Twoo

Twoo

2.25/5.00 • 3 reviews
B

Oplichting Twoo.nl

Wel grappig als je op een app als Twoo met iemand matched, en vervolgens geworven word om met haar betaald te chatten.

Het ziet er naar uit dat Twoo wat tests mag uitbreiden om daadwerkelijk de kwaliteit te testen en niet louter het aanmaken van een profiel, dit schetst namelijk een verkeerd beeld van de werkelijkheid.
Voor wat ik lees is het aanmaken van nep-profielen door consument niet mogelijk, wel is het bezaaid met nep profielen op dit soort dating sites om enkel omzet te kunnen genereren. Graag zie ik dat Twoo daar meer aan doet, bij voorbaat dank. Jaren geleden was dit namelijk een van de drukkere datingsites! Zodra ze wat gaan deon aan de nep leden plus dat er meer actieve leden komen is dit minimaal een 5 ster datingsite!

Ben nie gek 8 dec 2019
Reageer
S

Twoo van Lexa en Ourtime

Helaas is Twoo een beste tijd terug overgenomen door een of andere Media Group die tevens Lexa en Ourtime beheren. Sinds die tijd is er op Twoo echt niets meer te doen, hoe ongelofelijk dit ook klinkt. Eerder was het best druk op Twoo, ook omdat het gratis was, maar nu plots is er niemand meer. Iemand enig idee hoe dit komt?

Simon 7 dec 2019
Reageer
C

Pure oplichters zijn het daar bij Twoo

Wat een vieze vuile oplichters ze zouden moeten verboden worden. Ze proberen via fake profielen op een goede dating website zoals badoo je zo gek te krijgen om je aan te melden bij deze oplichters website met alleen maar fake profielen om vervolgens credit te kopen om te chatten met alleen maar fake profielen. Kom je er daarna ook nog achter dat het van Lexa is bah bah bah 😠😠

Chris 19 nov 2019
Reageer
S

Tja.... Twoo is sinds een tijdje van dezelfde makers als Lexa en we weten allemaal hoe die op het internet te boek staan, veel negatiever kan niet denk ik. Dat ze het nu proberen via sites als Ourtime en Twoo zegt eigenlijk genoeg. Twoo was voorheen een hele fijne datingsite, geheel gratis en gewoon goed werkend. Er is nu niks meer van over, amper actieve leden en het werkt gewoon niet fijn meer.

Sebastiaan 20 nov 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van november 2022.

Over Twoo
  • Nog niet geverifieerd