Tikibad

Tikibad

2.5 reviewscore • 2 reviews
N

Prettig zwembad met aandachtspunten

Een leuk zwembad met voldoende vermaak voor een middag. De toezicht houdende badmeesters en -juffen zorgen voor een veilige omgeving. Er zijn genoeg plekken om even tot rust te komen. Het is echter jammer dat je pas vanaf 16:00 kunt reserveren, wat met jonge kinderen rond etenstijd lastig plannen is. Slim bedacht, maar niet ideaal voor ouders.

Nathalie 7 aug 2023
Reageer
L

Ontzettend onhygienisch zwembad

Ontzettend onhygiënisch zwembad. Zwembad overvol en super vies. Overal patatjes op de grond en gebruikte pleisters., allemaal vuiligheid in het water! Tevens super lange wachtrijen en de bewaking lette nergens op; men kon voordringen in de rij of in gedeeltes komen wat verboden was en veel jongenlui waren steeds aan het rennen.

Ik raad het niet aan om naar het tikkibad te gaan; je krijgt geen waarde voor je geld! Erg jammer en teleurstellend! tikkibad is niet meer wat het ooit geweest is!

Lola Frieling 3 mrt 2023
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Wassenaar.

Over Tikibad

Tikibad is een van de grootste indoor waterparken van Europa en is gelegen in Duinrell in Wassenaar. Het park biedt talloze attracties, zoals verschillende glijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Dit waterpark is perfect voor een dag vol waterplezier met vrienden of familie. Het park is schoon en goed onderhouden, en je kunt altijd rekenen op hulp van het personeel. Er zijn verschillende eetgelegenheden in het park waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en een drankje. Tikibad biedt ook verschillende tickets en arrangementen, waardoor het betaalbaar blijft voor gezinnen. Kortom, Tikibad is een geweldig waterpark voor iedereen die op zoek is naar een dag vol waterplezier. Het park biedt talloze attracties en is goed onderhouden.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Wassenaar, Zuid-Holland
  • https://www.duinrell.nl/tikibad
  • info@duinrell.nl