PetSecur

PetSecur

3.0 reviewscore • 5 reviews
B

Goede verzekering

Blij dat wij onze hond hebben kunnen verzekeren bij Petsecur. Er blijken toch wel wat kosten aan onze hond te zitten die we vooraf niet hadden voorzien.
Blij dat de meeste kosten hierbij gedekt zijn! Na wat vergelijkingen te hebben gedaan blijkt Petsecur een mooi uitgebreid pakket te hebben dat het beste bij ons past.

Bas Ter Lingen 13 okt 2022
Reageer
J

waardeloos

Mijn kitten werd plotseling ernstig ziek. In de mail stond dat ze per direct verzekerd zou zijn maar ze vergoeden niet, zijn onbereikbaar en als je dan na talloze belletjes iemand aan de lijn krijgt, word je afgesnauwd. Ondertussen veel kosten gemaakt en krijg ik niets vergoed. Inhoudelijke reactie op klacht, krijg ik niet. Ik kreeg alleen een zakelijke mail dat de verzekering opgezegd is. Waardeloos.

Judith 1 feb 2023
Reageer
M

Erg onvriendelijk in klantcontact

Mijn aanvraag voor een verzekering van de hond werd afgewezen vanwege Leishmania bij de hond. Heel begrijpelijk, maar ik heb nog nooit een hond met Leishmania gehad, dus geen idee.

Ik kreeg ALLEEN het bericht dat het verzoek van de verzekeringsaanvraag was afgewezen en ik wilde graag weten of dit kwam door Leishmania OF omdat de hond nog geen dierenarts had gezien (hond komt uit Spanje). En dat ik begrijp dat kosten die in verband kunnen worden gebracht met Leishmania niet worden gedekt, maar dat ik het best intens vind dat ik mijn hond op geen enkele manier kan verzekeren.
Ik vroeg dus of ik er van uit kan gaan dat als ik een verzoek om verzekeren naar waarheid invul, dan ik dan NERGENS een verzekering kan afsluiten voor mijn hond, of dat zij misschien andere suggesties hadden?

De reactie was dat als ik de gezondheidsvragen niet naar waarheid invul dit tijdens de looptijd vervelende gevolgen kan hebben.

Dit was niet mijn vraag.

Vervolgens nog een keer gevraagd of het alleen om Leishmania gaat of om het dierenarts-gebeuren (want als het om de dierenarts gaat, dan ga ik direct na aankomst door naar een dierenarts); reactie was als volgt:

"Bedankt voor je bericht.

In verband met de leishmania".

Lekker kortaf. Als ik nog een gezond huisdier heb te verzekeren, dan verzeker ik 'm mooi ergens anders. Je hoeft er als verzekeraar niet van uit te gaan dat we allemaal verstand hebben van verzekeringen of dat we vragen stellen omdat we tussen de mazen van de wet proberen door te weaselen. Ik wil weten of ik mijn hond ergens kan verzekeren voor ANDERE dingen dan Leishmania- gerelateerde problemen.

M. Stassen 12 dec 2022
Reageer
W

Eenvoudig declareren bij PetSecur

Wij hebben al een tijd een huisdierenverzekering bij PetSecur en ik sta elke keer weer versteld van het gemak dat je bijvoorbeeld een consult kun declareren. Wij hebben het geld ook altijd snel ontvangen. Soms heb ik het gevoel dat verzekeraars het zo moeilijk mogelijk maken om iets te declareren, maar PetSecur doet dit niet. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Bij het goedkoopste pakket ben je vaak voor 50% gedekt en bij het duurste pakket is dit 90%. Wij hebben het standaard pakket, waar je vaak voor 70% gedekt bent. Helaas is het niet standaard 100%, dat is ook mijn enige puntje van kritiek. Bij elk pakket krijg je vrije dierenartskeuze, wat heel erg fijn is. Je hoeft dus niet naar een andere dierenarts. Als wij in de toekomst nog andere huisdieren krijgen, nemen wij zeker weer een huisdierenverzekering bij PetSecur. Het bevalt namelijk erg goed.

Wim 23 nov 2021
Reageer
J

Beste huisdierenverzekering

De mensen bij PetSecur zijn heel betrokken. Dat is wat mij gelijk opviel en dat gaf mij ook een heel goed gevoel. Ze willen echt het beste voor je huisdier. Dus maar gelijk een verzekering afgesloten bij PetSecur. Ik ben echt blij dat ik hier voor heb gekozen, want ik ben al een paar bij de dierenarts geweest en zonder moeilijk te doen hebben ze de rekeningen betaald. Echt klasse! Ik zal dan ook iedereen willen aanraden om een verzekering bij PetSecur te nemen. Dit kan je in de toekomst een hoop geld schelen. Je weet immers nooit wat voor kwaaltjes je huisdier kan krijgen. Het geeft mij in ieder geval een heel geruststellend gevoel dat ik hiervoor verzekerd ben. Helemaal gezien het feit dat ze heel betrokken zijn en niet moeilijk doen met uitbetalen, maakt dit een hele betrouwbare huisdierenverzekering. De premie valt ook best mee. Van te voren weet je natuurlijk nooit of je veel bij de dierenarts over de vloer komt, maar het geeft je sowieso een gerust gevoel en dat is ook wat waard. Je kunt precies op hun website zijn wat en hoeveel ze uitkeren, heel handig en transparant! Er staat ook heel duidelijk een declaratieformulier op hun website. Heel goed geregeld!

Al deze punten bij elkaar maakt PetSecur voor mij verreweg de beste dierenverzekering. Vaak kunnen verzekeringen wel eens moeilijk doen, maar PetSecur niet!

Joke 22 nov 2021
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van februari 2023.

Over PetSecur

PetSecur is een vereniging van leden die samen werken aan het belang van baasje en huisdier. Zij willen dat hun leden onbezorgd plezier kunnen hebben met hun huisdieren en altijd de dierenarts kunnen betalen als hun dier ziek is. Bij PetSecur staan de mensen achter de verzekering altijd voorop, wat betekent dat zij snel en goed helpen wanneer je dat nodig hebt. Hun doel is om te zorgen voor het welzijn van jouw en je huisdier, niet om winst te maken. De risico's worden gedeeld met andere leden, wat zich vertaalt in een lagere premie.