Summio Parc Heihaas

Summio Parc Heihaas

3.3 reviewscore • 4 reviews
P

Restaurant debacle

Alles ging goed tot we voor acht personen wilden eten in het restaurant.wij vroegen of we bij elkaar konden zitten en dat was goed.Dit kon ook omdat er pas 6 personen aanwezig waren.Wij tilden één tafel op om naast de andere tafel te plaatsen. Toen ging het helemaal fout.Een wat oudere medewerkster kwam erg boos op ons af en zei dat wij niet zomaar het restaurant konden verbouwen.Er was absoluut niet redelijk met deze dame te praten.Ze was zo onredelijk boos dat wij hebben besloten elders ons geld uit te gaan geven.Erg jammer dit,zeker ook omdat de jongere medewerkers wel erg vriendelijk en behulpzaam waren.Wij komen nooit meer terug,al is het alleen maar om deze persoon ooit weer tegen te komen.Jammer maar helaas.

Pierre 30 jun 2024
Reageer
L

Verwaarloosd park en matige bungalow

Het park en mijn bungalow 85 zijn toe aan verbetering. Het park ziet er onverzorgd uit, vooral de groenvoorziening is slecht onderhouden. De bungalow was niet schoon, met vieze ramen en stof bij de verwarming. De matrassen en banken waren doorgezakt en er waren veel beschadigingen aan de verf en bedden. Al met al liet het park en de bungalow te wensen over. De schoonmakers krijgen te weinig tijd, het zou beter zijn om de bungalow een week niet te verhuren en dan grondig schoon te maken en te renoveren.

Lilianne 29 mei 2023
P

Begin me er niet over, wij vonden ook de weg buiten het park heel naar. Tussen elke accommodatie ligt een geasfalteerde weg. Dit is niet veilig voor (kleine) kinderen en gaf ons een opgesloten gevoel. De speeltuinen waren gelukkig wel erg leuk. We weten niet of we hier nog eens terug zouden komen.

Plien 5 jun 2023
S

Kleinschalig, maar gezellig park!

We verbleven in een schone 8-persoons bungalow. De bungalows staan dicht op elkaar en er was een groot gevaar onder het raam, met diverse routers en een stopcontact waar kinderen gemakkelijk bij kunnen. Dit was echt gevaarlijk. Verder was de bungalow comfortabel, maar het toilet was te klein en had een laaghangende verwarming. Op het park is genoeg te doen, en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Met een app kun je het slot van de voordeur bedienen, maar deze werkte niet altijd goed. Misschien een afdakje zou helpen? Met de app kun je bijna alles regelen, zoals het reserveren van activiteiten en het restaurant. Buiten het park kun je heerlijk wandelen en het centrum van Putten is ook vlakbij.

Sjoerd 16 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Putten.

Over Summio Parc Heihaas

Er zijn 4 reviews geschreven over Summio Parc Heihaas op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Putten, Gelderland
  • https://www.landal.nl/parken/heihaas
  • socialmedia@landal.com