The Oriental Shop

The Oriental Shop

3.9 reviewscore • 10 reviews
L

Enkele kleine problemen maar opgelost

Ondanks enkele problemen ben ik tevreden over mijn ervaring. Ik had 5 artikelen besteld en er ontbrak er 1 (geleverd in Frankrijk). Ze reageerden traag op mijn probleem, maar uiteindelijk hebben ze het opgelost. Opmerkelijk was dat het ontbrekende artikel eigenlijk bedoeld was voor een familielid dat met Kerstmis vanuit Portugal naar Frankrijk zou komen. Ze hebben het echter op mijn verzoek naar Portugal verzonden, dus ondanks de vertraging is alles in orde gekomen. Hun winkel, Oriental Shop, bevindt zich in Nederland, en ze hebben een distributiecentrum in Duitsland.

Laura 4 feb 2023
Reageer
D

Veel producten behalve...

Alles was super goed verpakt! Veel producten maar bij nader inzien ook veel die niet voorradig zijn?
Binnen de paar dagen ontvangen, vraag me wel af waarom er geen alcoholische dranken beschikbaar zijn zoals Sake, Soju...
Is de enige website waarbij je blijkbaar geen alcoholische dranken kan bestellen
Anders was dit een 5 sterren

Dirk 27 jul 2023
Reageer
R

Made in China?

Ik overwoog een aankoop te doen op deze website, maar ik merkte een vermelding op van een mes met de aanduiding "Made in Japan", terwijl ik zeker weet dat dit mes volledig in China is vervaardigd. Dit heeft mijn vertrouwen in de betrouwbaarheid van deze website aangetast. Het is belangrijk dat de informatie over producten accuraat en betrouwbaar is, en dergelijke tegenstrijdigheden roepen vragen op over de geloofwaardigheid van de site. Het is van cruciaal belang dat consumenten kunnen vertrouwen op de juistheid van productinformatie bij online aankopen, en dit incident heeft mijn beslissing om hier iets te kopen beïnvloed.

Roos 27 jun 2023
Reageer
S

Leuke spullen

The Oriental Shop verkoopt hele leuke spullen die je niet gauw elders ziet. Hele unieke Oosterse producten. Ik heb zelf al servies en andere producten voor in de keuken bij The Oriental Shop gekocht. Levering kan soms een paar dagen duren, maar dat vind ik helemaal geen probleem. Doorgaans gewoon een dag. Ook vaak leuke aanbiedingen en cadeau sets. Echt een hele leuke webshop als je van de Japanse stijl houdt.

Saskia 24 dec 2022
Reageer
H

9 weken te laat

Ik voel me opgelicht! De website belooft levering binnen 1-2 werkdagen, maar ik wacht al 9 weken en er is nog steeds geen teken van mijn bestelling! Ik heb geprobeerd contact met hen op te nemen via meerdere e-mails, website contactformulieren, Facebook Messenger, Twitter en Instagram, maar ik heb geen enkele reactie ontvangen! Ik heb geen idee of ik ooit mijn bestelling zal ontvangen of mijn geld zal terugkrijgen! Het enige wat ik wil, is een antwoord van de klantenservice om me gerust te stellen dat mijn bestelling binnenkort onderweg zal zijn.

Hannah 22 aug 2022
Reageer
L

Efficient en betrouwbaar

Ik ben zeer tevreden over de service van Oriental Shop. Ik heb al 3 keer bij hen besteld, en het team is uiterst efficiënt en betrouwbaar gebleken. Ze verpakken het serviesgoed zorgvuldig en beschermen het goed. Er waren enkele e-mailuitwisselingen vanwege ontbrekende producten, maar ze waren uiterst vriendelijk en geduldig in hun uitleg. Ze steken veel moeite in het tevredenstellen van de klant en het verzekeren van een goede aankoopervaring. Bedankt, Oriental Shop!

Lisa 21 jun 2022
Reageer
W

Skull services

Ik wilde jullie hartelijk bedanken, want mijn Skull-servies is zojuist aangekomen en ik ben er ontzettend blij mee. Het pakket arriveerde snel en in perfecte staat, dankzij de zorgvuldige verpakking. Het serviesgoed ziet er absoluut prachtig uit, zelfs nog mooier dan op de verleidelijke foto's die me ertoe aanzetten om het te bestellen! Nogmaals bedankt voor de geweldige service en het leveren van dit prachtige product. Ik kan niet wachten om het te gebruiken en ervan te genieten.

Wesley 21 feb 2022
Reageer
J

Uitstekende klantenservice en Konro grill

Uitstekende klantenservice. Ik heb een Konro-grill gekocht die bij de douane werd vastgehouden, waar ze 120 pond aan invoerrechten vroegen (waarschijnlijk vanwege de Brexit?). Toen ik hierover vragen stelde, betaalde Oriental Shop simpelweg mijn belasting, en mijn geweldige grill arriveerde twee dagen later. Het was prijzig, maar de moeite waard - het is geweldig.

John 25 jun 2021
Reageer
T

Hartverzakking en daarna opluchting

Helaas moet ik zeggen dat ik een onaangename ervaring had met de klantenservice, die als zeer onbeleefd werd ervaren. De levering van mijn bestelling duurde meer dan een maand, wat buitengewoon teleurstellend was. Echter, toen het eindelijk arriveerde, was ik opgelucht te constateren dat het product goed verpakt was en in goede staat verkeerde. Het product zelf was ook mooi en voldeed aan mijn verwachtingen. Het is jammer dat de positieve aspecten van het product en de verpakking overschaduwd werden door de trage levering en de onaangename klantenservice-ervaring.

Theo 10 feb 2021
Reageer
M

Een grote chaos

Eén grote chaos! Ik werd niet op de hoogte gesteld van het vertrek of de aankomst van het pakket. Pas twee dagen voordat het mogelijk automatisch naar de afzender zou worden teruggestuurd, ontving ik een aanmaning. Hun contactformulier, telefoonnummers en chat werkten niet. Ze hebben tot op heden niet gereageerd op e-mails of berichten op sociale media. Het is begrijpelijk waarom hun Amazon-verkopersaccount is gesloten! Afgezien van de communicatieproblemen was er ook een fout in de voorbereiding van bestelling nr. 33758. Ik ontving niet het juiste product. Dit is gewoon belachelijk!

Martine 4 dec 2019
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van december 2023.

Over The Oriental Shop

Theorientalshop.nl is een geweldige online winkel voor liefhebbers van Aziatische producten. Het assortiment is indrukwekkend, variërend van heerlijke snacks tot prachtige decoratieve items. De website is goed ontworpen en gemakkelijk te navigeren, waardoor het winkelen een plezierige ervaring is. De bestel- en betaalprocessen zijn eenvoudig en efficiënt, en de verzending is snel en betrouwbaar. Men is vooral onder de indruk van de kwaliteit van de producten die worden aangeboden. Alles wat is besteld, is van uitstekende kwaliteit en heeft aan de verwachtingen voldaan. Theorientalshop.nl wordt ten zeerste aanbevolen aan iedereen die op zoek is naar authentieke en hoogwaardige Aziatische producten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.theorientalshop.nl
  • info@theorientalshop.nl