Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

3.8 reviewscore • 4 reviews
J

vip bungalow

De bungalow, die was geadverteerd als VIP, had een sloep, een badkamer, een sauna en een toilet die in orde waren. Echter, sommige aspecten van de bungalow konden wel wat opgeknapt worden. Er ontbraken haakjes om handdoeken op te hangen, de horren waren versleten en niet in alle kamers aanwezig. De jacuzzi maakte veel lawaai en schakelde vaak in om op temperatuur te komen. Ondanks het feit dat we meldden dat we geen welkomstpakket voor onze hond hadden gekregen, werd hier niets aan gedaan. De Jamie Oliver pannen, die in de beschrijving werden vermeld, waren afwezig. Ook het lakenpakket dat we hadden besteld, ontbrak in de bungalow. De parasol was te klein voor de ruime tuin, maar de lounge- en tuinstoelen waren wel comfortabel.

Jasmijn 23 aug 2023
Reageer
H

familieweekend 12 pers

We hebben een aangenaam verblijf gehad in een ruime woning die plaats bood aan 12 personen. Deze woning was voorzien van enkele bedstedes en twee reguliere slaapkamers, evenals een sauna en twee badkamers. De keuken was goed uitgerust en er waren verschillende vormen van vermaak, zoals spelletjes en leesmateriaal beschikbaar. Bovendien hadden we toegang tot extra faciliteiten zoals een jacuzzi, kano, sup, kayak, en zelfs een sloep voor 12 personen. Kortom, we kwamen niets tekort aan recreatiemogelijkheden en hadden een fantastisch weekend.

Hannah 31 aug 2023
Reageer
C

Gezin 2 volwassenen 1 kind

Het park maakte een keurige indruk, maar het viel ons op dat als je niet direct bij het park boekte, je geen toegang kreeg tot het zwembad op de camping. Er was duidelijk een onderscheid tussen gasten die elders boekten en degenen die rechtstreeks bij het park boekten. De 4/6-persoonsbungalow Wald zou met 6 personen behoorlijk krap worden.

Carola 27 aug 2023
Reageer
J

Heerlijk gevaren!

We hebben genoten van een heerlijke boottocht in een prachtige omgeving! Het park bood weinig animatie en had geen centrale plek met horecavoorzieningen, maar dat was voor ons geen probleem. Het huisje was netjes en de meubels waren in goede staat. Het was zeker beter dan de grotere commerciële vakantieparken. Echter, een likje verf zou het huisje opfrissen, want er waren veel dode insecten en strepen op de muren. De buitenruimte was mooi en goed onderhouden, met comfortabele tuinstoelen en ligbedden. De badkamer en het toilet waren netjes, maar er ontbraken plankjes of een spiegelkast om spullen op te bergen. Over het algemeen was het een prettig verblijf, maar er waren enkele aandachtspunten die verbeterd konden worden.

Jan 16 aug 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Eernewoude.

Over Vakantiepark It Wiid

Er zijn 4 reviews geschreven over Vakantiepark It Wiid op Reviews.nl. Met een 3.8 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Eernewoude, Friesland
  • https://www.bungalowparkitwiid.nl
  • info@bungalowparkitwiid.nl