Bungalowparck Tulp & Zee

Bungalowparck Tulp & Zee

4.5 reviewscore • 10 reviews
D

Oud en nieuw plezier

De bungalow is prachtig ingericht met ruime kamers en voorzien van alle gemakken. Het strand is op slechts een kwartiertje lopen bereikbaar, wat erg prettig is.

Echter, een minpuntje is dat het matras als erg hard wordt ervaren. Daarnaast kan de trap in de woonkamer/keuken voor lange mensen onhandig zijn, vanwege de beperkte ruimte. Ondanks dat, bood de bungalow een comfortabel verblijf met een mooie inrichting tijdens oud en nieuw.

Dorien 6 jan 2023
Reageer
M

Rust en ruimte

Genoten van de rust en ruimte bij Tulp en Zee. Het is een mooi vakantiepark in Noordwijk. Wij hadden een heel mooi huisje die vanbinnen ook erg netjes was. Over de inrichting kan je twisten, maar daar kan ik mij ook niet druk om maken. Dat blijft toch een smaakding. Vriendelijk personeel op het vakantiepark en ze waren erg behulpzaam. Wij hebben leuke dingen in de omgeving kunnen doen op aanraden van hun.

Mart en Ina 3 okt 2022
Reageer
Y

Geweldig

Roompot Tulp & Zee is een uitstekende keuze voor een ontspannen vakantie aan zee. Het park is schoon en netjes en biedt veel faciliteiten, zoals zwembaden, speeltuinen en een animatieteam voor kinderen. De accommodaties zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Het strand en de duinen zijn op loopafstand, waardoor het een ideaal uitgangspunt is voor een dagje uit. Ik beveel Roompot Tulp & Zee aan voor gezinnen en stellen die op zoek zijn naar een ontspannen vakantie aan zee.

Yesss 14 sep 2022
Reageer
G

Dikke prima

Een prachtige locatie om te verblijven, omgeven door strand, bos, duin en zee. Het park is rustig en kindvriendelijk zonder veel lawaai of drukte. Ons huisje was ruim en voorzien van alle gemakken, zoals een complete keuken, vaatwasser en combimagnetron, droger en wasmachine. De slaapkamers waren netjes en voorzien van goede boxsprings. Hoewel we met z'n drieën waren, was het huis ideaal voor 6 personen en had er misschien nog wel een klein bankstel bij gemogen. Een aanrader voor een verblijf.

Graaff 22 feb 2022
Reageer
J

Zeer mooi en brandschoon

Deze plek is werkelijk prachtig, omgeven door weelderig groen en biedt een oase van rust voor het hele gezin. De accommodatie is zeer mooi en brandschoon, met een complete inrichting die aan al onze behoeften voldeed.

De comfortabele boxsprings zorgden voor een goede nachtrust. Het personeel bij de receptie was vriendelijk en gastvrij. We kunnen deze plek absoluut aanbevelen en kijken er al naar uit om in de toekomst terug te komen!

Jordy Wijns 6 feb 2022
Reageer
I

Super locatie

Onze vakantie op dit park was geweldig! De broodjes service was elke dag heerlijk vers. De bungalow was groot en de bedden waren comfortabel. Het huisje was schoon en het personeel was vriendelijk. De locatie was ideaal, dichtbij het strand, bos en duinen. Onze enige klacht was dat de afscheiding tussen ons huisje en dat van de buren niet dicht was.

Ineke Toby 17 okt 2021
Reageer
M

Rustige en intieme sfeer

Dit kleinschalige park is een heerlijke plek om te ontspannen en bevindt zich op korte afstand van de kust. Telkens weer keren we met plezier terug naar dit park. Hoewel er geen uitgebreide speeltuin of zwembad aanwezig is, waarderen we juist de rustige en intieme sfeer. Bovendien krijg je gratis toegang tot een nabijgelegen zwembad, wat een leuke extra is. De broodjesservice is uitstekend en het ontvangst bij de receptie is altijd hartelijk en gastvrij. We voelen ons hier echt welkom. Zonder twijfel zullen we hier in de toekomst nog vaak naartoe gaan.

Marie 10 aug 2021
Reageer
L

Heel chill

Het personeel is uiterst vriendelijk en de huisjes zijn prachtig met veel privacy. Bovendien bevindt het park zich op een gunstige afstand van charmante dorpjes, stadjes en de zee. De broodjesservice is uitstekend en als je geen fiets hebt, kun je er gemakkelijk een huren bij de accommodatie.

Een klein minpuntje is dat er geen ligbedjes beschikbaar zijn, maar het huisje zelf is schoon en van hoge kwaliteit. Over het algemeen hebben we een geweldig verblijf gehad.

Linda P 29 jun 2021
Reageer
D

Netjes en luxe

De accommodaties zijn netjes en luxe, met alle nodige voorzieningen. Zelfs een wasmachine en droger zijn aanwezig in het huisje. Onze kleine jongen heeft enorm genoten van het bad en de vloerverwarming beneden zorgde voor een zeer aangename huiskamer. Boven is er uiteraard ook verwarming aanwezig. Binnen een kwartier lopen ben je vanaf het park op het strand, maar je kunt ook de bossen in voor mountainbike avonturen, wandelingen en het spotten van damherten.

Dido en fam 12 jan 2021
Reageer
J

Ligging en omgeving prachtig

De ligging van het park nabij het strand en de bossen is fantastisch, vooral voor liefhebbers van mountainbiken. Er is een mooie mountainbikeroute in de buurt waar je kunt genieten van prachtige natuur. Wat betreft de huisjes, ze zijn over het algemeen leuk en comfortabel.

Echter, de tuintjes van de huisjes kunnen wel wat onderhoud gebruiken. Daarnaast wordt het gemis van ligbedjes in de tuin opgemerkt. Ondanks deze punten, biedt het park nog steeds een aangenaam verblijf met veel leuke huisjes.

Joop 31 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Noordwijk.

Over Bungalowparck Tulp & Zee

Bungalowparck Tulp en Zee is gelegen te Tulp en Zee 1 in Noordwijk. Dit park biedt sfeervolle bugalows in een prachtige kustomgeving. Gasten kunnen genieten van de nabijheid van het strand op loopafstand, de duinen en de levendige boulevard van Noordwijk aan Zee. De vakantiehuizen zijn comfortabel ingericht en bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving. Alle huizen zijn vrjistaand, waardoor je van de ultieme privacy geniet tijdens je vakantie. Op het park zelf zijn er ook faciliteiten zoals verse broodjes en fietsverhuur. Daarnaast kunnen gasten genieten van de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving, zoals fietsen, wandelen en watersporten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Noordwijk, Zuid-Holland
  • https://tulpenzee.nl
  • info@tulpenzee.nl