Terra Maris

Terra Maris

2.0 reviewscore • 2 reviews
E

Prima, niet heel uniek

De omgeving was mooi en het museumcafé bood een lekkere uitsmijter. De tuinen van het museum boden een aangename wandeling. Het museum zelf bestaat uit een paar zalen met vaste collecties en een speciale klimaatexpositie. Als je gratis naar binnen kunt met een museumjaarkaart is het een leuk uitje anders vind ik het toch wel wat aan de dure kant.

EvaDJ 12 aug 2023
Reageer
J

Weinig flexibel

Door omstandigheden30 minuten voor sluiting aan gekomen. Voor 2 volw. En 1 kind wilde ze nog steeds het volle pond. Voor sluitingstijd werd er dan ook al opgeruimt. Dus deels niet meer open. Toch bijna 30 euro willen hebben en niet in staat om een gesprek aan te gaan. Er werd alleen samen gepraat en gelachen. Bah ongezellige toestand waar enkel de entree belangrijk is.

J. C 19 jul 2023
Reageer
Over Terra Maris

Terra Maris is een prachtig natuur- en cultuurhistorisch museum gelegen in de duinen van Walcheren, in Zeeland. Het museum is zeer educatief en interactief en biedt een breed scala aan exposities en activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen. Er zijn verschillende thema's zoals de prehistorie van Zeeland, het leven in de duinen en de invloed van de mens op het landschap. De collecties zijn goed onderhouden en de informatie is duidelijk en goed gepresenteerd. Het terrein rondom het museum is ook erg mooi en er zijn verschillende wandelroutes beschikbaar. Het is een geweldige plek om meer te leren over de rijke geschiedenis en natuur van Zeeland en zeker iets voor iedereen die geïnteresseerd is in deze regio.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Oostkapelle, Zeeland
  • https://nl.terramaris.nl
  • info@terramaris.nl