijf.

Milonka 5 jan 2022
Reageer
A

Erg leuk verblijf

Wij hebben een prachtig en gezellig huisje gehuurd op het park. Het huisje was modern ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Het park is goed bereikbaar en ligt op een afstand van 4,4 km van Langevelderslag. Er is geen parkeergelegenheid bij het huisje, maar dat is geen probleem aangezien er een centraal gelegen parkeerplaats is. Er is een groot speelterrein aanwezig en er zijn rook- en huisdiervrije huisjes te boeken. Echter, als je een lichte slaper bent, raden wij aan om niet aan de rand van het park te boeken, aangezien het geluid van de provinciale weg wel hoorbaar is als je het raam open hebt.

Andre en Janny 1 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Noordwijkerhout.

Over Duinresort Dunimar