Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden

3.1 reviewscore • 8 reviews
D

Service ver ondermaats

Geachte heer/ mevrouw,

NN is zéér slecht in de informatievoorziening.
Het blijkt dat mijn polis "klaar" is en er geen premie meer betaald hoeft te worden omdat de einddatum is bereikt. NN brengt mij hiervan niet op de hoogte. Ik kom dit toevallig te weten, omdat ik NN bel om andere informatie.

De polis is destijds afgesloten bij bureau Brincstaete in Haarlem. Die blijkt failliet te zijn. NN meldt dit niet.

Na het faillissement neemt een andere adviseur mijn dossier over: ook hiervan meldt NN niets.

NN heeft nooit informatie gegeven over wijzigingen in de lijfrente -regelingen.

Ik vind de zeer duur betaalde service ver ondermaats en verzoek u beleefd te overwegen hoe u mij hiervoor kan compenseren. B.v. door mij een deel van de kosten te retourneren.

Met vriendelijke groeten,

H.A.P. Oosterkerk

Dre 29 jun 2023
Reageer
X

NN dure verzekering

Voor een woonverzekering, wat ik uberhaupt al overbodige luxe vind, vind ik dat de NN veel te veel vergoeding vraagt per maand.
Ik ging prijzen vergelijken omdat ik op zoek was naar de goedkoopste woonverzekering en daar kwam deze zeker niet als goedkoopste optie uit.
Dat is dus ook niet mijn keus geworden, ik heb hier een jaar gezeten en maandenlang dus veel te veel geld betaalt terwijl dit helemaal niet nodig bleek te zijn achteraf gezien.
Dit gebeurt mij niet nog een keer.

Xavier 26 jul 2020
Reageer
D

Goedkoop verzekeren

Eerlijk gezegd vind ik een woonverzekering één van de meest nutteloze verzekeringen die er bestaat, de kans dat je deze nodig zult gaan hebben in je leven is heel erg klein. Dus dan is de beste keus in mijn ogen de goedkoopste verzekering die ik kan vinden en daar kwam die van Nationale Nederlanden bij mij uit. Dat is dus ook de reden dat ik hier voor heb gekozen, niets meer en niets minder. Het is een prima verzekering, als je dan toch een verzekering moet afsluiten, dan maar hier.

Dennis 5 jul 2020
Reageer
S

Niet verzekeren

Dit zijn van die verzekeringen die ik helemaal nergens op vind slaan. Waarom zou je bepaalde dingen verzekering, dat is voor mij een vraag.
Mocht er toch onverhoopt iets gebeuren dan koop je maar een keer wat nieuws en dan nog ben je goedkoper uit omdat dat een eenmalige uitgave is in plaats van dat je iedere maand een vast bedrag kwijt bent

Sander 3 apr 2020
Reageer
G

Nationale nederlanden schade verzekering

Ik ben geen gokker die het er op waagt om dingen niet te gaan verzekeren. Daar zijn mijn spullen me te dierbaar voor en als ik bedenk dat ik al die spullen dan nieuw moet gaan kopen, mocht er iets gebeuren, daar word ik ook niet vrolijk van. Dan betaal ik liever een klein bedrag per maand aan nationale nederlanden, met de zekerheid dat ik hier allemaal voor verzekerd ben.

Gerard 28 mrt 2020
Reageer
A

Nationale Nederlanden woonverzekering ervaring

Mijn eerlijke mening? Dat is dat ik een verzekering als deze, maar ook veel andere verzekeringen, de grootste onzin vind! Je betaalt dit je leven lang en wanneer heb je het nodig? Nooit! Tenzij je heel erg pech hebt, maar zelfs dan is het volgens mij goedkoper om eenmalig alles nieuw te kopen dan dat je hier iedere maand voor moet betalen. Maar mijn vrouw wil perse goed verzekerd zijn, dus zitten we hier. Omdat de prijs hier nog een beetje mee half vergeleken met andere woonverzekeringen.

Ad 6 mrt 2020
Reageer
Y

Verzekering bij Nationale Nederlanden

Wij zijn al jaren lang verzekerd bij Nationale Nederlanden en nog steeds zijn we hier erg blij mee. Om ons heen horen wij regelmatig verhalen van mensen die ontevreden zijn bij andere verzekeraars, maar dat gevoel hebben wij nooit gehad met Nationale Nederlanden. Dus of wij hebben dit niet door of die andere mensen moeten ook overstappen naar NN. Dat bevalt ons sowieso erg goed.

Yvonne 22 feb 2020
Reageer
K

Nationale-Nederlanden schade woonverzekering

Wat ik heel erg fijn vind aan deze verzekering is dat het een combinatie van een inboedel- en een opstalverzekering is, dus dat we geen twee aparte verzekeringen hiervoor af hoeven te sluiten. Bij een brand, storm, inbraak of iets wat daar op lijkt, zijn wij gewoon verzekerd en hoeven wij ons niet ook nog eens druk te maken over de spullen die vernield of weg zijn. Nationale-Nederlanden schade biedt hier hele goede prijzen voor, deze zijn heel fair en je betaalt niet te veel.

Koen 14 feb 2020
Reageer
Beste verzekeringen

Dit zijn de beste verzekeringen van maart 2024.

Over Nationale-Nederlanden

De verzekeringen van de Nationale-Nederlanden bieden bescherming voor alle aspecten van jouw leven. Of het nu gaat om je gezondheid, je huis of je auto, zij hebben altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Bij de Nationale-Nederlanden kies je voor kwaliteit en zekerheid. Zij bieden een ruim aanbod aan verzekeringen voor alle aspecten van jouw leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten of ongelukken. Daarnaast kun je rekenen op uitstekende klantenservice en ondersteuning wanneer u dat nodig heeft, de medewerkers staan altijd voor je klaar!

  • Nog niet geverifieerd
  • Verzekeringen
  • https://www.nn.nl
  • klantenservice@nn.nl