PetSecur

PetSecur

4.50/5.00 • 2 reviews
W

Eenvoudig declareren bij PetSecur

Wij hebben al een tijd een huisdierenverzekering bij PetSecur en ik sta elke keer weer versteld van het gemak dat je bijvoorbeeld een consult kun declareren. Wij hebben het geld ook altijd snel ontvangen. Soms heb ik het gevoel dat verzekeraars het zo moeilijk mogelijk maken om iets te declareren, maar PetSecur doet dit niet. Je kunt kiezen uit 3 verschillende pakketten. Bij het goedkoopste pakket ben je vaak voor 50% gedekt en bij het duurste pakket is dit 90%. Wij hebben het standaard pakket, waar je vaak voor 70% gedekt bent. Helaas is het niet standaard 100%, dat is ook mijn enige puntje van kritiek. Bij elk pakket krijg je vrije dierenartskeuze, wat heel erg fijn is. Je hoeft dus niet naar een andere dierenarts. Als wij in de toekomst nog andere huisdieren krijgen, nemen wij zeker weer een huisdierenverzekering bij PetSecur. Het bevalt namelijk erg goed.

Wim 23 nov 2021
Reageer
J

Beste huisdierenverzekering

De mensen bij PetSecur zijn heel betrokken. Dat is wat mij gelijk opviel en dat gaf mij ook een heel goed gevoel. Ze willen echt het beste voor je huisdier. Dus maar gelijk een verzekering afgesloten bij PetSecur. Ik ben echt blij dat ik hier voor heb gekozen, want ik ben al een paar bij de dierenarts geweest en zonder moeilijk te doen hebben ze de rekeningen betaald. Echt klasse! Ik zal dan ook iedereen willen aanraden om een verzekering bij PetSecur te nemen. Dit kan je in de toekomst een hoop geld schelen. Je weet immers nooit wat voor kwaaltjes je huisdier kan krijgen. Het geeft mij in ieder geval een heel geruststellend gevoel dat ik hiervoor verzekerd ben. Helemaal gezien het feit dat ze heel betrokken zijn en niet moeilijk doen met uitbetalen, maakt dit een hele betrouwbare huisdierenverzekering. De premie valt ook best mee. Van te voren weet je natuurlijk nooit of je veel bij de dierenarts over de vloer komt, maar het geeft je sowieso een gerust gevoel en dat is ook wat waard. Je kunt precies op hun website zijn wat en hoeveel ze uitkeren, heel handig en transparant! Er staat ook heel duidelijk een declaratieformulier op hun website. Heel goed geregeld!

Al deze punten bij elkaar maakt PetSecur voor mij verreweg de beste dierenverzekering. Vaak kunnen verzekeringen wel eens moeilijk doen, maar PetSecur niet!

Joke 22 nov 2021
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van september 2022.

Over PetSecur

Baasjes opgelet, PetSecur is de huisdierenverzekering met een complete dekking zonder gedoe, dit tegen lage premies. Zo kan je zorgeloos van je huisdier genieten. Als je huisdier ziek is wil je er zeker van zijn dat er goede zorg mogelijk is, met een huisdierenverzekering van PetSecur kan je dit waarborgen, deze verzekering zal snel uitbetalen als er iets aan de hand is.

  • Nog niet geverifieerd