Roompot Bloemendaal aan Zee

Roompot Bloemendaal aan Zee

4.6 reviewscore • 9 reviews
S

Wij waren ontspannen

Dit park is werkelijk fantastisch, gelegen op een steenworp afstand van de zee met prachtige, schone huisjes. Het is slechts een paar minuten lopen en je bevindt je al op het strand. De bedden zijn comfortabel en de douche is heerlijk. Echter, er lijkt wel iets mis te zijn met de vloerverwarming, aangezien het binnen maar liefst 29 graden was terwijl het buiten slechts 4 graden was. Desondanks is het een geweldige plek om te verblijven en te genieten van een ontspannen vakantie dicht bij de kust!

Shelly E. 4 mrt 2023
Reageer
H

Absolute aanrader

Dit is een absolute aanrader voor strandliefhebbers en gezellige plaatsjes! Het park biedt een heerlijk rustige omgeving en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De locatie is perfect en het park is kleinschalig, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Alles is goed onderhouden en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. De accommodaties zijn compleet en van alle gemakken voorzien. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt en er ligt een handdoekenpakket klaar. Alles is schoon en goed verzorgd. Kortom, een ideale plek om te verblijven voor een zorgeloze vakantie!

Tip: bezoek het Zandvoortse circuit als je daar de mogelijkheid tot hebt, moet je eens meemaken. Ook de duinen bewandelen kan tot veel rust zorgen.

Hanna 26 feb 2023
Reageer
I

Was prima

Als je graag tijd doorbrengt aan het strand en op zoek bent naar gezellige locaties, dan biedt dit park een uitstekend locatie om te verblijven. Het park biedt niet alleen toegang tot het strand, maar ook een kans om het circuit van Zandvoort te bezoeken, dat zeker een bezoek waard is. Bovendien kun je onderdompelen in de natuur en prachtige wandelingen maken door de duinen rondom het park. Kortom, vanuit ons perspectief was dit echt een fantastische ervaring in deze omgeving!

Ingelise W 12 nov 2022
Reageer
F

Uitstekende eetgelegenheden en gastvrijheid

Prachtige verblijven op een schitterend park, gelegen tegenover een prachtig strand. Uitstekende eetgelegenheden en gastvrijheid. Kortom, een absolute aanrader! Deze locatie is perfect wanneer de zon schijnt. De DuinVilla's zijn adembenemend en bieden rust, terwijl ze toch dicht bij Strand, Bloemendaal en Zandvoort liggen. Een ideale plek om te wandelen en te fietsen, met schitterende routes in de omgeving.

Freek T. 29 jul 2022
Reageer
V

Was heel erg fijn!

Wij hebben een heerlijke tijd beleefd op het park. Het personeel was zeer vriendelijk en het huisje was zeer comfortabel. Het park was zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er was een bushalte voor de deur naar de steden Haarlem en Zandvoort. Het strand was slechts 100 meter verderop en er waren prima strandtenten en restaurants in de buurt. Het was prachtig om te wandelen in de duinen en onze hond mocht ook mee.

Van der Linden 13 mrt 2022
Reageer
H

Hondvriendelijk park

We hebben een fantastisch verblijf gehad op het park. Het personeel was vriendelijk en het huisje was prettig. Het park is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, met een bushalte naar Haarlem en Zandvoort voor de deur. Het strand ligt op slechts 100 meter afstand. Er zijn diverse strandtenten en restaurants in de buurt.

De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen in de duinen, en het park is hondvriendelijk. Het is de ideale plek om tot rust te komen, want zodra je de straat oversteekt, ben je al op het strand!

Het enige minpuntje was dat de matrassen en kussens aan vervanging toe waren vanwege kuilen. De ligging dicht bij zee is geweldig, maar de bungalows staan wel dicht op elkaar. Desondanks was de bungalow eenvoudig maar goed onderhouden en schoon.

Hakim 17 feb 2022
Reageer
E

Heel erg genoten

Roompot Bloemendaal is een prachtig en uitstekend gelegen park in de duinen van Bloemendaal, dicht bij het strand en het circuit van Zandvoort. Het geluid van het circuit is aanvankelijk even wennen, maar het valt mee en de zee is te horen. De huisjes zijn comfortabel en mooi ingericht, zonder auto's op het park, wat voor rust zorgt. Het personeel bij de receptie en andere diensten is aardig en behulpzaam. Met de bus die bij de ingang van het park stopt, ben je snel in Haarlem of Zandvoort. We hebben ook geluk gehad met het weer, wat een bonus was.

Ellen 26 sep 2021
Reageer
E

Steenworp van het strand af

Qurios Bloemendaal is een prachtig park, idyllisch gelegen in de schilderachtige duinen van Bloemendaal, op slechts een steenworp afstand van het betoverende strand. Hoewel het nabijgelegen circuit van Zandvoort voor wat geluid zorgt tijdens de dagelijkse 'oefensessies', bleek het verrassend draaglijk te zijn. Bovendien vormt het rustgevende geluid van de zee een aangename tegenhanger.

De huisjes zijn stijlvol en comfortabel ingericht, en dankzij het autovrije park heerst er een serene sfeer. Het gastvrije personeel bij de receptie en andere faciliteiten voegt nog meer charme toe aan de ervaring. Dankzij de handige bushalte bij de ingang van het park kun je moeiteloos Haarlem en Zandvoort verkennen. En alsof dat nog niet genoeg was, werden we ook nog eens getrakteerd op schitterend weer, waardoor ons verblijf een waar geschenk werd!

Elias 24 sep 2021
Reageer
N

Waar was de klachtafhandeling?

Onze ervaring bij Qurius duinlodges Bloemendaal aan Zee, geboekt via zowel Roompot als Belvilla, was teleurstellend. Bij aankomst op 17 september werden we geconfronteerd met extreme hitte in de duinlodge, met temperaturen oplopend tot 37 graden, zelfs 's avonds.

Het was duidelijk dat dit geen geschikte accommodatie is voor gasten met honden of baby's vanwege de ondraaglijke warmte, zelfs in september. Hoewel de ligging mooi was en de omgeving prachtig, liet de klimaatbeheersing van de lodges veel te wensen over. Helaas was airconditioning niet beschikbaar vanwege de greenkey-certificering, ondanks het feit dat niet alle lodges voldoende privacy boden zoals op de foto's te zien was.

Daarnaast waren de bedden erg hard, wat ook niet bijdroeg aan een comfortabel verblijf. De receptie van Qurius gaf aan niets te kunnen doen en verwees naar Roompot voor klachtenafhandeling. We willen benadrukken dat als je met een hond of baby reist, je dit park beter kunt vermijden. Hoewel volwassenen wellicht kunnen genieten van buiten zitten, was het slapen zeer problematisch. Al met al een teleurstellende ervaring.

Niko A. 20 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Overveen.

Over Roompot Bloemendaal aan Zee

Roompot Bloemendaal aan Zee is gelegen te Zeeweg 97 in Overveen aan de Nederlandse kust, vlakbij het strand. Dit park biedt diverse accommodaties, variërend van comfortabele bungalows tot luxe strandhuisjes, geschikt voor gezinnen, stellen en groepen. De accommodaties zijn modern ingericht en bieden alle benodigde faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het park zelf beschikt over een scala aan faciliteiten, zoals een activiteitenprogramma, verschillende entertainment mogelijkheden,, live sportuitzendingen en een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Het nabijgelegen strand biedt volop mogelijkheden voor watersporten, zonnebaden en ontspanning. In de omgeving zijn er ook diverse natuurgebieden, zoals Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar gasten kunnen genieten van prachtige wandel- en fietsroutes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Overveen, Noord-Holland
  • https://www.roompotbloemendaalaanzee.nl
  • info@roompot.nl