't Boshuis

't Boshuis

5.0 reviewscore • 3 reviews
H

Fijn kerstweekend gehad

Onze verblijf in het houten huisje was een back-to-basics ervaring, maar we werden hartelijk ontvangen door de gastvrije eigenaars. Het huisje was voorzien van een houtkachel, koelkist en alles wat we nodig hadden voor een gezellige kerstweekend. Er was ook een wandelpad naar kasteel Hackfort, dat begon bij het huisje. De pubers waren blij met de ene stopcontact. De boerensoep buiten op het vuur was lekker en compleet. Onze ouders gingen ook mee op de wandeling en we waren het er allemaal over eens dat het een knus en fijn verblijf was.

Hidde De Uiter 30 dec 2020
Reageer
R

Lekker van de rust genoten

De camping biedt een rustige en natuurlijke omgeving met vriendelijke boeren. De plaatsen zijn groot en afgeschermd met bossage, ideaal voor een wandeling of fietstocht. Er is geen gebruik gemaakt van andere faciliteiten, maar de afwasruimte was voldoende. Het sanitair was ook een dikke prima en erg hiegenisch, dus niks op aan te merken en erg fijn park!

Rianne R 17 jun 2020
Reageer
L

Fijne camping

Deze camping is een kleinschalige, boerenbed-ervaring met vriendelijke boeren die je een warm welkom geven. De tenten zijn ruim, met een boerenwinkel voor nuttige aankopen en heerlijk biologisch ijs. Hoewel de speeltoestellen wat verouderd zijn, waren onze kinderen er niet minder blij mee en voelden ze zich veilig. De tenten zijn voornamelijk van hout, waardoor ze wat moeilijker schoon te houden zijn en kan het donker zijn, maar er zijn veel kaarsen en olielampen beschikbaar om dit op te lossen. De douches zijn fijn, hoewel ze iets te warm afgesteld zijn.

Lieselotte 7 okt 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Vierakker.

Over 't Boshuis
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vierakker, Gelderland
  • http://www.tboshuis.nl
  • info@tboshuis.nl