Monuta

Monuta

3.6 reviewscore • 5 reviews
J

Zeer slechte geinformeerd en slechte communicatie

Bij eerste telefonisch contact al aangegeven dat de uitvaart zo goedkoop mogelijk moest. Totaal geen info gehad. Na het afleggen konden ze met 2 personen mijn man niet optillen om in de kist teleggen. Heb ik zelf mee moeten helpen. Vervolgens hadden ze vaseline nodig voor het sluiten van mond/ ogen , hadden ze niet bij zich, dit zelf aan ze moeten geven. Er werd gevrasgd of hij thuis opgebasrt moest worden of dat mijn man naar het uitvaart centrum gebracht moest worden. Ik zei: doe maar thuis want dan hoef ik geen ruimte te huren want het moet zo goedkoop mogelijk. WEER NIET geinformeerd. Blijkt achteraf dat dit niet de goedkoopste optie is, maar de duurste. Dit omdat ze elke dag langs moeten komen om te checken. Mijn man is op zaterdagavond overleden maar ik heb niemand gezien op zondag, dit word wel door berekend een dikke €260,- per dag. Ik ben ook niet geinformeerd dat er een visagie team is die een make up kan aanbrengen omdat hij blauw ging zien, wat geen fijn gezicht was. Heb dus zelf make up aangebracht. Echt te schandalig voor woorden dit. Ik zou afgelopen week door een manager gebelt worden om dit te bespreken, maar ze moet nog bellen! Ik betaal hun om mij te ontzorgen maar zij bezorgen me alleen maar zorgen.

J. Verbree - Eerdhuijzen 17 nov 2023
J

P.S. Wat ook heel vreemd was, was dat ik voor de eerste 2 dagen een uitvaart leidster kreeg maar op de dag van de uitvaart een andere uitvaart leidster. Echt heel vreemd.

J. Verbree - Eerdhuijzen 17 nov 2023
H

Uitvaart tijdens corona

Helaas heb ik de ervaring met een uitvaart tijdens deze corona crisis en dat er dan amper mensen bij aanwezig mogen zijn.
Ook vindt er geen condoleance plaats, dit kan eventueel later ingehaald worden wanneer dit weer mag, maar dat voelt toch vreemd.
Mensen willen nu hun medeleven kenbaar maken en dat doen ze veel via telefoon en kaarten, maar dat is toch anders dan iemand face to face spreken en zo herinneringen aan de overledene ophalen.
Monuta begeleidt je hier goed in en zorgt dat alles wordt opgenomen, zodat je de dienst ook kunt terugkijken.

Henk 9 apr 2020
Reageer
W

Gekozen voor monuta

Monuta moet een beetje op boxen tegen Yarden, want volgens mij is Yarden de bekendste en grootste naam van Nederland in dit vakgebied.
Toch heb in gekozen voor Monuta, maar dat komt ook grotendeels doordat ik hier hele goede ervaringen mee heb gehad met mijn grootouders.
Alles is hier goed bij geregeld en hier was ik beide keren goed over te spreken.

Wesley 23 mrt 2020
Reageer
D

Monuta goed verzorgd

Een uitvaartverzekering is iets waarvan iedereen denkt, dat doe ik later wel want dat heb ik nog lang niet nodig. Totdat je het ineens wel nodig hebt en het te laat is. Dit heb ik van dichtbij meegemaakt en daarna heb ik gelijk alles geregeld. Ik wil niet mijn familie met al die moeilijke keuzes opzadelen, ik wil dat alles goed geregeld en verzorgd is en dat is de reden waarom ik voor monuta heb gekozen. Zij doen alles precies op de manier zoals ik dat graag zou willen.

Danielle 28 feb 2020
Reageer
W

Monuta uitvaartverzekering

Monuta is volgens mij één van de bekendste uitvaartverzekeringen die er bestaat in heel Nederland. Helaas ben ik beide ouders al verloren en hun uitvaart was allebei via Monuta geregeld. Ik moet zeggen dat dit heel goed verzorgd was en dat de mensen hiervan ons keurig begeleid hebben. Geen enkele keer had ik het gevoel dat ik niet wist wat er moest gebeuren of dat het niet goed zou komen, omdat er altijd iemand was van Monuta die mij hierbij hielp. Dus het is niet iets waar je over na wilt denken, maar helaas wel iets waar je over na moet denken vind ik. Vooral voor je nabestaanden wil je gewoon dat dit goed geregeld is en bij Monuta is dit gewoon het geval! Dit kan ik helaas uit ervaring zeggen.

William 13 feb 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van mei 2024.

Over Monuta

Monuta Uitvaartverzekeringen biedt uitvaartverzekeringen aan voor iedereen die zichzelf en hun naasten wil beschermen tegen de financiële gevolgen van een uitvaart. Met een uitvaartverzekering van Monuta kun je op een rustige manier afscheid nemen van uw dierbaren, zonder je zorgen te hoeven maken over de kosten. Bij Monuta kun je kiezen uit verschillende verzekeringen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een verzekering met een vaste uitkering, zodat jij zeker weet dat de kosten van de uitvaart gedekt zijn. Monuta Uitvaartverzekeringen is een betrouwbaar en professioneel bedrijf, met meer dan 100 jaar ervaring in het verzekeren van uitvaarten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.monuta.nl
  • monuta@monuta.nl