TaarTenTuin

TaarTenTuin

4.3 reviewscore • 3 reviews
Z

Verjaardagsfeest goed verlopen

Bij Taartentuin hebben we een verjaardagsfeest georganiseerd van onze dochter. We wisten al dat ze dit een mooie locatie vond.
We zijn niet teleurgesteld, want alles was uitermate goed verzorgd. Het personeel op locatie was vriendelijk en deed er alles aan om het goed te laten verlopen. We hebben onze eigen pizza's gebakken, wat de kinderen geweldig vonden!

Z. ter Back 12 mei 2023
Reageer
S

Hartelijke eigenaren

We hebben met kaarsjes en hout in de kachel heerlijk genoten in de tent. Het voelt echt alsof je terug in de tijd gaat en dat bedoel ik niet als iets slechts. Je komt helemaal tot rust. De eigenaren waren heel vriendelijk en konden alles aan ze vragen. Een koffie met een taartje bestellen is zeker een aanrader. De naam doet het eer aan in ieder geval. We mochten zelfs de dieren voeren en konden paardje rijden (de kinderen dan). Aanrader!

Susanna 10 apr 2023
Reageer
M

Heerlijk rustig

TaarTenTuin is een heerlijk rustige plek. Ik ben erg te spreken over deze camping. Alles is zo schoon en goed onderhouden. Het sanitair was erg modern en schoon. We konden zelfs gratis gebruik maken van de afwasmachine. Iedereen is hier in een goed humeur en dat zegt dus genoeg. Het ligt ook dicht bij de natuur en het bos. Je kunt hier heerlijk wandelen.

Merel van Reute 3 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Over TaarTenTuin

Er zijn 3 reviews geschreven over TaarTenTuin op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
  • https://www.taartentuin.nl
  • info@taartentuin.nl