Vakantiepark It Wiid

Vakantiepark It Wiid

3.8 reviewscore • 6 reviews
F

Oplossing was prima

Ons verblijf was aangetast door de kinderachtige actie van de voorgangers, die op het terras hadden gepoept en daar de parasol hadden opgezet. Gelukkig werd het door jullie snel opgelost, maar daarna viel de communicatie wat tegen. Er was ook een kapotte wasmachine die vervangen moest worden, maar er is niet door twee mensen contact met ons opgenomen zoals beloofd. Bovendien vonden we het teleurstellend dat gasten van it wiid niet mochten zwemmen op de camping it wiid. We vermoeden dat dit vaker een verzoek van gasten is en het zou in onze ogen waardevol zijn om ook gebruik te kunnen maken van het zwembad, aangezien ze geen probleem hebben met gasten die geld uitgeven bij de supermarkt, snackbar, etc. Het lijkt ons niet moeilijk om de verzekering te regelen.

Fam. Kerk 12 sep 2022
Reageer
F

Pure luxe

De bungalow biedt wellness-faciliteiten, zoals een buitenspa, sauna en solarium. Schoon en compleet met allerlei gemakken, inclusief verschillende koffiezetmogelijkheden. Een fantastische plek om te verblijven in een rustige, waterrijke omgeving. Dit is onze vierde bezoek en zeker niet ons laatste. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Dus na vier keer komt er zeker nog een vijfder keer op dit geweldige park

F.R. 13 nov 2022
Reageer
D

Top locatie

Ons verblijf buiten het vaarseizoen was aangenaam. Er was een prachtige omgeving om te wandelen en fietsen en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. We hebben vogels en wild gezien en daarna heerlijk ontspannen in de wellness bungalow. Helaas vonden we een wijnglas dat door vorige huurders met plakband was gerepareerd, maar verder was alles perfect en komen we zeker nog eens terug!

D Laurens 27 okt 2022
Reageer
B

Mixed feelings

Een mooi natuurpark omgeving en een nette uitstraling van het park, dat is wat we aantroffen. Veel watersport opties in de buurt. Ons huisje was een beetje ouder, maar had wat opgefriste aspecten. Het park belooft wellness en luxe, maar daar vielen we wat tegen. Bouwvakkers begonnen 's ochtends om 07:15 uur met lawaai, terwijl de regel is dat het park 's nachts tussen 22:00 en 08:00 uur rustig moet zijn. Dit gebeurde 2 dagen achter elkaar, wat teleurstellend was. Dit hebben we aangegeven bij vertrek. Als ik een cijfer moest geven, zou ik een matige 6 geven.

BaBa 7 okt 2022
Reageer
D

In een woord geweldig!

We hebben weer genoten van onze tijd in It Wiid. We bezoeken dit bungalowpark al vele jaren en het is elke keer weer genieten. Het bungalow is ruim en er is heerlijk veel ruimte om te vissen. Onze hond heeft ook genoten van de ruimte om te spelen. We hebben altijd zo'n fijn verblijf dat het elke keer weer moeilijk is om afscheid te nemen. Het bungalowpark is zeker aan te raden voor een volgend verblijf. Overigens hebben wij nog altijd goed contact met de beheerder!

Dennis 26 sep 2022
Reageer
D

Enorm teleurstellend

De bungalowpark is ontzettend rustig, er is niets te doen behalve het water. Het meest teleurstellende was dat we het zwembad op de camping It Wiid, op slechts 50 meter afstand, niet mochten gebruiken als gasten van het bungalowpark. Bij 35 graden was dit een groot verdriet. Het varen in de omgeving was ook niet bijzonder, met alleen groene weilanden en vaarten/sloten erdoorheen. Helaas was het voor 2800 euro voor twee weken niet de waardering die we verwachtten, dus besloten we na 10 dagen om weer naar huis te gaan.

DJ 23 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Eernewoude.

Over Vakantiepark It Wiid