upMention

upMention

3.0 reviewscore • 2 reviews
K

SEO

Ik had nog nooit van deze term gehoord maar de SEO van mijn website kon een stuk beter. Ook qua tekst kon het allemaal een stuk beter. Zo zijn er nog wel meer dingen waar ze mij goed mee hebben geholpen. Bijna een jaar verder moet ik wel zeggen dat de resultaten beter zijn. Op sommige termen scoort mijn website redelijk goed in Google. Tuurlijk wil je altijd meer maar zo eenvoudig is het helaas niet. Iedereen wil op de eerste pagina staan. Daarom is het een kwestie van goede zoektermen bepalen en je website daar op afstemmen. Bij upMention hebben ze mij daar bij geholpen.

Klant 3 dec 2022
Reageer
P

Boven aan in Google

De samenwerking met upMention ging prima. Mijn grootste probleem was dat het best duur is als je geen groot budget hebt. Bovenaan in Google komen is niet eenvoudig en daar heb je heel veel geduld voor nodig. Je moet dus lang wachten op resultaten, maar je moet wel blijven betalen. Dat is soms lastig. Helemaal voor mijn bedrijf, want ik had geen groot budget wat ik kon missen. Ze denken daar in tegen wel goed met je mee en als je veel geld kunt missen, zal het vast en zeker werken. Alleen niet voor mij.

Pascal 20 okt 2022
Reageer
Beste software

Dit zijn de beste software van december 2023.

Over upMention

upMention is een online reputatiemanagementtool die bedrijven helpt hun online reputatie te beheren en te verbeteren. De tool biedt realtime monitoring van merkreputatie op verschillende online kanalen, zoals sociale media, nieuwswebsites, blogs en forums. Het stelt bedrijven ook in staat om de prestaties van hun concurrenten te volgen en te analyseren, waardoor ze een concurrentievoordeel kunnen behalen. De gebruikersinterface van upMention is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, en de tool biedt ook gedetailleerde analyses en rapportagefuncties. De klantenservice van upMention is uitstekend en reageert snel op vragen en problemen. Over het algemeen is upMention een krachtige en handige tool voor bedrijven die hun online reputatie willen beheren en verbeteren.

  • Nog niet geverifieerd
  • Software
  • https://www.upmention.nl
  • info@upmention.com