Bungalowpark Wolferswoud

Bungalowpark Wolferswoud

5.0 reviewscore • 2 reviews
C

Gemakkelijk en knus onderkomen

Het verblijf waar wij in verbleven (nummer 55) is een fijn, gemakkelijk en knus onderkomen. De bedden zijn comfortabel, de sanitaire voorzieningen zijn prima en de inrichting is compleet. Geweldig! Te midden van een zee van groen staat het, met ramen aan alle zijden waardoor je ten volle kunt genieten van fluitende vogels (aangetrokken door verschillende voederplaatsen) en dartelende eekhoorns. Dagelijks verkenden we per fiets de schitterende omgeving, waar de mogelijkheden onbegrensd leken. Een absolute aanbeveling!

Caspian 29 nov 2023
Reageer
Y

Fijne plek

Dit park is voor ons echt een fijne plek, midden in de rustige bossen. Het heeft alles wat we nodig hebben, en het personeel is niet alleen aardig maar ook heel behulpzaam. Het is leuk om te zien dat er steeds meer leuke dingen worden georganiseerd voor de kinderen, waardoor ons verblijf nog leuker wordt. Een heerlijke plek waar we kunnen genieten van comfort, natuur en vriendelijkheid voor een onvergetelijke ervaring.

Yfke 14 apr 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Zelhem.

Over Bungalowpark Wolferswoud

Bungalowpark Wolferswoud is gelegen te Ruurloseweg 39 in Zelhem en biedt een unieke ervaring waar elke bungalow zijn eigen verhaal vertelt. Dit park is ideaal voor natuurliefhebbers, met bungalows die midden in de natuur staan op ruime kavels van circa 1000 m², waarbij privacy gegarandeerd is. De bungalows zijn comfortabel en rookvrij, en voorzien van WiFi, wat bijdraagt aan een aangenaam verblijf. Het park is omgeven door de natuurlijke schoonheid van de Achterhoek, waar eekhoorns, hazen, konijnen en fazanten vaak te zien zijn. Voor gasten die op zoek zijn naar activiteiten, biedt het park diverse faciliteiten zoals broodjesservice, midgetgolf, een buitenzwembad (met een alternatief bij slecht weer in centrum De Brink), en fietsverhuur. Dit maakt het park geschikt voor zowel ontspanning als recreatie. De omgeving van Wolferswoud biedt tal van uitstapjes en activiteiten. Gasten kunnen genieten van unieke ervaringen zoals dagtochten en evenementen via Unique Events, zwemmen en ontspannen in het culturele centrum Zwembad De Brink, een bezoek brengen aan museumboerderij Smedekinck, ezels huren bij Ezelstal De Edelingen voor een bijzondere wandeling, wijnen proeven bij wijngaard De Oogsthoek, avonturen beleven in Klimbos Achterhoek, en pannenkoeken eten bij de monumentale pannenkoekenboerderij De Heikamp, die ook geschikt is voor fiets- en wandeltochten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zelhem, Gelderland
  • https://www.wolferswoud.nl
  • info@recrejans.nl