Reviews (1)

 • Jeroen

  Specialist is goed

  De reden van onze uitkomst bij Tanzania Specialist is dat ze gespecialiseerd zijn in reizen in dit gebied en dat vind ik toch altijd positief en dan ga ik hier ook met een gerust hard naartoe.
  Helemaal in dat soort landen en werelddelen, daar gaat het er allemaal zo anders aan toe dan in Nederland en daar kennen wij verder natuurlijk helemaal niets.
  Dat vind ik het wel erg fijn dat je goed geïnformeerd worden door specialisten die hier heel veel kennis van zaken over hebben en die je in bepaalde gevallen goed en snel van dienst kunnen zijn als er iets voor valt.
  We zijn al met deze organisatie op reis geweest inmiddels en het is ons heel erg goed bevallen!
  Alles was tot in de puntjes geregeld en we hebben vooraf enorm veel informatie toegestuurd gekregen, waardoor we ons wat in konden lezen over het gebied waar we naartoe zouden gaan.
  Eenmaal daar was er een klein voorval waarbij we ons even niet zo goed raad wisten en toen heb ik ook de reisorganisatie gebeld, die waren ons gelijk van dienst en hebben geholpen de situatie op te lossen.
  Het is dat we niet nog een keer hier naartoe willen op vakantie, maar anders had ik zeker opnieuw voor Tanzania specialist gekozen als reisorganisatie, dat is een ding die voor mij zeker is.

  Jeroen 3 aug 2019