Strandcamping 't Noorder Sandt

Strandcamping 't Noorder Sandt

3.5 reviewscore • 4 reviews
F

Geen klacht kunnen delen

Deze park wordt niet overal goed onderhouden en de eigenaresse is bijzonder. Normale communicatie lijkt op alle vlakken te ontbreken, en de eigenaresse is ook telefonisch onbereikbaar als je een klacht wilt indienen. De locatie is wel goed, maar ik raad aan om een andere camping te overwegen.

Familie Koormans 14 jul 2022
Reageer
A

Leuke camping voor een paar dagen

De camping is leuk, er zijn speeltuintjes en springkussens waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Het binnenzwembad is erg leuk, met een favoriete glijbaan. Er is een prima snackbar aanwezig en een broodjesservice. Het strand is dichtbij en er zijn leuke eetgelegenheden bij strandtent Paal 6. Minpunten: het sanitair is gedateerd, niet goed onderhouden en wordt onvoldoende schoongemaakt, er zijn weinig haakjes om spullen op te hangen, de WiFi werkt slecht, er zijn heel veel honden op de camping en jammer genoeg is er geen klein winkeltje aanwezig.

Astrid 12 aug 2021
Reageer
N

Laatste keer

De camping op zich is leuk en er is genoeg te doen voor kinderen ware het niet dat de camping bomvol stond in Corona tijd. De WiFi doet het niet. Zwembad was bomvol dus daar ben ik bijna niet geweest. En het sanitair is niet schoon met verstopte douches en alles. Had tijdens mijn vakantie een mail hierover gestuurd naar de camping zelf omdat het erg flauw is dit achteraf te doen! Ik ga er niet meer heen dan zijn er echt betere Ardour campings.

Nersani 21 mei 2021
Reageer
T

Prima vertoeven hier

We hebben twee nachten op deze camping verbleven voor een lekker verblijf aan zee. De service van de camping is uitstekend; gratis campertoilet cleaner, hondendouchne, broodjes in de ochtend enz. Super dichtbij het strand. Helaas was de WiFi erg slecht. Door drukte was alleen nog een comfortplaats beschikbaar die erg duur was (hoogseizoen) en we waren verplicht om op een bepaalde manier op het veld te staan die als gezellig werd beschreven, maar het is maar net wat je zelf gezellig vindt.

Ties 18 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Julianadorp.

Over Strandcamping 't Noorder Sandt