Tonershop.nl

Tonershop.nl

3.1 reviewscore • 9 reviews
D

Enorm teleurgesteld

Mijn ervaring met Tonershop was erg frustrerend. Ik volgde hun advies op en kocht een huismerk toner, die echter niet compatibel was met mijn printer. Toen ik contact opnam met de klantenservice, begon een langdurige en vruchteloze emailwisseling. Hun benadering leek behulpzaam, maar ze boden geen echte oplossingen en bleven vasthouden aan gestandaardiseerde antwoorden zonder echt in te gaan op mijn specifieke probleem. Dit gebrek aan aanpassingsvermogen en probleemoplossend vermogen in hun klantenservice was zeer teleurstellend. Uiteindelijk was ik zo gefrustreerd dat ik de financiële verliezen negeerde. Ze behaalden hun doel: winst maken, ten koste van de klanttevredenheid.

Dennis 14 jul 2022
Reageer
J

Bedrogen door misleidende afbeeldingen

Mijn teleurstelling met Tonershop begon toen ik op zoek was naar een specifieke Canon-cartridge. Hun website leek het beste aanbod te hebben. Echter, ondanks de afbeeldingen van een originele Canon-cartridge, ontving ik een cartridge van een ander merk, SecondLife. Deze misleidende presentatie op de website was niet alleen onethisch, maar ook teleurstellend, omdat ik specifiek op zoek was naar een origineel product. Het gevoel van misleid te zijn door hun marketingtactieken heeft mijn vertrouwen in hun bedrijf ernstig geschaad.

Jan 24 nov 2021
Reageer
S

Tweeledige mening over tonershop

Mijn ervaring met Tonershop is tweeledig. Enerzijds waardeerde ik hun snelle klantenservice en de vlotte verzending van mijn bestelling. Anderzijds was ik teleurgesteld over de kwaliteit van hun huismerk inktcartridges. Deze werkten niet goed met mijn printer, zelfs niet na het ontvangen van vervangende cartridges. Uiteindelijk moest ik meer betalen voor originele cartridges. Hoewel ik de verantwoordelijkheid neem voor mijn keuze om niet-originele cartridges te proberen, was het een leerrijke ervaring die me deed inzien dat soms het veiliger is om voor het origineel te gaan, vooral met apparatuur die constant online is.

Sander 30 aug 2021
Reageer
L

Snelle oplossing voor een probleem

Mijn ervaring met Tonershop werd positief beïnvloed door hun snelle reactie op een probleem. Toen ik een issue had met de geleverde toner, was hun reactie direct en effectief. Ze stuurden onmiddellijk een vervangende toner op, wat mijn probleem snel en efficiënt oploste. Deze proactieve aanpak en klantgerichte service waren voor mij een aangename verrassing en bevestigden hun betrouwbaarheid als leverancier.

Lucas 21 jul 2021
Reageer
B

Totaal ontevreden met Q-Nomic cartridges

Mijn ervaring met de Q-nomic cartridges van Tonershop was bijzonder negatief. Ik kocht zowel een zwart-witte als een kleuren cartridge voor mijn HP Envy 4527 printer. Echter, de zwarte cartridge werd na korte tijd door mijn printer afgewezen en de kleurencartridge stopte met het printen van geel, ondanks dat deze niet leeg was. Ik adviseer met klem om geen Q-nomic cartridges aan te schaffen, gezien de slechte prestaties en compatibiliteitsproblemen die ik ervaren heb.

Bas 27 jun 2020
Reageer
N

Overtroffen verwachtingen

In eerste instantie was ik sceptisch over het bestellen bij Tonershop, vooral na het lezen van eerdere beoordelingen. Echter, omdat zij de voordeligste waren voor originele Samsung cartridges, besloot ik toch een kans te wagen. Mijn ervaring bleek uitstekend. De klantenservice was zeer behulpzaam en vriendelijk, en de toners die ik voor onze Samsung-printer besteld had, werden de volgende dag al bezorgd. De flexibiliteit in het kiezen van een aflevermoment via online tracking was een grote plus. Mijn positieve ervaring heeft me overtuigd om in de toekomst weer bij hen te bestellen.

Niels 23 feb 2020
Reageer
T

Razendsnelle levering

Mijn ervaring met Tonershop was onverwachts positief, gezien de snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd. Ik plaatste een bestelling laat in de avond, en tot mijn verbazing werd deze de volgende dag al bezorgd. Deze snelle service overtrof mijn verwachtingen, vooral omdat ik geen gebruik hoefde te maken van de klantenservice. Hun efficiëntie en de snelle levering hebben zeker indruk op mij gemaakt.

Tristan 2 sep 2019
Reageer
E

Onvoldoende productkwaliteit

Mijn bestelling bij Tonershop leverde veel frustratie op. De beloofde levering binnen 24 uur werd niet waargemaakt; het duurde bijna twee weken voordat ik mijn bestelling ontving. Daarnaast was de kwaliteit van de geleverde cartridge teleurstellend; deze raakte veel sneller leeg dan vergelijkbare producten van andere aanbieders. Deze ervaring heeft mij niet tevreden gemaakt over de diensten van Tonershop.

Emiel 15 aug 2019
Reageer
K

Gebrek aan naleving van beloftes

Mijn teleurstelling met Tonershop is voornamelijk gebaseerd op hun inconsistentie in levertijden en klantenservice. Ondanks hun belofte om binnen 24 uur te verzenden, ervoer ik aanzienlijke vertragingen. Toen ik mijn bestelling wilde annuleren, werd ik geconfronteerd met onduidelijke communicatie en een gebrek aan responsiviteit. Uiteindelijk werd mijn bestelling verzonden, ondanks mijn annulering. De gebrekkige communicatie en het niet nakomen van hun leveringsvoorwaarden hebben mijn vertrouwen in hun service ernstig ondermijnd.

Koen 13 dec 2018
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Tonershop.nl

Tonershop.nl is al 21 jaar lang jouw betrouwbare webshop voor hoogwaardige toners en cartridges voor jouw printer. Met ons ruime assortiment, geschikt voor printers van bekende merken zoals Brother, Canon, Epson, HP (Hewlett Packard), Lexmark, Konica Minolta, Samsung, Xerox en meer, vind je altijd de juiste producten. Of je nu een toner of cartridge nodig hebt, wij bieden de beste kwaliteit voor jouw printer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een reputatie opgebouwd als dé bestemming voor printerbenodigdheden. Vertrouw op Tonershop.nl om jouw afdrukken soepel en van hoge kwaliteit te laten verlopen. Bestel vandaag nog en profiteer van onze expertise en betrouwbaarheid. Wij staan voor je klaar!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.tonershop.nl
  • info@tonershop.nl