Soof Heuvelrug

Soof Heuvelrug

4.5 reviewscore • 6 reviews
G

Eco loge met Hot tob nr. 2

Net terug van een geweldige week, veel in luxe huisjes gezeten, maar dit is echt een topper. Was heet deze week, zo genoten van het terras met schuifpui. En de hottob. Bedden prima verder alle luxe die je maar kan bedenken, met elektrische laadpaal voor de deur, brasserie was goed. Wij komen zeker terug,

G. Van leijen 16 jun 2023
Reageer
V

Ondanks het weer een prima weekend gehad

Helaas wat pech gehad met het weer want zaterdag regende het veel en zondag was het gewoon koud met harde wind. Desondanks heerlijk genoten van de jacuzzi, hoe gek dat ook klinkt maar met regen in de jacuzzi geeft je wel een fijn gevoel. Huisje was zo schoon als maar kan. Verder was alles ook keurig geregeld. Denk dat we volgende zomer nog een keer gaan met wat beter weer. Een stuk fietsen in de omgeving daar is ook geweldig.

Volgas 20 sep 2022
Reageer
S

Huisje met jacuzzi heerlijk park

Heel fijn en mooi relatief park. Je gaat hierheen om tot rust te komen. De omgeving is geweldig dus je kan ook het park even uit om een stuk te lopen of fietsen. We hadden een jacuzzi bij ons huisje en er is ook een fijn zwembad aanwezig. Het was de hele week 25+ graden dus het was wel genieten van de zon, lekker eten, zwemmen en bubbelen in de jacuzzi. Avonden vaak een stuk gewandeld.

Het is allemaal nog heel nieuw en daardoor ook geweldig onderhouden. Met name als je er voor kiest om niet naar het buitenland te gaan op vakantie maar in eigen land te blijven en wel van luxe houdt, dan kan ik me niets beters bedenken eigenlijk.

Sabrina en Harm 28 aug 2022
Reageer
D

Soof Luxe Eco-Lodge Wellness

Weekendje in dit park geweest waarbij we dus een zogenaamd Eco-Lodge met hottub hadden geboekt. Het park is vrijwel precies zoals staat aangegeven op foto's die je op de website kan inzien. Wij vonden het in principe wel prijzig want voor een weekendje betaal je rond de 600 euro. Wel heb je dan het meest luxe lodge die het park heeft. Onze kinderen hebben de helft van de dag in de hottub gezeten dus dat was leuk om te zien. Verder had het huisje alles wat je nodig hebt, dus een koffiezetapparaat, waterkoker voor thee, een oven, enzovoort. Er was geen stofdeeltje te vinden in het huisje die wij hadden, dus de schoonmaakploeg verdient veel credits. Als je langer dan een weekendje boekt, zal ik wel kiezen voor een andere lodge, die aan het water of een normale. Scheelt je toch best wat geld en na 2 dagen waren wij zelf wel flauw van de hottub. We hebben ook nog heerlijk van de natuur kunnen genieten door een stuk te lopen, Soof Boutique Parc staat echt in een geweldige natuuromgeving. We wilden graag een review plaatsen omdat we alleen maar positief kunnen zijn, mag ook wel eens gezegd worden. Zijn genoeg vakantieparken waar je een matig gevoel aan over houdt, dit is hier 100% niet het geval dus chapeau!

D en J 30 jun 2022
Reageer
V

Hond is niet toegestaan wel mooie huisjes

Hadden contact opgenomen met dit park omdat we graag in een mooie omgeving waarbij je fijn met de hond kan lopen, een huisje huren waar de hond dus mee kan. Helaas kan dit op dit luxe boutique park niet. Had het op zich ook niet verwacht als ik de luxe van de huisjes zie maar toch wel even goed voor andere mensen om dit te weten denk ik. De foto's van de huisjes ogen geweldig dus misschien gaan we het alsnog een keer huren maar dan dus zonder hond.

VVV 21 jun 2022
Reageer
J

Boutique Parc Soof goed verzorgd

Een kleinschalig vakantieparkje waarbij we een huisje aan een vijver (met fontein) hadden gehuurd. Het park staat in een hele rustige omgeving en het water in het zwembad was altijd heel goed op temperatuur. De huisjes waren heel goed verzorgd en zag er ook gewoon heel luxe uit! Ook een groot pluspunt was dat er een laadpaal voor de deur stond, hier kon onze elektrische auto worden opgeladen. Je kan er in de buurt ook fijn shoppen of lekker een stuk fietsen/wandelen. Al met al geef ik Boutique Parc Soof een 5 van de 5 sterren, oftewel een ruime voldoende. Je hebt er veel rust en de prijzen zijn gewoon heel prima.

Jans 20 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Rhenen.

Over Soof Heuvelrug

Soof Heuvelrug is een vakantiepark midden op de Utrechtse Heuvelrug met luxe Eco-Lodges. Hier kan je eigentijds genieten op een van de duurzaamste parken van Nederland door het unieke concept dat garant staat voor een unieke vakantiebeleving. Op dit vakantiepark is een zwembad met waterspeeltuin aanwezig, recreatieprogramma, brasserie, fietsverhuur en speeltuinen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rhenen, Utrecht
  • https://www.soofretreats.nl/heuvelrug
  • info@soofretreats.nl