Strijkvrij.nl

Strijkvrij.nl

4.5 reviewscore • 2 reviews
J

Strijkvrije overhemden

Hele mooie overhemden, alleen erg duur. De overhemden van Strijkvrij zitten als gegoten, voelen goed aan en kreukelen niet. Ze zijn ook nog waterafstotend. Perfect en revolutionair materiaal om kleding van te maken. Het is ook niet dat je het erg warm krijgt, de stof ademt wel. Er is alleen één groot nadeel en dat is de prijs. Het is wel te verklaren, maar dan nog vind ik het een hele aankoop. Anders had ik al veel meer overhemden van Strijkvrij gehad. Los van dat zijn het wel de ideale overhemden.

James 24 dec 2021
Reageer
M

Waterafstotende overhemden van Strijkvrij.nl

Ik zag een reclame voorbij komen van water- en vuilafstotende overhemden en dat sprak mij gelijk aan. Ik ben gaan zoeken en kwam op strijkvrij.nl terecht. Ze bieden niet veel, maar wel goede overhemden aan. Precies de drie kleuren die ik het meest draag, dus voor mij was dit geen probleem. Een probleem was wel de prijs, want de overhemden zijn best duur. Aan de andere kant, als ze hun belofte nakomen, zijn ze het geld wel meer dan waard. Ik heb eerst één overhemd besteld om te kijken hoe het materiaal voelt, de pasvorm is en of het echt vuil- en waterafstotend is. Binnen een paar werkdagen had ik het overhemd in huis en het is echt geniaal. Het is zeker waterafstotend en dat is heel fijn op warme zomerdagen. De overhemden zijn ook totaal niet kreukelgevoelig en je hoeft ze dus niet te strijken. Dit is ook een heel groot voordeel. Het model zat als gegoten en het stofje voelt fijn aan. Ik was dus gelijk verkocht en heb er gelijk twee overhemden bij besteld! Nu heb ik alle kleuren en ik ben er echt heel erg blij mee. Alleen de prijs is aan de hoge kant, maar ook wel begrijpelijk want het materiaal zal ook wel duur zijn. Kwalitatief zijn het ook gewoon echt hele goede overhemden, dus voor mij is het de prijs meer dan waard.

Matthijs 28 jul 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juli 2024.

Over Strijkvrij.nl

Er zijn 2 reviews geschreven over Strijkvrij.nl op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.strijkvrij.nl
  • info@strijkvrij.nl