Park Scorleduyn

Park Scorleduyn

3.7 reviewscore • 3 reviews
A

Voelde me herboren!

De huisjes in Schoorl zijn geweldig voor mensen die van de prachtige duinen houden, met het hoogste duin van Nederland, gecombineerd met bossen, heide en de brede Noordzeestranden. Het park is klein en rustig, ideaal voor gezinnen. De omgeving biedt ook de gelegenheid om het gezellige dorp Schoorl, het kunstenaarsdorp Bergen en de mooie stad Alkmaar te bezoeken. Wij zijn echt als herboren weggaan 100% dat wij nog eens terugkomen.

ARM 25 apr 2022
Reageer
F

Totaal niet luxueus als verwacht

Het park beschikt over mooie, kleine bungalows met unieke ligging in de nabijheid van de duinen en bossen van Schoorl. Het dorp Schoorl is gemakkelijk bereikbaar te voet, met winkels als een bakker, slager en supermarkt in de buurt. Hoewel de bungalows dicht bij elkaar staan en gescheiden door een heg met de buren, biedt de omgeving een prachtige ervaring. Het park kan wel wat verbetering gebruiken, zoals een upgrade van de bungalows en een herinrichting van sommige accommodaties. De verhuurprijs lijkt te hoog in verhouding tot de kwaliteit die wordt geboden, zoals geen opgemaakte bedden en ontbreken van koffiezetapparaten als Senseo of Nespresso. Ondanks deze nadelen, maakt de prachtige omgeving veel goed. Maar voor de volgende keer zal ik waarschijnlijk een ander bungalowpark in Schoorl overwegen.

Familie Massing 22 sep 2022
Reageer
U

Te duur en eenmalig

Het huisje was aangenaam en de keuken was goed uitgerust. Het was echter onredelijk dat het verplicht was bedlinnen te huren. De sauna was onpraktisch: als 63-jarige moest ik op mijn knieën gaan zitten om hem aan te zetten, en het was moeilijk om op de bank te komen. De douche was ook klein, gelukkig waren we niet groot anders zou de wanden eruit gevlogen zijn. De parkeergelegenheid was beperkt. Dit was dus echt een en de laatste keer hier.

Urga 2 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Schoorl.

Over Park Scorleduyn