PetSecur

PetSecur

1.7 reviewscore • 19 reviews
S

Snelle en vriendelijke reactie

Ik heb 6 declaraties achter elkaar moeten doen. Declareren via de website is heel makkelijk bij Petsecur. Op allen kreeg ik binnen 2 dagen antwoord. Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam in de mail. Ook heb ik het geld al snel weer terug gekregen. Erg fijn als je veel kosten maakt bij de dierenarts..

Shannen 14 jun 2023
Reageer
J

ACHTERBAKS BEDRIJF

Begin dit jaar een verzekering afgesloten voor mijn chihuahua, rekening ingediend via de website op 25 januari, moest tot 3 keer aan toe het dossier van de DA opsturen, na ruim 4 weken nog steeds geen reactie, 2 keer gebeld erover, ze zouden het meteen in behandeling nemen . Heb de 2 laatste premie incasso's terug laten boeken en de automatische incassomachtiging geblokkeerd. Nu ze niet meer kunnen incasseren zullen ze de verzekering zelf opzeggen. Dus een tip voor mensen die niet verder willen met dit achterbakse bedrijf, blokkeer ze en boek de incasso's terug. Ze blijven mailtjes sturen dat de incasso niet gelukt is, logisch als ik ze blokkeer voor incasso's. Sinds 10 maart staat ook dit in de mail : Wat gebeurt er als u niet betaalt?
Als u het openstaande factuurbedrag niet binnen 15 dagen na ontvangst van deze e-mail aan ons heeft betaald, dragen wij de vordering over aan een incassobureau. In dat geval wordt de vordering verhoogd met buitengerechtelijke incassokosten van € 48,40. (Deze incassokosten zijn verhoogd met een percentage gelijk aan de btw omdat wij niet btw-plichtig zijn en de btw om die reden niet kunnen verrekenen.)

Tot op heden niks vernomen van een incassobureau, ze proberen je alleen maar bang te maken zodat je toch gaat betalen. Mocht ik op gegeven moment toch benaderd worden door een incassobureau dan zal ik ze ook duidelijk maken dat ze maar eens via google moeten zoeken naar ervaringen met petsecur en dat ik niks ga betalen, doet petsecur namelijk ook niet ..... What Goes Around... Comes Around :)

Jo 19 mei 2024
Reageer
A

Houd uw geld in uw zak

Betalen praktisch niks uit en proberen overal onder uit te komen.
Nadat het medisch noodzakelijk was om bij onze pup zijn hoektanden te laten trekken (wortels zaten er nog volledig aan) betaalt petsecur niet uit. Zij beweren dat extractie van onderdelen van het melkgebit niet wordt vergoed. Het verschil tussen extractie van het melkgebit en volwassen gebit weigeren zij vooralsnog uit te leggen.

Alex 11 apr 2024
Reageer
G

Kijk uit

Pas op voordat je hier intrapt. Er wordt veel minder vergoed dan gepretendeerd en je zit vast aan jarenlang contract. De kleine lettertjes zijn kleiner dan je denkt.
Nam een verzekering die oa sterilisatie dekt, maar de vergoeding bleek slechts een fractie van de kosten. Zat wel vast aan 5 jaar verzekering.
Let goed op voordat je een contract afsluit.

Gerjos 27 mrt 2024
Reageer
A

Oplichters!

Niet doen!

ze keren niks uit en opzeggen is bijna onmogelijk!
sluw zorgen ze er voor dat je nergens vanaf kan zien!
ze dreigen met van alles! slecht bereikbaar en zeer onvriendelijk

BEHOED JE ZELF en kijk door naar een andere verzekering!
Bespaar ellende en zoek echt verder je zit aan een wurgcontract vast en uitkeren keuren ze altijd af!

Anoniem 30 jan 2024
J

Mee eens. Onduidelijk in hun tekst over wat wel en niet vergoed wordt.
Krijg geen reacties op mails.
Waardeloos. Wegwezen hier!!

J.Bakema 24 feb 2024
F

Oplichters: keren dankzij hun kleine le niks uit!

Verzekering afgesloten op 10 oktober voor onze kat, incl.tanden omdat we 9 maanden daarvoor 10 tanden en kiezen hebben moeten laten trekken bij hem, ivm rotte kiezen en losse tanden had hij erg veel ontstoken tandvlees. Dit ook aangegeven bij petsecur.

Na ingaan van de verzekering op 23 oktober zijn wij begin november naar de dierenarts gegaan omdat hij ineens niet meer wilde eten. Toen bleek dat er wat ontsteking in zijn bek en nu ook keel zat. Pijnstiller, antibiotica en ontstekingsremmer gekregen en een maand later zijn het restant aan kiezen en tanden is begin december getrokken. Rekening: 600 euro.
Petsecur: NEE WE VERGOEDEN NIKS want dit is een aandoening die al bekend was.

Pardon?! Als dit bekend was dan hadden ze alles 9 maanden eerder getrokken. Hij heeft in die 9 maanden supergoed gegeten en was hartstikke vrolijk, niks aan de hand. Niet eten is ook niet iets wat een kat langer dan een paar dagen vol kan houden!

Het consult waarin werd geconcludeerd dat zijn bek weer ontstoken was en er iets aan gedaan moest worden viel notabene in de verzekeringsperiode.

En buiten dat, elke kat heeft ontstoken tandvlees als de tanden en kiezen rot zijn en los zitten. Dat betekend toch niet dat hij daarna uitgesloten is van tand behandelingen? Als dat de regel is, hoe kun je dan een dierenartsverzekering met tandpolis afsluiten?
Terwijl wij nog netjes de historie hebben aangegeven bij het afsluiten van de polis.

Wij zitten nu vast aan de kosten van deze verzekering (meer dan 300 euro!) want opzeggen binnen een jaar kan ook niet.

Dus wees gewaarschuwd: oplichters!!!
Beter verzekeren bij een gerenommeerde partij zoals Ohra.

Femke Kaspers 21 dec 2023
Reageer
F

Sluit hier geen huisdier verzekering aub.

Dit bedrijf censureert negatieve Google-recensies zonder scrupules en laat vermoedelijk valse beoordelingen plaatsen door nepaccounts. Gedurende een jaar betaalde ik €24 per maand, en kreeg ik maar één teleurstellende uitbetaling. Mijn advies: mijd ze. Hun prioriteit lijkt gericht op winstmaximalisatie, niet op klanttevredenheid. De polisvoorwaarden zijn duidelijk meer in het voordeel van hen dan van de klant.

FR 3 dec 2023
Reageer
N

Zeer ongunstige kleine lettertjes

Pas op voor deze verzekering. De uitsluitingsvoorwaarden voor dekking van ingrepen volgens elkaar naadloos op, waardoor ingrepen niet kunnen worden gedeclareerd. Dat een afkoelperiode geldt is begrijpelijk, maar de volgende, vergelijkbare, ingreep is vervolgens niet gedekt omdat het de tweede is. Uitkomst twee operaties, niets vergoed. Het gevolg is dat er wel premie wordt geint, maar, intussen, 5000 eur aan operatiekosten ingedekt waren. De toegevoegde waarde van deze verzekering is nul. Ik adviseer u om een eventuele verzekering voor uw dier bij een gerenommeerde verzekeringsmaatschappij af te sluiten.

Norman 9 nov 2023
Reageer
b

Laat je niet misleiden

Deze verzekeraar is erop uit nooit uit te keren. Laat je alsjeblieft niet oplichten door deze club!!
Declaraties werden onterecht afgewezen om onzinnige reden.
Het zijn professionele oplichters.
Kort verhaal: Onze kat had iets giftigs gegeten in augustus en de kosten van behandeling waren erg hoog. Aangezien dierenarts kosten uberhaupt hoog zijn, besloten om toch te verzekeren. In september is onze kat weer onwel geworden en nu blijkt dat de kat hoogstwaarschijnlijk epilepsie heeft (totaal andere diagnose dus). Petsecur wil niet uitkeren, omdat ze aangeven dat dit bij de eerste diagnose al bekend was, wat dus helemaal niet waar is.

bart 18 okt 2023
Reageer
C

Slechte verzekering

De verzekering blijft erop staan dat mijn hond ziek was voordat hij verzekerd werd. Dus niet ze nemen zelf geen contact op met dierenkliniek. Terwijl mijn dierenarts zegt het een heeft niets met het ander te maken.
Oplichters nog nooit meegemaakt. Nu stap ik naar advocaat
Sluit deze verzekering niet af. Pak liever petplan of ohra

Corry 17 okt 2023
Reageer
B

Oplichters

Nooit bij deze oplichters verzekeren.. zijn niet slim en doen er alles aan om niet te betalen . 1 jaar verzekerd geweest stomste fout ooit dan maar 5 euro meer betalen en bij een goede verzekering maatschappij verzekeren. Declaratie indienen ze gaan er alles aan doen om geen cent te betalen Alstublieft niet doen want echt vooral bij hun goedkoop is duurkoop .

Bulut 9 okt 2023
Reageer
B

oponthoud in uitbetalen. tegenvaller

Sedert juli zijn we met ons hondje -uit het asiel- bij PetSecur. Wij hadden altijd honden en altijd prima verzekeringen. Wij kozen PetSecur n.a.v. goed reviews.
Wat een tegenvaller. Hondje had/heeft oorontsteking. Bij de eerste declaratie vroeg PetSecur om dierenarts dossier. Geregeld. Duurde even, maar 70% vergoed. Maar toen,, de oorontstekingen zijn hardnekkig. We moeten iedere week terug. Asiel betaalt inmiddels mee. PetSecur vergoedde echter niks meer. Wij wachten en toen zelf maar om info gevraagd. Duurde en duurde wederom en toen...Neen dierenarts moet dossier meesturen! Steeds dus, want dezelfde kwaal en betreft vervolgbehandeling? Wat een waardeloze verzekeringsmaatschappij. Wij waren met onze vorige honden bij Ohra. Hopelijk kunnen we daar weer terecht. Wij raden een ieder met klem PetSecur af. Neem de naam maar letterlijk. Ze maken het zeer moeilijk Secuur? Je hebt al zorg genoeg meteen ziek dier. Nee PET!!Deze ouderwetse uitdrukking maken ze royaal waar,

Bep Zwerus 20 sep 2023
Reageer
C

Lang wachten op terugstorting

2 declaraties ingediend en tot heden nog steeds geen bedrag ontvangen . Petsecur is wel vlot met zelf te incasseren van je rekening waarbij de eerste keer 2 keer bedragen werden afgehaald maar terug betalen hoor je niks over .

Zelf Gemaild wanneer ik mijn declaratiebedrag terug kon verwachten
antwoord dat het druk was en het zo snel mogelijk komt . Inmiddels weer week verder en niks vernomen van petsecur .

Advertentie er en met Snelle afwikkeling nou niet dus

Chan 16 sep 2023
Reageer
f

Oplichterij

Grootste oplichterij. nog nooit zo een oplichters bedrijf meegemaakt. declaraties word altijd in eerste instantie afgewezen. vervolgens dien je het weer in, hoor je niks van ze tot dat je belt, en hoor je ineens ja ipv 5 werkdagen duurt het 3 weken omdat vakantie periode is maar dat laten ze je niet netjes weten, je moet zelf achter aan gaan. en vervolgens word het weer afgewezen omdat je het iets is wat er al aan de hand was voor dat verzekering was afgesloten.
(en elke declaratie moet je ook nog elke keer patiënten kaart opnieuw sturen wat te gek is voor woorden)
het ging om melktanden die eruit moesten worden getrokken, wij hebben verzekering meteen afgesloten toen ons hond puppy was (8 weken) hoe kan je in godsnaam weten dat je na half jaar melktanden moet eruit laten trekken omdat ze zelf zij niet gevallen. terwijl ik juist alle aanvullende verzekering pakketen hebt erbij genomen... puur oplichterij.
sluit geen verzekering bij petsecur

farshid 8 sep 2023
Reageer
J

waardeloos

Mijn kitten werd plotseling ernstig ziek. In de mail stond dat ze per direct verzekerd zou zijn maar ze vergoeden niet, zijn onbereikbaar en als je dan na talloze belletjes iemand aan de lijn krijgt, word je afgesnauwd. Ondertussen veel kosten gemaakt en krijg ik niets vergoed. Inhoudelijke reactie op klacht, krijg ik niet. Ik kreeg alleen een zakelijke mail dat de verzekering opgezegd is. Waardeloos.

Judith 1 feb 2023
Reageer
M

Erg onvriendelijk in klantcontact

Mijn aanvraag voor een verzekering van de hond werd afgewezen vanwege Leishmania bij de hond. Heel begrijpelijk, maar ik heb nog nooit een hond met Leishmania gehad, dus geen idee.

Ik kreeg ALLEEN het bericht dat het verzoek van de verzekeringsaanvraag was afgewezen en ik wilde graag weten of dit kwam door Leishmania OF omdat de hond nog geen dierenarts had gezien (hond komt uit Spanje). En dat ik begrijp dat kosten die in verband kunnen worden gebracht met Leishmania niet worden gedekt, maar dat ik het best intens vind dat ik mijn hond op geen enkele manier kan verzekeren.
Ik vroeg dus of ik er van uit kan gaan dat als ik een verzoek om verzekeren naar waarheid invul, dan ik dan NERGENS een verzekering kan afsluiten voor mijn hond, of dat zij misschien andere suggesties hadden?

De reactie was dat als ik de gezondheidsvragen niet naar waarheid invul dit tijdens de looptijd vervelende gevolgen kan hebben.

Dit was niet mijn vraag.

Vervolgens nog een keer gevraagd of het alleen om Leishmania gaat of om het dierenarts-gebeuren (want als het om de dierenarts gaat, dan ga ik direct na aankomst door naar een dierenarts); reactie was als volgt:

"Bedankt voor je bericht.

In verband met de leishmania".

Lekker kortaf. Als ik nog een gezond huisdier heb te verzekeren, dan verzeker ik 'm mooi ergens anders. Je hoeft er als verzekeraar niet van uit te gaan dat we allemaal verstand hebben van verzekeringen of dat we vragen stellen omdat we tussen de mazen van de wet proberen door te weaselen. Ik wil weten of ik mijn hond ergens kan verzekeren voor ANDERE dingen dan Leishmania- gerelateerde problemen.

M. Stassen 12 dec 2022
Reageer
B

Goede verzekering

Blij dat wij onze hond hebben kunnen verzekeren bij Petsecur. Er blijken toch wel wat kosten aan onze hond te zitten die we vooraf niet hadden voorzien.
Blij dat de meeste kosten hierbij gedekt zijn! Na wat vergelijkingen te hebben gedaan blijkt Petsecur een mooi uitgebreid pakket te hebben dat het beste bij ons past.

Bas Ter Lingen 13 okt 2022
Reageer
W

Eenvoudig declareren bij PetSecur

Wij hebben al een tijd een huisdierenverzekering bij PetSecur en ik sta elke keer weer versteld van het gemak dat je bijvoorbeeld een consult kun declareren. Wij hebben het geld ook altijd snel ontvangen. Soms heb ik het gevoel dat verzekeraars het zo moeilijk mogelijk maken om iets te declareren, maar PetSecur doet dit niet. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Bij het goedkoopste pakket ben je vaak voor 50% gedekt en bij het duurste pakket is dit 90%. Wij hebben het standaard pakket, waar je vaak voor 70% gedekt bent. Helaas is het niet standaard 100%, dat is ook mijn enige puntje van kritiek. Bij elk pakket krijg je vrije dierenartskeuze, wat heel erg fijn is. Je hoeft dus niet naar een andere dierenarts. Als wij in de toekomst nog andere huisdieren krijgen, nemen wij zeker weer een huisdierenverzekering bij PetSecur. Het bevalt namelijk erg goed.

Wim 23 nov 2021
Reageer
J

Beste huisdierenverzekering

De mensen bij PetSecur zijn heel betrokken. Dat is wat mij gelijk opviel en dat gaf mij ook een heel goed gevoel. Ze willen echt het beste voor je huisdier. Dus maar gelijk een verzekering afgesloten bij PetSecur. Ik ben echt blij dat ik hier voor heb gekozen, want ik ben al een paar bij de dierenarts geweest en zonder moeilijk te doen hebben ze de rekeningen betaald. Echt klasse! Ik zal dan ook iedereen willen aanraden om een verzekering bij PetSecur te nemen. Dit kan je in de toekomst een hoop geld schelen. Je weet immers nooit wat voor kwaaltjes je huisdier kan krijgen. Het geeft mij in ieder geval een heel geruststellend gevoel dat ik hiervoor verzekerd ben. Helemaal gezien het feit dat ze heel betrokken zijn en niet moeilijk doen met uitbetalen, maakt dit een hele betrouwbare huisdierenverzekering. De premie valt ook best mee. Van te voren weet je natuurlijk nooit of je veel bij de dierenarts over de vloer komt, maar het geeft je sowieso een gerust gevoel en dat is ook wat waard. Je kunt precies op hun website zijn wat en hoeveel ze uitkeren, heel handig en transparant! Er staat ook heel duidelijk een declaratieformulier op hun website. Heel goed geregeld!

Al deze punten bij elkaar maakt PetSecur voor mij verreweg de beste dierenverzekering. Vaak kunnen verzekeringen wel eens moeilijk doen, maar PetSecur niet!

Joke 22 nov 2021
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van mei 2024.

Over PetSecur

PetSecur is een vereniging van leden die samen werken aan het belang van baasje en huisdier. Zij willen dat hun leden onbezorgd plezier kunnen hebben met hun huisdieren en altijd de dierenarts kunnen betalen als hun dier ziek is. Bij PetSecur staan de mensen achter de verzekering altijd voorop, wat betekent dat zij snel en goed helpen wanneer je dat nodig hebt. Hun doel is om te zorgen voor het welzijn van jouw en je huisdier, niet om winst te maken. De risico's worden gedeeld met andere leden, wat zich vertaalt in een lagere premie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://petsecur.nl
  • info@petsecur.nl