Monuta

Monuta

4.3 reviewscore • 4 reviews
H

Uitvaart tijdens corona

Helaas heb ik de ervaring met een uitvaart tijdens deze corona crisis en dat er dan amper mensen bij aanwezig mogen zijn.
Ook vindt er geen condoleance plaats, dit kan eventueel later ingehaald worden wanneer dit weer mag, maar dat voelt toch vreemd.
Mensen willen nu hun medeleven kenbaar maken en dat doen ze veel via telefoon en kaarten, maar dat is toch anders dan iemand face to face spreken en zo herinneringen aan de overledene ophalen.
Monuta begeleidt je hier goed in en zorgt dat alles wordt opgenomen, zodat je de dienst ook kunt terugkijken.

Henk 9 apr 2020
Reageer
W

Gekozen voor monuta

Monuta moet een beetje op boxen tegen Yarden, want volgens mij is Yarden de bekendste en grootste naam van Nederland in dit vakgebied.
Toch heb in gekozen voor Monuta, maar dat komt ook grotendeels doordat ik hier hele goede ervaringen mee heb gehad met mijn grootouders.
Alles is hier goed bij geregeld en hier was ik beide keren goed over te spreken.

Wesley 23 mrt 2020
Reageer
D

Monuta goed verzorgd

Een uitvaartverzekering is iets waarvan iedereen denkt, dat doe ik later wel want dat heb ik nog lang niet nodig. Totdat je het ineens wel nodig hebt en het te laat is. Dit heb ik van dichtbij meegemaakt en daarna heb ik gelijk alles geregeld. Ik wil niet mijn familie met al die moeilijke keuzes opzadelen, ik wil dat alles goed geregeld en verzorgd is en dat is de reden waarom ik voor monuta heb gekozen. Zij doen alles precies op de manier zoals ik dat graag zou willen.

Danielle 28 feb 2020
Reageer
W

Monuta uitvaartverzekering

Monuta is volgens mij één van de bekendste uitvaartverzekeringen die er bestaat in heel Nederland. Helaas ben ik beide ouders al verloren en hun uitvaart was allebei via Monuta geregeld. Ik moet zeggen dat dit heel goed verzorgd was en dat de mensen hiervan ons keurig begeleid hebben. Geen enkele keer had ik het gevoel dat ik niet wist wat er moest gebeuren of dat het niet goed zou komen, omdat er altijd iemand was van Monuta die mij hierbij hielp. Dus het is niet iets waar je over na wilt denken, maar helaas wel iets waar je over na moet denken vind ik. Vooral voor je nabestaanden wil je gewoon dat dit goed geregeld is en bij Monuta is dit gewoon het geval! Dit kan ik helaas uit ervaring zeggen.

William 13 feb 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van juni 2023.

Over Monuta

Monuta Uitvaartverzekeringen biedt uitvaartverzekeringen aan voor iedereen die zichzelf en hun naasten wil beschermen tegen de financiële gevolgen van een uitvaart. Met een uitvaartverzekering van Monuta kun je op een rustige manier afscheid nemen van uw dierbaren, zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten. Bij Monuta kun je kiezen uit verschillende verzekeringen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering met een vaste uitkering, zodat jij zeker weet dat de kosten van de uitvaart gedekt zijn. Monuta Uitvaartverzekeringen is een betrouwbaar en professioneel bedrijf, met meer dan 100 jaar ervaring in het verzekeren van uitvaarten.