Sunweb

Sunweb

2.0 reviewscore • 1 review
S

Sunweb waardeloze ervaring

Wat een vreselijk bedrijf en wat een vreselijke slechte service!

Wij hadden voor de corona crisis een mooie vakantie geboekt bij Sunweb. Omdat de situatie natuurlijk is veranderd besloten wij gebruik te maken van de omboek mogelijkheid.

Wij zagen een hele mooie vakantie in Corfu. Na met veel moeite na anderhalve week! Eindelijk een reactie te krijgen op de vraag hoelang de transfer naar het hotel duurt (op de site stond het voor onze bestemming niet aangegeven). Hebben wij het formulier netjes ingevuld zoals het hoorde.

Een week later (zonder enige vorm van contact) zagen wij ineens dat de prijs van onze vakantie met maar liefst 75% verhoogt was! (van € 1.319 naar € 2.309 p.p) Wij hebben Sunweb hiermee geconfronteerd (via Facebook want de telefoon hebben ze uitgezet (enkel een bandje dat ze het druk hebben)) maar Sunweb geeft aan dat prijzen nu eenmaal kunnen fluctueren en dat ze niks kunnen doen.

Uiteindelijk na onze onvrede wederom geuit te hebben, kregen wij een telefoontje van een medewerkster. Zij gaf aan dat ze niks voor ons kon betekenen met betrekking tot bovenstaand. Dus afgesproken met de medewerker dat we die avond naar een nieuwe vakantie gingen zoeken en dat zij ons de dag erna terug zou bellen (ze zou ons op haar persoonlijke lijstje zetten).

Helaas vandaag op de afgesproken tijden weer niets gehoord. Ook deze belofte maken ze niet waar. Wij hebben oprecht spijt ooit bij dit waardeloze bedrijf te hebben geboekt.

Wij hopen dat in de komende dagen e.e.a. alsnog geregeld wordt voor ons en dat wij volgende maand kunnen genieten van een mooie vakantie, maar wij raden het iedereen af om bij dit bedrijf te boeken.

Sander 26 jun 2020
Reageer
Beste reisbureaus

Dit zijn de beste reisbureaus van maart 2024.

Over Sunweb

Bij Sunweb houden ze van vakantie. Ze genieten van de voorpret bij het plannen en van terugkomen met koffers vol vuile was en prachtige verhalen. Ze waarderen het samen dingen doen, of het nu in de zon of in de sneeuw is. Ze hechten waarde aan het maken van nieuwe vrienden en het weerzien van oude vrienden. En ze koesteren de momenten van 'even helemaal niks'. Hun toegewijde collega's in het contactcenter staan altijd voor je klaar, en op locatie vind je enthousiaste reisleiders die je kunnen voorzien van de beste tips. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, bieden ze de Vakantiegarantie aan, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

  • Nog niet geverifieerd
  • Reisbureaus
  • https://www.sunweb.nl
  • info@sunweb.nl