Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple

4.1 reviewscore • 12 reviews
S

Leuke waterattracties

Onlangs verbleven in Roompot Waterpark Terkaple en het was een fantastische ervaring! Het park was zeer goed onderhouden en de faciliteiten waren meer dan voldoende. Het zwembad was mijn favoriete plek om te zijn, met meerdere glijbanen en andere waterattracties waar ik van genoten heb. Er was ook een sauna en een fitnessruimte, die ik niet heb gebruikt, maar wel blij mee was dat het beschikbaar was. Een hele leuke vakantiebestemming.

Senn 28 mei 2023
Reageer
F

Wij komen terug!

Wij zijn net teruggekomen van een fantastisch verblijf in Roompot Waterpark Terkaple en ik moet zeggen dat wij enorm onder de indruk waren van alles wat dit vakantiepark te bieden heeft. Het park heeft een prachtige ligging aan het water en de omgeving is echt adembenemend. Het is de perfecte plek voor een ontspannen vakantie.

Het park heeft een scala aan faciliteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het zwembad is fantastisch, met tal van glijbanen en een mooi binnenzwembad. Er zijn ook veel sportfaciliteiten, zoals tennis- en badmintonbanen en een voetbalveld. Daarnaast is er een speeltuin voor de kids en is er een animatieteam dat verschillende activiteiten organiseert.

Het is zeker de moeite waard om hier je vakantie te vieren. Wij gaan vast nog wel een keer terugkomen!

Familie Dobbinga 9 aug 2022
Reageer
J

Roompot Terkaple review

Wij hebben een fantastische tijd gehad bij Roompot Waterpark Terkaple! Het park is prachtig gelegen aan het Friese water en biedt volop mogelijkheden voor waterpret en ontspanning.

Onze accommodatie was zeer netjes en van alle gemakken voorzien. Wij hebben heerlijk geslapen in het comfortabele bed en genoten van de moderne inrichting. De ruime badkamer en keuken waren ook top en alles was schoon en fris.

Er zijn veel activiteiten te doen op het park zoals zwemmen, vissen, zeilen en fietsen. Voor kinderen is er een speeltuin en een animatieprogramma.

Het restaurant op het park serveert heerlijke gerechten en er is ook een snackbar voor een snelle hap. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en willen je graag helpen.

Ik ben blij dat ik dit park heb gekozen en zal zeker terugkomen! Het is een perfecte plek voor een ontspannen vakantie in Nederland.

John 17 jul 2022
Reageer
S

Slecht einde

Het verblijven op een vakantiepark en in een huisje is erg aangenaam, maar ik heb me toch enigszins gestoord aan de externe schoonmaakploeg. Zij leken namelijk niet erg gemotiveerd om te poetsen en ik kreeg het idee dat ik de eindschoonmaak, waarvoor ik toch flink betaald had, grotendeels zelf moest doen. En ondanks dat er slechts een paar kleine plekjes waren in het huisje, zoals een druppelende kraan en wat vlekjes hier en daar, werd mij verteld dat ik mijn borg niet terug zou krijgen als ik het niet helemaal schoon zou achterlaten.

Sarah 5 nov 2021
Reageer
J

Friese meren

Dit park is ideaal gelegen om de omgeving van de Friese meren te verkennen, vooral als je van watersport houdt. Het is een aanrader om een eigen boot te hebben of er een te huren, aangezien het park een eigen aanlegsteiger heeft. Je kunt er ook SUP's, waterfietsen en kano's huren. Er zijn niet veel faciliteiten op het park, maar er is wel een kleine speeltuin in de buurt en een tennisbaan. Een restaurant biedt ook broodjesservice voor het ontbijt. Huisdieren zijn welkom en Joure en Terherne (Kameleondorp) zijn dichtbij. In onze waterchalet was de indeling van de slaapkamers een beetje onhandig, omdat de deuren naar elkaar toe draaiden zonder tussenruimte. Maar over het algemeen was de woon/eetkamer ruim en de overdekte veranda was een groot pluspunt.

Jacqueline 26 aug 2021
Reageer
B

Mooi rustig waterpark

Wij zijn net terug van een midweek in Terkaple en wij hebben ontzettend genoten. We verbleven in een mooie watercottage aan het water en hadden zelfs bootjes voor de deur liggen. De cottage was keurig ingericht en bleek groter dan we hadden gedacht. Ik had gelezen over de bedden die krap zouden zijn, maar dat viel echt mee.

De receptie was bemand door een aardige dame en we hebben elke ochtend heerlijke verse broodjes gehad. We hebben enorm genoten van het varen en suppen. In de directe omgeving is verder niet veel te doen, behalve het restaurant, maar in de rest van Friesland is genoeg te beleven.

BIC 24 aug 2021
Reageer
T

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb echt genoten van mijn verblijf in dit prachtige en rustige vakantiepark. Het huisje was prachtig en het personeel bij de receptie en in het restaurant was erg vriendelijk. Het enige nadeel was dat je een eindje moest rijden naar Joure of Terherne voor boodschappen en eetgelegenheden. Het zou geweldig zijn geweest als er op het park zelf bootverhuur beschikbaar was. Het vissen was niet zo succesvol, maar dat kan misschien komen door de tijd van het jaar.
Al met al heb ik een fantastische week gehad, ook al waren er beperkingen vanwege Covid-19.

Tom S. 18 jun 2021
Reageer
D

Fijn verblijf

We hadden een fijn verblijf in een mooi huisje aan het water met een heerlijke veranda met loungeset. Het huisje was goed verzorgd, maar de bedden waren erg zacht en schoven weg. Het was jammer dat er geen winkeltje of broodjesservice op het park was en er geen mogelijkheid was om een wasmachine te gebruiken. Er was verder niets te doen op het park zelf, dus we moesten op zoek naar vertier op het water of elders. Gelukkig was dat met mooi weer erg leuk.
Het enige nadeel was dat ons huisje (nr. 26) geen zwemtrapje in de buurt had, waardoor het voelde alsof we door de tuin van de buren moesten lopen om bij het water te komen. Maar het uitzicht over het water was prachtig.

Daniell 21 aug 2020
Reageer
B

Water villa W02

Wij verblijven momenteel in water villa W02 en hebben het erg warm zonder parasol. We hebben de receptie gebeld voor hulp, maar helaas hebben zij geen parasol die we kunnen lenen. Het lijkt ons ook niet handig om er zelf een te kopen voor de resterende 6 dagen van ons verblijf. Een ander probleem is dat we een elektrische auto hebben, maar op het park nergens kunnen opladen. We vragen ons af hoe andere gasten met een elektrische auto dit aanpakken. Ondanks deze problemen is het huis erg mooi en hebben we genoeg ruimte om te genieten van het prachtige zwembad direct voor de deur.

Beatrijs 16 aug 2020
Reageer
B

Meer verwacht

Bij aankomst op het vakantiepark moesten we in een lange rij wachten voordat we aan de beurt waren om in te checken. Helaas bleek ons huisje nog niet klaar te zijn op het afgesproken tijdstip van 15.00 uur. We moesten uiteindelijk tot 16.15 uur wachten voordat we de sleutel kregen. Bij binnenkomst in het huisje werden we teleurgesteld door de staat van hygiëne. Er lagen snoeppapiertjes op de grond, haren in de badkamer, de service was vies en er waren stofwolken op de grond. Er lagen zelfs hondenkluiven door het huisje. Hoewel er beloofd was dat er schoongemaakt zou worden, bleek dit helaas niet grondig genoeg te zijn gebeurd. Het terras met de losse tegels was ook nog steeds niet gerepareerd, ondanks de belofte van de receptie om dit te doen. Het personeel op het park was vriendelijk, maar de staat van ons verblijf was niet alleen vies, maar ook nog eens onveilig. Er was ook niet veel te doen op het park, behalve misschien bij mooi weer met een boot. Als je een schoon en veilig huisje verwachtte, dan was dit vakantieverblijf helaas geen succes.

Buerwinkel 1 aug 2020
Reageer
S

Wij gaan hier zeker terugkomen!

Het is een geweldige plek om als uitvalsbasis te gebruiken voor een actieve vakantie op het water, want de omgeving is prachtig. We huurden een boot in Goinggarijp en de service was uitstekend. Het huisje is vrij recent gerenoveerd en voelt luxe en gezellig aan, met alle gemakken die je nodig hebt. Je gehuurde boot kan aangemeerd worden voor het huisje, wat heel handig is. Bij minder weer wordt het huisje snel verwarmd, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Vanwege corona hebben we geen gebruik kunnen maken van het restaurant op het park, wat gesloten was. We waren met drie kinderen ouder dan acht jaar, maar ik zou hier niet met kleine kinderen naartoe gaan die niet kunnen zwemmen, omdat overal water is. Als je voor rust komt, is dit park ideaal, maar als je meer vermaak zoekt, kun je beter een ander park kiezen. Er is een grotere supermarkt in Joure, ook vlakbij het park.

Sylvia 2 mei 2020
Reageer
R

Overtroffen verwachtingen

Deze plek is echt geweldig, zo vredig en rustig met sfeervolle huisjes die allemaal aan het water liggen. Je kunt zo van je eigen vlonder het water in springen en via het trapje weer omhoog klimmen. Er zijn allerlei boten te huur, zoals kano's en stand-up paddleboards. Elke huisje heeft zijn eigen inrichting, omdat ze worden verhuurd door particulieren via Roompot. De kwaliteit van de huisjes is hoog en ons huis had zelfs horren voor de ramen.
Het dorpje Terkapele is erg knus en ligt op slechts 5 minuten rijden. De steden Sneek en Leeuwarden zijn ongeveer een half uur rijden. Er is ook een restaurant op het park, gerund door vriendelijke mensen. Over het algemeen is deze plek kleinschalig en heel gezellig. Onze jongens van 13 en 19 hebben zich er uitstekend vermaakt, mede dankzij de goede wifi, tafeltennis, bootverhuur en zwemmen. Gelukkig hadden we prachtig weer, maar ik zou deze plek niet aanraden voor jonge kinderen zonder zwemdiploma, aangezien er overal water is.

Retanmoe 4 aug 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Terkaple.

Over Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is gelegen te Skûtmakkerspôle 8 in Terkaple, midden in het Friese Merengebied. Dit park biedt een ideale vakantiebestemming voor liefhebbers van watersport, natuur en ontspanning. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, direct aan het water gelegen en voorzien van alle gemakken. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een jachthaven, een zwemstrand, een speeltuin en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van diverse watersportactiviteiten, zoals zeilen, varen, kanoën en windsurfen op de Friese meren. De omgeving van het park biedt ook volop mogelijkheden voor het maken van mooie fiets- en wandeltochten langs het water en door de Friese landschappen. In de nabije omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en attracties, zoals het gezellige stadje Sneek, waar gasten kunnen genieten van historische gebouwen, winkels en terrasjes.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Terkaple, Friesland
  • https://www.waterparkterkaple.nl
  • receptie@waterparkterkaple.nl