Park Scorleduyn

Park Scorleduyn

3.6 reviewscore • 9 reviews
K

Geweldig plekje!

Park Scorleduyn biedt prachtige huisjes op een geweldige locatie dichtbij natuurgebied. Het huisje was goed, al zijn er enkele kleine verbeterpunten. De ligging is perfect, met nabijheid van de natuur en het gezellige Schoorl. Voor andere uitstapjes is een auto nodig, maar dat is goed te doen. Bergen en Hoorn zijn leuke plaatsen om te bezoeken. We zijn zeker van plan om nog eens terug te komen!

Kees 8 jul 2023
Reageer
D

Gehoopt op meer

Park Scorleduyn heeft een mooie ligging nabij duinen en bos, maar de bungalows staan te dicht op elkaar en hebben dringend een opknapbeurt nodig. De zogenaamde luxe duinvilla's komen niet helemaal overeen met de werkelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding is niet in balans. Het ontbreken van opgemaakte bedden en moderne koffiezetapparaten is een minpunt. Gelukkig compenseert de schitterende omgeving veel, maar we zullen de volgende keer een ander bungalowpark overwegen.

Dick 12 jul 2023
Reageer
M

Genoten van de omgeving

Door het omgeven zijn van duinen, bossen en andere natuur, kun je hier heerlijk ontspannen. Wie van vogels fluiten en eekhoorntjes spotten houdt, moet hier zeker een paar nachtjes verblijven. Onze vakantie hier was een genot en we hebben geen moment stil op het park gezeten. Eropuit gaan, dat is ons motto geweest elke dag!

Marielle 15 mei 2023
Reageer
M

Niet echt tevreden

Ons verblijf in een 4-persoons huisje was redelijk, maar de huisjes staan te dicht op elkaar, waardoor er buiten weinig privacy is. Hierdoor hadden we toch niet echt een ontspannen gevoel als we ons vrij wilden bewegen. We ontdekten een defecte vluchtweg vanaf de bovenverdieping, wat al bekend was bij de receptie maar niet was opgelost.

Marina 18 apr 2023
Reageer
I

Teleurstellende luxe

De accommodatie was teleurstellend. De slaapkamer beneden was te klein en bood onvoldoende ruimte voor kleding. Het meubilair was oud en versleten, verre van luxe en comfortabel. Het verblijf voldeed niet aan onze verwachtingen. De keuken was redelijk goed, met een vaatwasser, oven en koelkast met vriesvak. Onze dure e-bikes moesten buiten blijven en konden niet tegen het huisje worden geplaatst. De omgeving bood weinig faciliteiten, zoals geen haakjes in de badkamer om handdoeken op te hangen. De woonkamer zag er wel redelijk sfeervol uit.

Ingrid 7 apr 2023
Reageer
H

Mooie omgeving, teleurstellende accommodatie

De locatie van Park Scorleduyn is mooi, maar er waren enkele kritiekpunten. Het toilet en de slaapkamer waren te klein en niet geschikt voor mensen met een handicap. Het meubilair was oud en uitgezakt, en de stoelen waren te laag voor mensen met beperkte mobiliteit om comfortabel op te staan. Het tuinmeubilair was verweerd en vies. Het personeel bij de receptie was behulpzaam, maar al met al viel het verblijf beneden onze verwachtingen.

Hugo 18 feb 2023
Reageer
L

Prijs-kwaliteitverhouding teleurstellend

Hoewel het huisje zelf mooi was en de keukeninventaris ruim voldoende was, waren er toch enkele minpunten. We vonden het verplichte huren van bedlinnen belachelijk. De sauna was erg onhandig geplaatst en niet comfortabel om te gebruiken. Het ontbreken van vluchtwegen vanaf de bovenverdieping was een veiligheidsrisico. Het parkeren was krap en het algehele verblijf viel tegen.

Linda 15 dec 2022
Reageer
F

Totaal niet luxueus als verwacht

Het park beschikt over mooie, kleine bungalows met unieke ligging in de nabijheid van de duinen en bossen van Schoorl. Het dorp Schoorl is gemakkelijk bereikbaar te voet, met winkels als een bakker, slager en supermarkt in de buurt.

Familie Massing 22 sep 2022
Reageer
U

Te duur en eenmalig

Het huisje was aangenaam en de keuken was goed uitgerust. De douche was klein, gelukkig waren we niet groot anders zou de wanden eruit gevlogen zijn. De parkeergelegenheid was beperkt. Dit was dus echt een en de laatste keer hier.

Urga 2 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Schoorl.

Over Park Scorleduyn

Park Scorleduyn is gelegen te Oorsprongweg 8 in Schoorl. Met zijn ligging tussen de duinen en nabij het strand biedt het park een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur en ontspanning. Op Park Scorleduyn vind je prachtige bungalows met gemeubileerd terras. De ruime accommodaties bieden comfortabele slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige woonkamer. Het park zelf heeft niet veel faciliteiten, maar ligt maar 3 kilometer van het prahctige stand. De omgeving van Park Scorleduyn is ideaal voor het maken van wandel- en fietstochten. Verken de duinen, ontdek pittoreske dorpjes in de omgeving of maak een uitstapje naar de bruisende stad Alkmaar.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoorl, Noord-Holland
  • https://parkscorleduyn.com
  • info@parkscorleduyn.com