Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg

4.8 reviewscore • 10 reviews
N

Plezierige tijd vol activiteiten

Onlangs heb ik een geweldige ervaring gehad op een charmant en goed verzorgd vakantiepark. Mijn verblijf omvatte een internationaal kamp, waarbij we met onbekende kinderen in contact kwamen en elkaar beter leerden kennen door leuke spellen en activiteiten. Dit was mijn zesde bezoek en ik ben van plan terug te keren, wellicht zelfs als begeleider. Het park bood tal van vermakelijke activiteiten, waaronder een bioscoop en een opgewekte disco. De huisjes waren ruim en gezellig, en boden een comfortabele basis voor ons avontuur. Dit is zeker een aanrader voor een dynamische en gezellige vakantie!

Nicole 25 feb 2023
Reageer
K

Genieten met volle teugen

Mijn partner en ik hebben met volle teugen genoten van ons verblijf op deze heerlijke camping. Er werden een verscheidenheid aan boeiende activiteiten aangeboden, waaronder klootschieten en handboogschieten, die ons zeker vermaakten. Wat ons echt bijbleef, was het gebaar van een gezellig borreltje. Hoewel sommige aspecten eenvoudig waren, voelden de algehele ervaring en de huisjes luxueus aan. We kijken nu al uit naar een volgend bezoek!

Karel 19 jul 2022
Reageer
R

Omgeving en verblijf perfect

Onze spannende zomerkampervaring in Heino was werkelijk fantastisch. Te midden van een prachtige omgeving, met ons eigen zwemgedeelte en een overdekt zwembad, beleefden we onvergetelijke momenten. De geplande activiteiten creëerden een warme en uitnodigende sfeer waarin ieder kind zich thuis voelde. Het park was keurig onderhouden en bood alles wat we nodig hadden voor een geweldig verblijf. Mijn broertje en ik hebben er ontzettend van genoten!

Roos 12 jul 2022
Reageer
M

Vriendinnen weekend weg

Mijn vriendinnen en ik hebben een fantastische tijd gehad tijdens ons verblijf. We dansten in de disco, genoten van het zwembad en verkenden de andere faciliteiten met veel plezier. Het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam, en alles was perfect geregeld. Het eten was wellicht niet bijzonder culinair, maar begrijpelijk gezien de omvang van de groep. We waardeerden vooral de optie om heerlijke croissants en kaiserbroodjes te bestellen. Over het geheel genomen was dit een geweldige ervaring voor ons tienermeiden!

Marielle 1 jun 2022
Reageer
S

Avontuur voor jong en oud

Dit park bood een magische ervaring voor onze vereniging met jonge kinderen. Van een uitnodigend zwembad tot een bruisende discotheek, er was voor elk wat wils. Hoewel de huisjes eenvoudig waren, waren ze voorzien van alle benodigdheden voor een geweldige tijd. Een absolute aanrader voor gezinnen met jonge kinderen die op zoek zijn naar avontuur en ontspanning!

Sem 4 aug 2021
Reageer
R

Adembenemende plek

Tijdens ons recente weekend op dit park werden we ondergedompeld in betoverende schoonheid en uitstekende service. Zelfs met weinig drukte was alles tot in de puntjes verzorgd, met attente medewerkers en goed onderhouden faciliteiten. Het hele concept was goed doordacht en we werden als gewaardeerde gasten behandeld. Heerlijke maaltijden maakten ons verblijf nog aangenamer. Een echte aanrader voor een onvergetelijk uitje!

Ruben 9 jul 2021
Reageer
E

Gezelligheid op en top

Onze groep genoot van de huiselijke huisjes en het gezellige samenzijn op dit park. Met vriendelijk personeel en goed verzorgde maaltijden was ons verblijf zeer aangenaam. Hoewel de accommodatie eenvoudig was, vulden de buitenactiviteiten en het vriendelijke personeel de ervaring perfect aan. Zowel het ontbijt als de lunch waren uitgebreid en smaakvol. Kortom, een ideale accommodatie voor groepen die gezelligheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding zoeken.

Emma 7 mei 2021
Reageer
S

Perfecte basis voor een voetbalkamp

We hebben hier al zes jaar op rij ons voetbalkamp georganiseerd en keer op keer was het een succes. De accommodatie is eenvoudig maar functioneel, ideaal voor een groep. Met een overdekt zwembad, sporthal en diverse sportvelden was er altijd genoeg te doen. Het vriendelijke personeel en de betaalbare prijs maken dit park een toplocatie voor sportieve groepen.

Stefan 13 dec 2020
Reageer
S

Geslaagd kamp!

Dit park was fantastisch. Hoewel de huisjes eenvoudig waren, bood het park een scala aan activiteiten die ons allemaal vermaakten. De betaalbare prijs en de mogelijkheid om met een groep te genieten, maakten dit park een populaire keuze. Een geweldige plek voor jongeren die op zoek zijn naar avontuur en een gezellige tijd met vrienden.

Sophie 28 jul 2020
Reageer
V

Betaalbaar, goed georganiseerd en gezellig!

Ons recente weekend met meer dan twintig tieners was een groot succes. De accommodatie was comfortabel en goed onderhouden, met diverse faciliteiten die bijdroegen aan een geslaagd kamp. Een speciale teambuildingactiviteit in het bos, begeleid door enthousiaste medewerkers, zorgde voor een unieke ervaring. Het eten was uitstekend verzorgd en het vriendelijke personeel maakte het plaatje compleet. Dit park is zeer geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een goed georganiseerd en betaalbaar kamp.

Vera 12 apr 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Lochem.

Over Vakantiepark De Lochemse Berg

Vakantiepark De Lochemse Berg is gelegen te Tusselerdijk 4 in Lochem. Op het kleinschalige vakantiepark vind je diverse lodges die te huur zijn. De lodges zijn modern en comfortabel ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten voor een aangenaam verblijf. Het gaat hier vooral om rust nemen aan het water en in de natuur. Het park biedt een ideale uitvalsbasis om te verkennen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor je optimaal kunt genieten van de prachtige natuur. In de omgeving van Vakantiepark De Lochemse Berg zijn er tal van mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Bezoek het gezellige stadje Lochem, verken de nabijgelegen bossen en heidevelden, of maak een fietstocht langs de rivier de IJssel. Ook zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt, zoals kastelen, musea en gezellige dorpen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lochem, Gelderland
  • https://www.vakantieparkdelochemseberg.nl
  • info@vakantieparkdelochemseberg.nl