Toverland

Toverland

4.8 reviewscore • 4 reviews
F

Wow toverland is gaaf

Dit was de reactie van onze kinderen, al een paar maanden zeuren ze elke dag van wanneer gaan we nou naar Toverland? Ze horen van vriendjes dat het zo leuk is maar omdat mijn man in ploegen werkt is het lastig om zomaar een dagje weg te gaan want we wonen niet om de hoek. Twee uur rijden en daar gingen we, het was wel zeker de moeite waard, veel te doen en we gaan snel terug. De kinderen lagen in de auto te slapen en was heel moe en voldaan. Wij zijn tevreden en kijken terug naar een mooie dag.

Familie de Graaf 12 jan 2024
Reageer
A

Super mooi park

Al een paar jaar hebben wij een abonnement op Toverland. Het is echt een heel mooi park, veel variatie en voor de kinderen echt een feest als we hierheen gaan. Personeel is hier ook erg vriendelijk en alles is erg schoon als we er komen. Rondom Halloween was het wel erg druk maar er is genoeg te doen en veel ruimte. We gaan er een paar keer per jaar naartoe en de kinderen kijken er elke keer naar uit om te gaan, net als wij de ouders. Een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen, een dagje vermaak en altijd veel plezier, en tevreden kinderen.

Arno 28 dec 2023
Reageer
D

Mooie dag alleen gevallen

Onze dag naar Toverland was echt de moeite waard, de hele familie was compleet. Kinderen en kleinkinderen eindelijk allemaal een dagje samen. Lekker weer, mooi park, schoon, aardige mensen en goed geholpen overal mee. Kinderen enz en wij allemaal blij alleen aan het einde van de dag ging het helaas mis. Mijn vrouw is gevallen op het voetpad want er stak een steen uit, een grote ook. Er was slechte verlichting en dat is gevaarlijk. Hierdoor willen we iedereen er ook op wijzen. Bij de EHBO zijn we wel goed opgevangen en dat is zeker het vertellen waard. Lieve mensen bij Toverland.

Dolly 10 dec 2023
Reageer
S

Magische ervaring

We komen al heel lang bij Toverland en in het begin was het al de moeite waard en de kinderen vinden het nu alleen maar leuker worden. We hebben voor de eerste keer een kijkje genomen bij Winter Toverland en dat is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.

Hele mooie attracties, aardige mensen en het leuke was dat wij de kaartjes gratis hadden gekregen. Hierdoor hebben wij een top dag gehad en hebben we ons lekker laten verwennen.

Saskia 12 jan 2023
Reageer
Over Toverland

Toverland is een attractiepark in het zuiden van Nederland en een van de populairste pretparken van het land. Het park is verdeeld in verschillende themagebieden, elk met zijn eigen attracties en sfeer. Van de spectaculaire achtbanen tot de sprookjesachtige attracties, er is voor ieder wat wils. Het park is prachtig aangelegd en heeft een gezellige sfeer. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden waar je lekker kunt eten en drinken. Toverland is een perfecte dag uit voor families met kinderen van alle leeftijden, maar ook voor groepen vrienden die een dag vol spanning en avontuur willen beleven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Sevenum, Limburg
  • https://www.toverland.com
  • info@toverland.nl