Update.nl

Update.nl

4.3 reviewscore • 10 reviews
J

Leveringsproblemen perfect opgelost

Ondanks dat ik in eerste instantie mijn bestelling niet op tijd had ontvangen, wat voor wat frustratie zorgde, heeft Mincke van Update het probleem snel en professioneel opgelost. Het bleek dat de fout bij Post.nl lag. Zij hadden nagelaten mij te informeren dat het pakket ergens anders was afgeleverd. Door de hulp van Update is alles toch nog goed gekomen en daarom pas ik mijn eerdere negatieve beoordeling graag aan naar een positieve.

Johannes 7 aug 2023
Reageer
J

Eenvoudige en snelle ervaring

Ik heb recent een aankoop gedaan en de levering was, zoals ik gewend ben, snel en probleemloos. Wat mij wel verbaasde en een beetje teleurstelde, was het feit dat de gratis verzending boven een bepaald bedrag niet meer geldig was. Dat was een van de voordelen waar ik echt naar uitkeek. Als dat niet was veranderd, had ik zonder twijfel een perfecte beoordeling gegeven. Desondanks blijf ik positief over de service.

Jasper 21 okt 2023
Reageer
M

Snel bezorgd, maar verpakkingszorgen

Mijn bestelling werd vlot geleverd en tegen een concurrerende prijs. Echter, toen ik het pakket ontving, had ik mijn bedenkingen over de verpakking. Het was een harde schijf, die normaal gesproken met extra zorg verpakt moet worden. Hoewel er bubbeltjesplastic was gebruikt, vond ik het niet voldoende gezien de manier waarop vervoerders soms met pakketten omgaan. Ik moet de HDD nog installeren, maar het had beter verpakt kunnen zijn.

Martijn 12 mei 2023
Reageer
T

Dringend op zoek naar een UPS

Voor een bepaald project had ik dringend een goed werkende ups nodig. Mijn eerste aankoop bij een ander bedrijf bleek defect, wat voor wat vertraging zorgde. Gelukkig vond ik dichtbij huis een leverancier die meerdere opties bood. Ik had een prettig gesprek met een uiterst behulpzame medewerker, plaatste een bestelling en ontving het de volgende dag. Het product werkte perfect, dus over het algemeen ben ik zeer tevreden.

Thijmen 23 feb 2023
Reageer
A

Blij met mijn printer aankoop

Ik ben onlangs op een aanbieding gestuit van Update.nl voor een printer inclusief cartridges. Het was een aanbod dat ik niet kon weerstaan. Niemand anders bood zo'n geweldige deal aan. De levering verliep soepel en de Canon printer werkt uitstekend. Het installatieproces was ook verrassend eenvoudig. Ik ben oprecht blij met mijn aankoop en zou Update.nl zeker aanbevelen aan anderen.

Anja 22 feb 2023
Reageer
B

Een geweldige ervaring met bestellen

Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag al, en werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn pakket. Zowel het product als de verpakking waren in perfecte staat bij aankomst. Eerlijk gezegd was ik in het begin een beetje sceptisch vanwege enkele andere beoordelingen die ik had gelezen, maar mijn ervaring was volledig positief en ik zou het proces zeker als vlekkeloos beschrijven.

Bart 9 feb 2023
Reageer
M

Snellere levering, maar onverwachte verzendkosten

Tot mijn verrassing werd mijn bestelling eerder geleverd dan verwacht, wat natuurlijk geweldig was. Echter, ik moest verzendkosten betalen ondanks dat mijn bestelling boven de 50 euro lag, wat volgens hun beleid gratis zou moeten zijn. Afgezien van deze kosten was de prijs toch lager dan bij andere leveranciers. Ik zou echter tweemaal nadenken voordat ik bij MediaMarkt zou bestellen, op basis van eerdere ervaringen.

Mirjam 1 jan 2023
Reageer
K

Twijfels over retourbeleid

Mijn bestelling werd correct geleverd, maar toen bleek dat een goedkoper product (een Wifi-kaart) niet naar behoren werkte, realiseerde ik me dat het niet rendabel zou zijn om het terug te sturen vanwege de retourkosten. Het is begrijpelijk dat ze op deze manier hun prijzen laag kunnen houden, maar het was toch een beetje teleurstellend. Na het zien van de reactie van Update.nl, besef ik dat dit een zakelijke beslissing was. Hun reactie was professioneel en to the point.

Kees 30 nov 2022
Reageer
R

Uitstekende aankoop van een toetsenbord

Ik heb een prachtig verlicht toetsenbord gekocht van Update.nl, en ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben. De prijs was niet alleen scherp, maar het was ook de beste prijs die ik online kon vinden. De levering was snel en de kwaliteit van het product heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik tik nu veel comfortabeler en sneller. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Ronald 9 nov 2022
Reageer
F

Wachten op een backorder

Mijn ervaring met Update.nl was over het algemeen positief, maar ik moest wachten op een product dat niet op voorraad was. Hoewel ik in eerste instantie teleurgesteld was, werd ik goed geïnformeerd over de vertraging en het product werd uiteindelijk zonder problemen geleverd. De communicatie van het team was uitstekend, wat het wachten iets minder frustrerend maakte.

Femke 3 okt 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Update.nl

Update.nl is een internetshop die zich onderscheidt door haar combinatie van persoonlijk advies en eigen voorraad. Klanten kunnen rechtstreeks uit het ruime aanbod van producten kiezen en krijgen de mogelijkheid om telefonisch advies te vragen aan een gespecialiseerde medewerker zonder extra kosten. Dit geeft klanten een gevoel van vertrouwen en zekerheid bij het doen van aankopen op het internet. Bovendien zorgt Update.nl voor een snelle levering, als een klant op een werkdag voor 20.00u besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Deze combinatie van factoren maakt Update.nl een betrouwbare en klantvriendelijke webshop.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.update.nl
  • info@update.nl