Recreatiepark de Wrange

Recreatiepark de Wrange

4.6 reviewscore • 8 reviews
F

Fijn verblijf

Bij aankomst, alles uitgepakt en al snel gezien dat het een fijne camping is. Even een rondje gedaan, aardige mensen die er verblijven en maken een praatje. Het was er ook schoon en iedereen die er werkte was erg aardig en ook behulpzaam. Veel te doen in de regio en daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Een paar mooie dagen gehad hier.

Ferdy 10 sep 2022
Reageer
R

Fantastisch hier

Het is heel goed te zien dat de mensen van de camping het met plezier doen en er goed over hebben nagedacht. Het ziet er allemaal zo netjes uit, maar het is ook erg praktisch goed verdeeld en aangelegd. De mensen die waar het van is zijn erg aardig en het is allemaal ook schoon. Lekker eten in de regio en dat wil zeggen dat wij zeker terug komen, we hebben erg genoten, bedankt.

RR 28 jun 2022
Reageer
R

Super.

Een mooi camping, maar wat ik van groot belang vindt is dat het er ook schoon is. Ik heb een rondje gedaan bij aankomst en alles zag er dan ook goed uit. Dat was een pak van mijn hard, ik ben erg bij. De kinderen hebben zich goed vermaakt met de animatie. Eten was hier ook heerlijk en de eigenaren zijn ook vriendelijk. De vakantie is voor herhaling vatbaar en we hebben alweer voor volgend jaar geboekt.

Robby Vosia 21 sep 2020
Reageer
F

Fijne camping

We moesten er gewoon even uit en kwamen toen via via hier terecht. bij de Wrange is het altijd fijn hebben we gehoord en dat hebben we hier ook mogen ervaren. Het is schoon, lieve eigenaren en mooie voorzieningen. In de buurt is veel te doen en we hebben dan ook besloten volgend jaar weer terug te gaan want we missen het nu al.

Fam de Weijer 18 sep 2020
Reageer
K

fijn en rustig

Het is allemaal zo goed verzorgd hier, de ligging is ook goed en de omgeving daar kun je je gewoon dagen en weken vermaken. Er is veel te doen, wandelen en fietsen alles kan. ergens een hapje eten en dan weer wat drinken.

We hebben veel gedaan en komen dan ook snel terug. mooi energie op doen en weer opladen voordat we weer aan het werk moeten

Karel en Hans 18 sep 2020
Reageer
I

Gezellig en schoon verblijf

De safaritenten zijn echt de moeite waard en zo leuk om daar te verblijven. De Wrange is dan ook zeker een aanrader en ook zo schoon wat ook erg fijn is. We hebben gekozen voor midgetgolf erg leuk om te doen en zijn vaak ergens gaan eten en wat drinken. Veel afwisseling is leuk tijdens het verblijf maar je hoeft niet weg want er is hier ook genoeg te doen. Kinderen hebben van het animatieteam genoten.

Ineke 7 sep 2020
Reageer
R

Wij gaan niet terug

We kwamen er en het sanitair is heel mooi schoon alleen kwam er ineens een grote groep jongeren en die hebben nogal wat herrie gemaakt. Dit was geen fijn moment veel herrie en drinken en zo was onze rust ook vergaan. Harde muziek en gewoon heel hard praten.we waren er klaar mee en zijn eerder naar huis gegaan, heel jammer want we hadden er veel zin in.

Ria R 30 aug 2020
Reageer
M

Leuke camping aardige gasten

Als je aan komt rijden ben je al gelukkig, ik in ieder geval wel. Het ziet er mooi uit, het zag er ook druk uit, maar dat was alleen leuk voor de kinderen. Het sanitair is mooi schoon, zwembad ook en veel gebruik van gemaakt. Er waren veel vaste gasten en je hebt een ruime plek om te verblijven. De kinderen vragen al wanneer we weer gaan dus een goed teken.

Mama van 2 24 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Doetinchem.

Over Recreatiepark de Wrange

Camping de Wrange is gelegen te Rekhemseweg 144-146 te Doetinchem. Camping de Wrange, gelegen aan Rekhemseweg 144-146 in Doetinchem, is een rustig recreatiepark dat een veilige en aangename omgeving biedt, zelfs tijdens het hoogseizoen. Het park beschikt over verschillende accommodaties, waaronder comfortabel ingerichte chalets in een bosrijke omgeving, compleet met ruime woonkamers, keukens, badkamers, satelliettelevisie en tuinmeubilair. Daarnaast zijn er safaritenten beschikbaar, gemaakt van sterk katoenen outdoordoek met een stevig houten balkenframe en aparte slaapgedeelten. Het park is voorzien van diverse faciliteiten, waaronder een modern verwarmd sanitairgebouw met een babyroom en wasserette, een verwarmd zwembad en apart kleuterbad, en een ruime speeltuin. In het hoogseizoen organiseert het recreatieteam diverse programma's en activiteiten voor alle leeftijden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Doetinchem, Gelderland
  • https://www.dewrange.nl
  • receptie@dewrange.nl