Roompot Zandvoort

Roompot Zandvoort

4.3 reviewscore • 4 reviews
F

Luxe Lodges in Zandvoort

Wij hebben erg genoten van ons verblijf in een luxe lodge op het vakantiepark Roompot Zandvoort. De lodges liggen zowel pal naast de zee als Circuit Zandvoort. De namen van sommige lodges hebben ook verwijzingen naar het circuit. Dat is wel leuk gedaan. Het grootste nadeel van dit vakantiepark is dat de lodges wel erg dicht op elkaar staan met weinig privacy. Voor een vakantie in Zandvoort, is dit wel een goed vakantiepark. Wij hebben erg genoten. Heerlijk gefietst in het duingebied en op warme dagen gezwommen in de zee. Het is ook leuk om een dagje naar Haarlem te gaan. Hier ben je zo op de fiets.

De medewerkers van Roompot Zandvoort zijn erg vriendelijk en als het moet behulpzaam. Bij de receptie werden wij vriendelijk ontvangen. Toen onze lodge klaar was werden we gebeld. Van binnen was de lodge erg netjes en schoon. Van binnen zijn de lodges ook leuk. Nogmaals, weinig privacy, vanwege het vele glas.

Fam. Hendriks 30 aug 2022
Reageer
K

Was een prima verblijf

We hebben een weekje verbleven op dit park met ons gezin van 4 personen. De locatie van het park is geweldig, zo dichtbij de zee. Ons huisje was schoon en voldeed aan onze verwachtingen qua ruimte. Helaas was er geen parasol beschikbaar buiten bij ons zitje. Verder hadden we voldoende privacy bij ons huisje. Het park oogde netjes en verzorgd.

Konnie 26 aug 2022
Reageer
P

Ultiem vakantiegevoel

Het huisje was heerlijk met veel lichtinval, comfortabele bedden en was van alle gemakken voorzien. Binnen 5 minuten stonden we op het strand of op het circuit. Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Wij komen zeker nog een keer terug met de hele familie om nog eens te genieten!

Plitter 8 apr 2022
Reageer
K

Was echt een heerlijk verblijf

Het huisje was heel leuk en comfortabel ingericht, met twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De bedden waren heerlijk en de keuken was ruim en voorzien van een open lay-out. De vloerverwarming maakte het verblijf extra aangenaam. Een minpunt was dat het park 's avonds donker was, waardoor het soms moeilijk was om de weg te vinden.

K 3 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Zandvoort.

Over Roompot Zandvoort

Vakantiepark te Zandvoort, Noord-Holland.