Park Scorleduyn

Park Scorleduyn

4.0 reviewscore • 5 reviews
D

Gehoopt op meer

Park Scorleduyn heeft een mooie ligging nabij duinen en bos, maar de bungalows staan te dicht op elkaar en hebben dringend een opknapbeurt nodig. De zogenaamde luxe duinvilla's komen niet helemaal overeen met de werkelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding is niet in balans. Het ontbreken van opgemaakte bedden en moderne koffiezetapparaten is een minpunt. Gelukkig compenseert de schitterende omgeving veel, maar we zullen de volgende keer een ander bungalowpark overwegen.

Dick 12 jul 2023
Reageer
K

Geweldig plekje!

Park Scorleduyn biedt prachtige huisjes op een geweldige locatie dichtbij natuurgebied. Het huisje was goed, al zijn er enkele kleine verbeterpunten. De ligging is perfect, met nabijheid van de natuur en het gezellige Schoorl. Voor andere uitstapjes is een auto nodig, maar dat is goed te doen. Bergen en Hoorn zijn leuke plaatsen om te bezoeken. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!

Kees 8 jul 2023
Reageer
M

Genoten van de omgeving

Door het omgeven zijn van duinen, bossen en andere natuur, kun je hier heerlijk ontspannen. Wie van vogels fluiten en eekhoorntjes spotten houdt, moet hier zeker een paar nachtjes verblijven. Onze vakantie hier was een genot en we hebben geen moment stil op het park gezeten. Eropuit gaan, dat is ons motto geweest elke dag!

Marielle 15 mei 2023
Reageer
M

Niet echt tevreden

Ons verblijf in een 4-persoons huisje was redelijk, maar de huisjes staan te dicht op elkaar, waardoor er buiten weinig privacy is. Hierdoor hadden we toch niet echt een ontspannen gevoel als we ons vrij wilden bewegen. We ontdekten een defecte vluchtweg vanaf de bovenverdieping, wat al bekend was bij de receptie maar niet was opgelost.

Marina 18 apr 2023
Reageer
H

Mooie omgeving, teleurstellende accommodatie

De locatie van Park Scorleduyn is mooi, maar er waren enkele kritiekpunten. Het toilet en de slaapkamer waren te klein en niet geschikt voor mensen met een handicap. Het meubilair was oud en uitgezakt, en de stoelen waren te laag voor mensen met beperkte mobiliteit om comfortabel op te staan. Het tuinmeubilair was verweerd en vies. Het personeel bij de receptie was behulpzaam, maar al met al viel het verblijf beneden onze verwachtingen.

Hugo 18 feb 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Schoorl.

Over Park Scorleduyn

Er zijn 5 reviews geschreven over Park Scorleduyn op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoorl, Noord-Holland
  • https://parkscorleduyn.com
  • info@parkscorleduyn.com