h

koop hier liever niet in je eigen belang

eind mei voor mijn neefje een mooie rc auto gekocht. toch 360 euro. het begon eigenlijk al met de aankoop. heel veel interesse was er niet vanuit de mannen daar, ze waren druk met kletsen, advies kwam maar moeizaam. maar goed, toch gekocht, extra accu erbij nog. de rc zou waterdicht zijn. uiteraard moest de dag erna getest worden, neefje kon niet wachten. helaas bleek toen we dat wilden doen dat beide accus leeg waren. domper en meteen beejte het plezier weg. dat resulteerde erin dat neefje een paar weken geen interesse toonde, toen hij dan tochnog weer wilde en we wilden gaan rijden deed ie het niet. na lang zoeken naar het probleem bleek een overgangsstekkertje tussen auto en accu slecht gesoldeerd. dat gemeld, "ooh maar dan heb je te hard aan die stekker getrokken" was meteen de conclusie daar. hoe dan. we hadden er nog niets mee gedaan! maar na een lange discussie de stekker elders laten solderen. dus weer geen plezier. toen eindelijk na weer weken voorbij weer en poging. op het veldje. rustig aan want hij moest nog ingereden. neefje deed dat erg goed. ook hem verteld niet te snel van vooruit naar achteruit te schakelen. nou, 1 accu leeg gereden, dat was dan ook de eerste keer, 2de accu er in. en tijdens het wegrijden van de rc stopte ie er mee. niks meer. wat we ook deden. later weer gebeld, en meteen weer voorbarige conclusies. " te lomp gereden, niet goed ingereden, te snel achteruit gereden" kortom wat er ook kapot is datis je eigen schuld enje krijgt geen garantie. nou, wij hebben gelukkig rechstbijstand en die hebben ingeschakeld en die geeft aan dat binnen de eerste 6 maanden na aankoop de verkoper altijd zelf moet aantonen dat het defect door verkeerd gebruik is ontstaan of niet. rechtsbijstand neemt het over maar de fun is er wel vanaf. dus. als je veel ellende wilt koop dan bij deze onverschillige mannen je rc en je kunt je lol op!

hugo 29 sep 2022
Reageer
M

Beste RC winkel van Nederland

TopRC vind ik de beste aanbieder van RC producten in Nederland. Ik koop hier altijd mijn benodigdheden en nooit klachten gehad. Mijn hobby begin zo'n 5 jaar geleden met een elektro RC auto, maar ik heb inmiddels ook nitro auto's gehad. Mijn voorkeur gaat toch uit naar elektro, omdat dat net even iets minder gedoe is. Momenteel heb ik een Truck van Traxxas (schaal 1 op 10). Deze heb ik besteld bij TopRC en het is echt een top ding! Ik zit er zelfs aan te denken om naar hun winkel in Uden te gaan. Qua prijs scheelt het niet veel met andere webwinkels, maar bij TopRC werken mensen die er echt verstand van hebben, dus als er wat is, kun je altijd bij hun terecht. Daarnaast vind ik het ook gewoon fijner om het bij een webwinkel te bestellen die erin is gespecialiseerd. Ik zag dat ze ook tweedehands RC auto's verkopen, misschien leuk om een keer een op te knappen. Ze verkopen namelijk ook allerlei onderdelen die je kunt gebruiken op je RC auto's.

Martinus 13 mei 2021
Reageer
W

Dat zijn die modelbouw autootjes of niet? Inderdaad leuk dat een winkel hierin is gespecialiseerd! Zie ook dat er bootjes zijn, wij wonen aan het water. Misschien leuk voor de kleinkinderen.

Wim 14 mei 2021
Beste speelgoed en gamewinkels

Dit zijn de beste speelgoed en gamewinkels van maart 2023.

Over TopRC

Wanneer je geïnteresseerd bent in RC auto's, vliegtuigen, helikopters of boten moet je zeker eens in de webshop van TopRC kijken! Naast RTR (Ready to Run) modellen, verkopen ze ook diverse onderdelen en toebehoren. Zowel beginners als professionals kunnen terecht bij TopRC. Wanneer je niet weet waar je moet beginnen, kun je altijd om deskundig advies vragen van hun experts. Ook verkopen ze tweedehands producten tegen zeer scherpe prijzen.