TopRC

TopRC

3.0 reviewscore • 13 reviews
J

Uitstekende winkelervaring

Bij mijn bezoek aan de winkel werd ik direct vriendelijk begroet, wat meteen een positieve indruk achterliet. Terwijl ik op zoek was naar drie specifieke items, verscheen er snel een medewerker om te vragen of hij kon assisteren. Binnen vijf minuten had ik alle gewenste producten gevonden. Tijdens het afrekenen ontving ik bovendien duidelijke instructies over hoe ik de voertuigen moest onderhouden en voor het eerste gebruik moest voorbereiden. De service was uitmuntend, en ik waardeerde het deskundige advies en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Johan 10 sep 2023
Reageer
S

Onbetrouwbaar en gebrekkig

!!!Onbetrouwbaar!!! Wat op voorraad is, is niet op voorraad. En als je dan vraagt wat de levertijd bedraagt krijg je daar geen antwoordt op....En als je dan vervolgens vraagt om de order te annuleren krijg je daar ook geen antwoordt op..... Dat noem ik onbetrouwbaar en gebrekkig...Klaarblijkelijk is het noodzakelijk om reviews online te gaan plaatsen en je mening te laten horen op diverse fora. Nou dan moet het maar zo!!

S. Smit 13 apr 2024
Reageer
T

Bestelling verdwenen

We zijn ondertussen 25 dec 2023. Op 7 dec 2023 een Arrma Typhon TLR Tuned besteld. Dewelke wel is verstuurd maar nooit is aangekomen. Post Nl hiervoor gebeld als ook TopRC. Meerdere keren zelfs. Pakket is verdwenen. Bij Top RC verkiezen ze te wachten tot ….. Zelf contact opnemen met Post Nl zit er bij hen niet in. Ik weet van Post Nl dat het pakket is verdwenen tussen het depot van Son Nl en het depot van Ardooie Be. Een oplossing naar mij toe aanbieden doen ze pas als ze uitsluitsel krijgen van Post Nl dat het pakket is verdwenen. Wanneer dit zal zijn is niet geweten. De service naar de klant toe is dus alles behalve. Ook bij Top RC moeten ze beseffen dat dit pakket is verdwenen en dat ze mij een oplossing moeten aanbieden. De kans om nog een Typhon TLR Tuned vast te krijgen slinkt heel vlug, ze zijn op dit moment bijna nergens meer op voorraad. Shame on you Top RC.

Tanghe Patrick 26 dec 2023
S

Ze moeten toch wachten totdat er duidelijkheid is omtrent waar het pakket is en/of het product wordt teruggestuurd naar TopRC of niet.. Anders versturen ze het straks dubbel. Denk niet dat je hier het bedrijf op aan kunt kijken? Snap wel dat het rot is maar PostNL is hier niet zo goed debet aan denk ik.

Simar 26 dec 2023
T

Heb je wel gelezen wat ik schreef?
Ik denk het niet, anders had je die reactie niet gegeven.
Alle info ivm het VERDWENEN PAKKET heb ik ook aan Top Rc overgemaakt.
En ik wens mijn geld terug, het is een slecht bedrijf ver van TOP Rc eerder bottum RC

Tanghe Patrick 26 dec 2023
L

Fantastisch bedrijf

Dit bedrijf biedt uitstekende service. Toen er een probleem was met mijn bestelling, stuurde ik eerst een e-mail en daarna belde ik. Ze hebben het probleem snel en efficiënt opgelost, wat mijn waardering verdiende. Soms als iets niet werkt hoef je niet meteen boos te worden en kan de winkel er ook niets aan doen. Ik kijk uit naar mijn volgende bestelling bij Top RC!

Lorna 8 sep 2023
Reageer
D

Geweldige winkel

Ik ben al diverse keren naar deze winkel geweest en ben elke keer tevreden vertrokken! Als je iets specifieks zoekt, hebben ze het waarschijnlijk gewoon op voorraad. Het personeel is ook altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd in staat je goed te helpen. Dit is echt een hobby ding en ze leveren gewoon goede kwaliteit.

Derek 8 sep 2023
Reageer
R

Onredelijke verzendkosten

Voor een Traxxas-onderdeel rekende men oorspronkelijk €3,95 aan verzendkosten, maar bij ontvangst stond er slechts €1,90 op het pakketje, wat ik als onredelijk beschouwde voor zo'n klein pakket. Hierdoor maken zij dikke winst op alles wat ze versturen, terwijl de klant er voor betaald. Misschien de volgende keer gewoon eerlijker opsturen!

Robert 6 sep 2023
Reageer
L

Geweldige rc-winkel

Wat ik vooral waardeer aan deze winkel is de organisatie, die me de vrijheid geeft om zelf naar onderdelen te zoeken als ik dat wil. Ze bieden uitstekende technische ondersteuning en reageren snel op e-mails, wat ik zeer op prijs stel. De prijzen zijn ook concurrerend in vergelijking met andere RC-winkels. Kortom, een fantastische plek voor al je RC-behoeften!

Luuk 3 sep 2023
Reageer
S

Nieuwkomers ook welkom

In de winkel stonden talloze prachtige auto's uitgestald! Ondanks de drukte werd ik vriendelijk geholpen, en zo kocht ik een mooie auto voor mijn zoon. Er werd bovendien duidelijke uitleg gegeven over het gebruik van de batterijen en de lader, wat zeer nuttig was voor een nieuwkomer zoals ik. Kortom, een prettige winkelervaring.

Simon 1 sep 2023
Reageer
H

Traxxas versleten

Ik had onderdelen en achterassen van Traxxas besteld, maar later bleek dat de bussen van de assen versleten waren en dat de assen verloren waren gegaan. Dit was teleurstellend, maar het lijkt erop dat het een veelvoorkomend probleem is.
Dit mag van mij wel aangegeven worden voordat ik het bestel, of beter geinformeerd worden. Nu zit ik met de gebakken peren en een defect stel assen.

Hans 9 aug 2023
Reageer
E

Wiens fout was dit nou

Toen ik een andere batterij nodig had, kreeg ik per ongeluk de verkeerde mee, zelfs nadat ik het juiste exemplaar had getoond in de winkel. Toen ik om een oplossing vroeg, werd mij verteld om een verloopkabel te kopen, terwijl zij de fout hadden gemaakt. Gelukkig kon ik elders wel de juiste batterij vinden. Dit was een teleurstellende ervaring.

Els 31 jul 2023
Reageer
P

Drift auto

Kocht een drift auto. 320 euro.
Bij aankomst zag ik in bodem van de doos olie van de dempers. Kap hing aan achterkant op de grond. Dus achterdempers zijn lek.
Bij bellen en mailen krijg ik te horen dat het hoort. Nou nee hoor. Die horen niet te lekken of kap over de grond te scheuven. Week 2.
Motor verbrand bij normaal gebruik.
Moet r bij zeggen dat het wel erg warm was die dag.
Ok hier geen garantie op want het is een slijt deel. Nou sorry hoor maar een motor verbranden in 2e week hoort niet.
Ben ondertussen bijna 500 kwijt en dat ding rijdt nog steeds niet.
Service en garantie van deze winkel is gewoon bagger tot niet aanwezig.
Geen aanrader dus.

Patrick 24 jul 2023
Reageer
h

koop hier liever niet in je eigen belang

eind mei voor mijn neefje een mooie rc auto gekocht. toch 360 euro. het begon eigenlijk al met de aankoop. heel veel interesse was er niet vanuit de mannen daar, ze waren druk met kletsen, advies kwam maar moeizaam. maar goed, toch gekocht, extra accu erbij nog. de rc zou waterdicht zijn. uiteraard moest de dag erna getest worden, neefje kon niet wachten. helaas bleek toen we dat wilden doen dat beide accus leeg waren. domper en meteen beejte het plezier weg. dat resulteerde erin dat neefje een paar weken geen interesse toonde, toen hij dan tochnog weer wilde en we wilden gaan rijden deed ie het niet. na lang zoeken naar het probleem bleek een overgangsstekkertje tussen auto en accu slecht gesoldeerd. dat gemeld, "ooh maar dan heb je te hard aan die stekker getrokken" was meteen de conclusie daar. hoe dan. we hadden er nog niets mee gedaan! maar na een lange discussie de stekker elders laten solderen. dus weer geen plezier. toen eindelijk na weer weken voorbij weer en poging. op het veldje. rustig aan want hij moest nog ingereden. neefje deed dat erg goed. ook hem verteld niet te snel van vooruit naar achteruit te schakelen. nou, 1 accu leeg gereden, dat was dan ook de eerste keer, 2de accu er in. en tijdens het wegrijden van de rc stopte ie er mee. niks meer. wat we ook deden. later weer gebeld, en meteen weer voorbarige conclusies. " te lomp gereden, niet goed ingereden, te snel achteruit gereden" kortom wat er ook kapot is datis je eigen schuld enje krijgt geen garantie. nou, wij hebben gelukkig rechstbijstand en die hebben ingeschakeld en die geeft aan dat binnen de eerste 6 maanden na aankoop de verkoper altijd zelf moet aantonen dat het defect door verkeerd gebruik is ontstaan of niet. rechtsbijstand neemt het over maar de fun is er wel vanaf. dus. als je veel ellende wilt koop dan bij deze onverschillige mannen je rc en je kunt je lol op!

hugo 29 sep 2022
Reageer
M

Beste RC winkel van Nederland

TopRC vind ik de beste aanbieder van RC producten in Nederland. Ik koop hier altijd mijn benodigdheden en nooit klachten gehad. Mijn hobby begin zo'n 5 jaar geleden met een elektro RC auto, maar ik heb inmiddels ook nitro auto's gehad. Mijn voorkeur gaat toch uit naar elektro, omdat dat net even iets minder gedoe is. Momenteel heb ik een Truck van Traxxas (schaal 1 op 10). Deze heb ik besteld bij TopRC en het is echt een top ding! Ik zit er zelfs aan te denken om naar hun winkel in Uden te gaan. Qua prijs scheelt het niet veel met andere webwinkels, maar bij TopRC werken mensen die er echt verstand van hebben, dus als er wat is, kun je altijd bij hun terecht. Daarnaast vind ik het ook gewoon fijner om het bij een webwinkel te bestellen die erin is gespecialiseerd. Ik zag dat ze ook tweedehands RC auto's verkopen, misschien leuk om een keer een op te knappen. Ze verkopen namelijk ook allerlei onderdelen die je kunt gebruiken op je RC auto's.

Martinus 13 mei 2021
W

Dat zijn die modelbouw autootjes of niet? Inderdaad leuk dat een winkel hierin is gespecialiseerd! Zie ook dat er bootjes zijn, wij wonen aan het water. Misschien leuk voor de kleinkinderen.

Wim 14 mei 2021
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over TopRC

Er zijn 13 reviews geschreven over TopRC op Reviews.nl. Met een 3.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.toprc.nl
  • support@toprc.nl