Unive

Unive

4.5 reviewscore • 11 reviews
E

Betrouwbare lange-termijn verzekering

Al sinds 1993 ben ik klant bij Univé en mijn ervaringen zijn consistent positief geweest. Hoewel ik hun diensten gelukkig niet vaak nodig heb gehad, werd ik recentelijk uitstekend geholpen met een groot probleem in mijn kruipruimte. Na een teleurstellende ervaring met een zelf geregelde loodgieter, werd ik door Univé doorverwezen naar een professionele loodgieter die de spoedreparatie succesvol uitvoerde. Binnen twee werkdagen was er een afspraak met een schade-expert van Univé. Elke keer dat ik contact opnam, werd ik vriendelijk en efficiënt geholpen. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Univé versterkt en ik ga er vanuit dat alles volledig naar tevredenheid wordt afgehandeld.

Erik L 21 nov 2023
Reageer
M

Efficiente oplossing na autoschade

Mijn ervaring met de verzekeraar na een autoschade was in eerste instantie teleurstellend vanwege verkeerde voorlichting. Maar na het indienen van een klacht, werd ik verrast door hun snelle en doeltreffende reactie. Ze belden me binnen een dag met excuses en compenseerden de geleden schade. Bovendien ontving ik enkele dagen later een cadeaukaart van Hema als extra gebaar van goede wil. Dit snelle en attente handelen heeft mijn vertrouwen in de verzekeraar versterkt. Het toont aan dat ze bereid zijn hun fouten toe te geven en deze op een bevredigende manier op te lossen, waardoor ik me als klant gewaardeerd voel.

MartijnK 17 jan 2024
Reageer
S

Uitstekende klantenservice

Ik ben onlangs geholpen door de klantenservice van mijn verzekeraar en was onder de indruk van hun efficiëntie en professionaliteit. Binnen enkele minuten was ik aan de lijn met een medewerker die precies begreep waar het over ging en binnen tien minuten was mijn vraag opgelost. Het viel me op dat ik niet te maken had met een onduidelijke, buitenlandse klantenservice, maar met iemand die echt verstand van zaken had. Deze directe en deskundige aanpak gaf me het vertrouwen dat ik in goede handen was.

Sophie 6 dec 2023
Reageer
D

Tevredenheid met Unive

Mijn ervaring met Univé is zeer positief. Na eerdere ervaringen met andere verzekeraars, ben ik blij met mijn keuze voor Univé. Hun toegankelijkheid, duidelijkheid en vriendelijkheid zijn opvallend. Zelfs wanneer ik vlak voor sluitingstijd via de chat contact opnam, namen ze alle tijd voor me. Ik had een bijzonder prettige chat met een medewerker genaamd Karin, die uitstekend werk leverde. Deze ervaring heeft mijn tevredenheid met Univé bevestigd en ik ben blij dat ik bij hen verzekerd ben.

D Kaars 14 nov 2023
Reageer
J

Positieve ervaring met unive

Mijn ervaring met Univé is zeer positief. Na eerdere ervaringen met andere verzekeraars, ben ik blij met mijn keuze voor Univé. Hun toegankelijkheid, duidelijkheid en vriendelijkheid zijn opvallend. Zelfs wanneer ik vlak voor sluitingstijd via de chat contact opnam, namen ze alle tijd voor me. Ik had een bijzonder prettige chat met een medewerker genaamd Karin, die uitstekend werk leverde. Deze ervaring heeft mijn tevredenheid met Univé bevestigd en ik ben blij dat ik bij hen verzekerd ben.

Jasper 14 nov 2023
Reageer
L

Van mening veranderd!

Aanvankelijk was ik van plan een negatieve review te schrijven over Univé, maar hun reactie op mijn klachten heeft mijn mening veranderd. Hoewel mijn zaak nog steeds loopt via de rechtsbijstandsverzekering, ben ik serieus genomen na mijn klacht. Deze ervaring heeft mijn kijk op Univé veranderd, wat resulteert in een beoordeling van vier sterren van mij.

Lars Oorts 8 nov 2023
Reageer
T

Betrouwbare afhandeling van bedrijfsautoverzekerin

Bij het afsluiten van mijn bedrijfsautoverzekering maakte ik telefonisch een extra afspraak met Univé, die niet op hun website stond. Ze bevestigden deze afspraak per e-mail. Na een inbraak in mijn auto hield Univé zich volledig aan onze afspraak. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop alles is afgehandeld. Mijn advies is om altijd zelf te bellen en alles goed door te nemen om er zeker van te zijn dat alles gedekt is.

Tom 30 okt 2023
Reageer
N

Schademelding was te lastig

Het melden van een schade bij deze verzekeraar was een hele opgave. Vooral het annuleren van een reis vanwege ziekte kostte veel tijd en moeite om de klantenservice te bereiken. Gelukkig werd ik uiteindelijk teruggebeld, wat cruciaal was om de juiste stappen te ondernemen voor dekking. Mijn advies aan de verzekeraar is om duidelijk op hun website of elders te vermelden wat te doen bij ziekte en annulering van een reis, zodat klanten niet afhankelijk zijn van de klantenservice. Meer contactmogelijkheden, zoals via WhatsApp, zouden ook welkom zijn.

Niels 20 okt 2023
Reageer
M

Uitstekende hulp in het buitenland

Toen ik in het buitenland ziek werd en moest worden opgenomen, was de hulp van de alarmcentrale van de verzekeraar uitstekend. Bij terugkomst diende ik de extra vervoerskosten in en kreeg ik binnen 12 uur bevestiging van de uitkering, inclusief vergoeding voor twee dagen gemist vakantieplezier. Dit was echt super service: snel, goed en vriendelijk, precies zoals ik het op mijn vakantie wil hebben!

MRuben 5 okt 2023
Reageer
K

Lof voor snelle service

Ik wil Univé complimenteren voor hun uitstekende service. Toen mijn dakluik lek bleek te zijn, heb ik dit direct gemeld. De afhandeling onder de 1000 euro verliep soepel. Hoewel het even duurde voordat de caravanstalling in Spanje het dakluik had vervangen, werd de rekening dezelfde dag nog opgestuurd en had ik binnen twee dagen het geld op mijn rekening, minus het eigen risico. Ik ben erg dankbaar voor de snelle en probleemloze afhandeling.

Koen 29 jul 2023
Reageer
B

Snel, accuraat en vriendelijk

Mijn ervaring met Univé was snel en accuraat. De medewerkster gaf relevante informatie over de door mij gewenste verzekeringen. Na mijn goedkeuring werden de verzekeringen vlot afgehandeld. Ook reageerden ze meerdere keren snel op mijn opmerkingen en vragen. Ik ben zeer tevreden met de service van Univé en kan iedereen aanbevelen om zich hier te verzekeren.

B 26 jul 2023
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van april 2024.

Over Unive

Univé is een Nederlandse coöperatieve vereniging die zich richt op het aanbieden van verzekeringsproducten en diensten. Met het welzijn van hun 1,7 miljoen leden als hoogste prioriteit, onderscheidt Univé zich door hun coöperatieve benadering zonder winstoogmerk, wat resulteert in voordelen voor hun leden. Als coöperatie streeft Univé ernaar risico's te voorkomen en te delen, en biedt het zekerheid door middel van een breed scala aan verzekeringen en diensten. Univé werkt vanuit het principe van samenwerking en het bundelen van krachten met mensen in de omgeving. Dit komt tot uiting in hun actieve ledenraad en de nadruk op persoonlijk contact, vertrouwen en de menselijke maat. De coöperatie is gericht op het verbeteren van wijken en buurten door het organiseren van activiteiten zoals inbraakpreventie-avonden en het plaatsen van AED's in de straat. Met meer dan 100 winkels, een eigen app en een klantenservice, zorgt Univé ervoor dat ze altijd dichtbij hun klanten staan voor vragen of advies. Hun aanpak kenmerkt zich door daadkracht en het bieden van concrete oplossingen voor de leden en hun leefomgeving. Dit maakt Univé een unieke speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt, gericht op het welzijn en de veiligheid van haar leden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.unive.nl
  • klantsupport@unive.nl