The Oriental Shop

The Oriental Shop

4.0 reviewscore • 4 reviews
D

Veel producten behalve...

Alles was super goed verpakt! Veel producten maar bij nader inzien ook veel die niet voorradig zijn?
Binnen de paar dagen ontvangen, vraag me wel af waarom er geen alcoholische dranken beschikbaar zijn zoals Sake, Soju...
Is de enige website waarbij je blijkbaar geen alcoholische dranken kan bestellen
Anders was dit een 5 sterren

Dirk 27 jul 2023
Reageer
R

Made in China?

Ik overwoog een aankoop te doen op deze website, maar ik merkte een vermelding op van een mes met de aanduiding "Made in Japan", terwijl ik zeker weet dat dit mes volledig in China is vervaardigd. Dit heeft mijn vertrouwen in de betrouwbaarheid van deze website aangetast. Het is belangrijk dat de informatie over producten accuraat en betrouwbaar is, en dergelijke tegenstrijdigheden roepen vragen op over de geloofwaardigheid van de site. Het is van cruciaal belang dat consumenten kunnen vertrouwen op de juistheid van productinformatie bij online aankopen, en dit incident heeft mijn beslissing om hier iets te kopen beïnvloed.

Roos 27 jun 2023
Reageer
L

Enkele kleine problemen maar opgelost

Ondanks enkele problemen ben ik tevreden over mijn ervaring. Ik had 5 artikelen besteld en er ontbrak er 1 (geleverd in Frankrijk). Ze reageerden traag op mijn probleem, maar uiteindelijk hebben ze het opgelost. Opmerkelijk was dat het ontbrekende artikel eigenlijk bedoeld was voor een familielid dat met Kerstmis vanuit Portugal naar Frankrijk zou komen. Ze hebben het echter op mijn verzoek naar Portugal verzonden, dus ondanks de vertraging is alles in orde gekomen. Hun winkel, Oriental Shop, bevindt zich in Nederland, en ze hebben een distributiecentrum in Duitsland.

Laura 4 feb 2023
Reageer
S

Leuke spullen

The Oriental Shop verkoopt hele leuke spullen die je niet gauw elders ziet. Hele unieke Oosterse producten. Ik heb zelf al servies en andere producten voor in de keuken bij The Oriental Shop gekocht. Levering kan soms een paar dagen duren, maar dat vind ik helemaal geen probleem. Doorgaans gewoon een dag. Ook vaak leuke aanbiedingen en cadeau sets. Echt een hele leuke webshop als je van de Japanse stijl houdt.

Saskia 24 dec 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over The Oriental Shop

Theorientalshop.nl is een geweldige online winkel voor liefhebbers van Aziatische producten. Het assortiment is indrukwekkend, variërend van heerlijke snacks tot prachtige decoratieve items. De website is goed ontworpen en gemakkelijk te navigeren, waardoor het winkelen een plezierige ervaring is. De bestel- en betaalprocessen zijn eenvoudig en efficiënt, en de verzending is snel en betrouwbaar. Men is vooral onder de indruk van de kwaliteit van de producten die worden aangeboden. Alles wat is besteld, is van uitstekende kwaliteit en heeft aan de verwachtingen voldaan. Theorientalshop.nl wordt ten zeerste aanbevolen aan iedereen die op zoek is naar authentieke en hoogwaardige Aziatische producten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.theorientalshop.nl
  • info@theorientalshop.nl