Tanzania Specialist

Tanzania Specialist

5.0 reviewscore • 1 review
J

Specialist is goed

De reden van onze uitkomst bij Tanzania Specialist is dat ze gespecialiseerd zijn in reizen in dit gebied en dat vind ik toch altijd positief en dan ga ik hier ook met een gerust hard naartoe.
Helemaal in dat soort landen en werelddelen, daar gaat het er allemaal zo anders aan toe dan in Nederland en daar kennen wij verder natuurlijk helemaal niets.
Dat vind ik het wel erg fijn dat je goed geïnformeerd worden door specialisten die hier heel veel kennis van zaken over hebben en die je in bepaalde gevallen goed en snel van dienst kunnen zijn als er iets voor valt.
We zijn al met deze organisatie op reis geweest inmiddels en het is ons heel erg goed bevallen!
Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben vooraf enorm veel informatie toegestuurd gekregen, waardoor we ons wat in konden lezen over het gebied waar we naartoe zouden gaan.
Eenmaal daar was er een klein voorval waarbij we ons even niet zo goed raad wisten en toen heb ik ook de reisorganisatie gebeld, die waren ons gelijk van dienst en hebben geholpen de situatie op te lossen.
Het is dat we niet nog een keer hier naartoe willen op vakantie, maar anders had ik zeker opnieuw voor Tanzania specialist gekozen als reisorganisatie, dat is een ding die voor mij zeker is.

Jeroen 3 aug 2019
R

Ik heb dezelfde ervaring over deze organisatie als jij, wij hebben ook met behulp van Tanzania specialist gereisd en ook wij waren hier heel enthousiast over.
Vooral mijn vrouw vond het helemaal geweldig, want zij is iemand die informatie opslokt als een spons en zoals jij ook al aangaf stuurt Tanzania specialist je vooraf allerlei informatie op over het land en gebied waar je naartoe gaat.
Eenmaal daar had ik het idee dat ik met een gids aan het reizen was hahahahahaha want mijn vrouw had zich zo goed ingelezen dat ze me, eenmaal daar, allemaal weetjes over het land en de bevolking begon te vertellen.
Maar even zonder gekheid, ik vind Tanzania specialist echt een top organisatie en ze verdienen absoluut alle lof die ze toegewenst krijgen.

Robin 3 aug 2019
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van juni 2024.

Over Tanzania Specialist

Er is 1 review geschreven over Tanzania Specialist op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://tanzaniaspecialist.com
  • info@tanzaniaspecialist.com