Nautisch Centrum Scheveningen

Nautisch Centrum Scheveningen

5.0 reviewscore • 3 reviews
D

Heerlijk is het

Deze locatie biedt een unieke en onvergetelijke ervaring aan zee. De faciliteiten zijn modern en compleet, waardoor je je direct thuis voelt. De omgeving is rustig en biedt een prachtig uitzicht op het water. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, waardoor je altijd welkom bent. De activiteiten die hier aangeboden worden, zijn geschikt voor zowel jong als oud en bieden veel diversiteit en avontuur. Werkelijk waar een heerlijke plek waar wij graag terug komen!

David Oosterhout 26 jul 2022
Reageer
P

Heerlijk luxe vakantie

Het appartement was fantastisch ruim en uiterst schoon, met alles wat je nodig zou kunnen hebben. Het had een balkon met uitzicht op de haven voor zeilboten. Er waren veel restaurantjes in de buurt. Op maandag en vrijdag waren de medewerkers van Roompot erg vriendelijk aanwezig.

Ook willen wij de receptie bedanken, wij waren onze sleutels kwijt geraakt en ze hebben ons echt 40 minuten helpen met zoeken EN gevonde! Toppers zijn jullie

Peter Dissels 7 jul 2022
Reageer
H

Heerlijk verblijf gehad!

Het appartement was prachtig, modern en ruim, gelegen in de haven van Scheveningen. Het uitzicht op de jachthaven was zeer aangenaam. De keuken was ruim uitgerust met een vaatwasser en oven en er was voldoende mooi serviesgoed aanwezig. Het Nautisch Centrum was gunstig gelegen en Den Haag was 4 km afstand te bereiken per fiets. De boulevard van Scheveningen was ongeveer 2 km afstand. De enige tekortkoming was de slechte wifi waardoor het continu opnieuw aanmelden noodzakelijk was en het streamen van bijvoorbeeld een film vaak werd onderbroken.

Henny Rietsma 20 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van 's-Gravenhage.

Over Nautisch Centrum Scheveningen