Strandpark De Zeeuwse Kust

Strandpark De Zeeuwse Kust

4.3 reviewscore • 4 reviews
M

Nog een keer hierheen? JAZEKER!

Wat een prachtig park! Alles is perfect! We hebben een chalet gehuurd voor 5 personen. Het is enorm ruim en alles is aanwezig. In de supermarkt hebben we heerlijk ontbijt gehaald en "de vergeten boodschappen". 's Avonds is er ook een ruime keuze om eten af te halen. Alles was schoon en zag er prettig uit. Voor de kinderen is er ontzettend veel te doen, zodat de ouders echt vakantie kunnen hebben. Er zijn speeltuinen, een midgetgolfbaan, tennisbaan, voetbalveld, trampoline en animatie. Oh ja, en de strandtent die erbij hoort is ook geweldig! Het is goed te doen om erheen te lopen en de sfeer is zo prettig. Heerlijk eten en drinken en ook hier top personeel!

Mia en Koos 16 apr 2022
Reageer
H

Gezamenlijk met hond hierheen geweest

Wij vonden het een heel leuk park waarbij we met een eigen caravan een plaats hebben afgehuurd in augustus 2022, we willen graag nogmaals boeken dus dacht ik zal ook nog even een recensie schrijven over ons overige verblijf hier. Voor kinderen een goed park met veel leuke dingen waar ze kunnen spelen. Het zwembad met piratenschip en de bioscoop waren ook zeker een aanrader. Onze trouwe viervoeter was uiteraard ook mee, kan prima want je hebt genoeg ruimte om je heen.

Hennie 13 jan 2023
Reageer
N

Erg rommelig

het park is voor kinderen heel leuk,het word immers door jeugdige of jong volwassenen gerund. Maar voor volwassenen wat ik zag was minder. Bediening op terras was slecht, bediend personeel stonden zelf aan de bar met de telefoons te spelen. In de winkel stond welgeteld 1 iemand die alles moest regelen. ik had een kampeerplaats gereserveerd voor 1 caravan en mijn broer ook,en daar is iemand geweest die bedacht heeft dat wij wel samen op 1 plaats konden staan. Heeft 2 dagen geduurd voor alles opgelost was.

Neerings 3 sep 2022
Reageer
F

Heerlijke vakantie gehad!

We hebben een geweldige vakantie gehad op De Zeeuwse Kust. De locatie is geweldig, de accommodatie is schoon en ruim, het eten in het restaurant is lekker en het personeel is vriendelijk. De sfeer op het park is erg prettig en je komt helemaal tot rust! Onze vakantie voor volgend jaar is al geboekt!

Familie Sprundel 19 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Renesse.

Over Strandpark De Zeeuwse Kust