De Internationale

De Internationale

2.0 reviewscore • 2 reviews
T

Slechtste service ooit

Een uur en 3 kwartier gebeld met de vraag of we tijdens ons verblijf naar huis gaan recht hebben op een vergoeding met onze annuleringsverzekering.

Letterlijk antwoord; kijk maar op de website. Aangegeven dat we hier al hebben gekeken maar dat we hier niet veel wijzer van worden.
Letterlijk antwoord: jammer dan.

Tracy 4 jan 2023
Reageer
R

Internationele verzekerd fietsen niet mee

Zoals de consumentenbond ook heeft benoemd is goedkoop niet altijd het beste. Wij zijn vorig jaar beroofd van onze fietsen. Dit valt volgend de internationale onder schade en daarom wilden zij ons niet meer verzekeren. Deze denkwijze zegt volgens mij genoeg over hun. Ik zou hier geen zaken mee doen. Bij andere verzekeraars geen problemen gehad met dit gegeven, maar volgens de theorie van de Internationale verzekeraar ben je dan een hoog risico als een ander ooit je spullen heeft gejat. Belachelijk zwak…

Rosanne 1 jul 2021
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van maart 2023.

Over De Internationale

De Internationale begon in 2018 met het idee dat digitalisering de kosten kan verlagen en daarom ook de premies. Zij vertrouwen op de eerlijkheid en transparantie van hun klanten en werken op basis van wederzijds vertrouwen om misbruik te voorkomen. De premies van hun klanten, inclusief die van jou, worden in een zogenoemde geldpot gestopt. Als je een gedekte schade heeft, wordt deze direct uit de geldpot betaald, evenals de kosten van De Internationale. Daarom is het voor De Internationale belangrijk om die kosten laag te houden, wat leidt tot lage premies voor goede verzekeringen.