Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam

4.0 reviewscore ÔÇó 15 reviews
S

Juiste faciliteiten

Mooi hotel, gelegen in het hart van Amsterdam, met uiterst vriendelijk en zorgzaam personeel. Uitstekend ontbijt met een ruime keuze aan opties, onschatbare hulp wat betreft aanwijzingen/suggesties voor de stad, onberispelijke en ruime kamers, samen met uiterst vriendelijk en professioneel personeel. Het gaat hier om een hotel die alles in place heeft en de juiste faciliteiten heeft om je een ware tijd te laten beleven.

Stanley 20 nov 2023
Reageer
G

Verblijf bij Sofitel Legend

Dankjewel voor een superdeluxe verblijf bij Sofitel Legend The Grand! We hebben enorm genoten van onze tijd. Het personeel was zeer vriendelijk en heeft ons geholpen met aanbevelingen voor bezienswaardigheden en restaurants. Het eten was ook een aspect dat we zeker niet mogen vergeten. Er werden namelijk overheerlijke schotels geserveerd. De drankjes waren ook helemaal op zijn plaats.

Gonda 10 nov 2023
Reageer
N

Heerlijke tijd gehad

Mijn vrouw en ik hebben een heerlijke tijd gehad. We verbleven 3 nachten en hadden uitzicht op de gracht. Het personeel was zeer attent vanaf het moment dat we aankwamen. Ik heb gebruikgemaakt van het zwembad en de bar. We hadden elke ochtend ontbijt en aten 's avonds buiten. De locatie is perfect om het oude Amsterdam te verkennen. Ik heb daar geen muis gezien, waar op de trap.... Heel schoon en prachtig!

Niko 5 nov 2023
Reageer
A

Geen betere locatie voorstellen

We bezochten Amsterdam met mijn vrienden vorige week en besloten te verblijven in The Grand. We konden ons geen betere locatie voorstellen. Het personeel was goed ingelicht, zeer vriendelijk en professioneel, ongeacht de afdeling. Als we weer een volgende keer in de buurt moeten zijn, dan zullen we weer eens hier een kamer boeken. Aan iedereen die graag wil genieten...hier kun je het doen!

Angie 2 nov 2023
Reageer
V

Geweldige tijd gehad met mijn vrienden

Ik heb een geweldige tijd gehad met mijn vrienden, heel erg bedankt allemaal en vooral het ontbijtteam dat zo goed voor ons heeft gezorgd. De locatie en het gebouw zijn fantastisch. Ik kijk ernaar uit om weer te verblijven bij mijn terugkeer. Ik heb in ieder geval een heerlijke plek om te verblijven en dat hou ik zeker vast!

Victor 1 nov 2023
Reageer
W

Fantastisch weekend

Dit was echt een fantastisch weekend dankzij het personeel van dit hotel. Super service, schoon, geweldige kamer, uitstekend ontbijt en vriendelijk personeel. Ook de sfeer is prachtig. De locatie midden in de prachtige stad Amsterdam direct aan een van de grachten. Best wel een leuk hotel moet ik zeggen. Goed voor nog een keertje om gezellig samen te zijn!

Werner 24 okt 2023
Reageer
H

Beleefd en professioneel personeel

Ik ben eigenlijk pas halverwege mijn vier dagen hier. Ik heb hier vele malen eerder verbleven voor werk en familie, en het laat je nooit in de steek, nooit. Vlekkeloos schoon, ongelooflijk beleefd en professioneel personeel in elke functie. Zelfs als ik de onderhoudsman passeer, zegt hij hallo met een glimlach. Het maakt gasten gewoon blij te weten dat het team in het hotel zo is. En wanneer Luis (mijn vrouw wil weten wat zijn huidverzorgingsroutine is) en de algemeen manager van het hotel de moeite nemen om hallo te zeggen bij het ontbijt, illustreert het perfect hoe eenvoudig het is om simpele dingen te doen die ervoor zorgen dat gasten van hun verblijf genieten.

Helga 13 okt 2023
Reageer
N

Verbluffende service

Wat een authentieke Sofitel, charme van Amsterdam verheugd door dit bijzondere hotel, epische locatie en verbluffende service, zal zeker terugkomen voor een langere periode, bedankt voor het geweldige verblijf en de geweldige ervaring van wat The Grand te bieden heeft ­čÖĆ. Dit hotel heeft veel indruk op me gemaakt! Voor mensen die op uit zijn om te genieten is hier echt een aanrader.

Nawi 9 okt 2023
Reageer
J

gastvrijheid nog nooit eerder meegemaakt

De gastvrijheid was iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt. Zo gastvrij en een geweldige ervaring. Persoonlijke begroetingen door de general manager en het team deden er alles aan om ons tegemoet te komen door onze bagage op te slaan, aangezien we vroeg waren aangekomen en de kamer nog niet gereed was. Bij aankomst werden we geïnformeerd over de geschiedenis van het hotel en naar onze kamer gebracht, die prachtig was en volledig onverwacht. Voor onze dochter was een bed opgemaakt in onze kamer met haar eigen badjas en slippers. We vonden een notitie van het hotelpersoneel op ons te wachten. De bedden waren zo comfortabel en de douche was hemels. Ik zou echt een bezoek aanbevelen. En niet te vergeten dat het ontbijtbuffet onweerstaanbaar was.

Joke 8 sep 2023
Reageer
J

Absoluut perfect

Alles, van de aankomst in het hotel tot het vertrek, was absoluut perfect. Het hele personeel was vriendelijk en behulpzaam, de kamer was onberispelijk en het eten overtrof zeker mijn verwachtingen. Ik hoop snel terug te komen en zal het zonder twijfel aan al mijn vrienden aanbevelen! Ze hadden me nameliijk gevraagd mijn ervaring te delen.

Jony 19 aug 2023
Reageer
B

Prachtige binnenplaats

Het SOFITEL THE GRAND in Amsterdam is een ware legende. Alles is subliem. Prachtige binnenplaats, uit het zicht en rustig. Tijdens het zomerseizoen biedt het restaurant ook dineren op het terras in een priv├ębinnenplaats. Twee restaurants: een gastronomisch, de andere eenvoudiger. Aantrekkelijke whiskybar. De lobby is ruim en aangenaam. De kamers zijn groot, goed ingericht en zeer goed geluiddicht. Het "pluspunt" is ook het zeer bewuste personeel, aanwezig maar discreet, met gepersonaliseerde service. Er is een zwembad. Het hotel ligt midden in het centrum van Amsterdam, op slechts enkele minuten van het treinstation.

Berend 19 aug 2023
Reageer
Y

Klassieke uitstraling

We hadden een fantastisch verblijf van 4 nachten in dit iconische pand gelegen in het hart van de rosse buurt van Amsterdam. Het hotel zelf heeft meer een klassieke uitstraling, met twee restaurants, twee bars, een enorme spa en ruime kamers (onze kamers hadden trouwens een geweldig uitzicht op de gracht). We hebben het mediterrane restaurant uitgeprobeerd voor het diner op de eerste dag en we vonden het geweldig. Het hele team was niets dan uiterst professioneel en behulpzaam. Vooral Will bij het ontbijt was zo'n charmant en lief persoon.

Yury 16 jun 2023
Reageer
O

Supercomfortabele bedden

Het hotel is zeer centraal gelegen ten opzichte van alle activiteiten en voorzieningen. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk, vanaf het moment dat we de deuren naderden tot het moment van vertrek. Als gezin hebben we heerlijk geslapen in supercomfortabele bedden, het voelde alsof we op een wolk sliepen. Een hoogtepunt van ons verblijf was de ongelooflijke culinaire ervaring die voor ons hele gezin was verzorgd.

Oliver 16 jun 2023
Reageer
S

Hadden langer kunnen blijven!

Ik had een geweldig verblijf hier na een riviercruise die eindigde in Amsterdam. Ik wou dat we langer hadden kunnen blijven!! Vanaf het inchecken verliep alles vlekkeloos. Het personeel was uitzonderlijk en gastvrij. We kwamen rond 9 uur 's ochtends aan en onze kamer was nog niet klaar. Hoewel de bar gesloten was, konden ze ons een rondje drankjes serveren in het bibliotheekgedeelte. Heel aardig gebaar. De kamers zijn zeer mooi en behoren tot de beste die ik in Europa heb gezien. De bedden zijn ongelooflijk comfortabel en de badkamer/douche was meer dan voldoende. Puur luxe!!!

Sean 25 mei 2023
Reageer
U

Bedden zijn geweldig!

De kamers en bedden zijn geweldig! Het bistro-menu is niet zo geweldig. De locatie is zeer goed, dicht bij alles. Het Dam-plein en de winkels liggen om de hoek. De butler was super aardig en attent. Roomservice was erg goed, ik vond het menu daar beter dan het bistro-menu. Het zwembad en de spa waren niet slecht, een beetje kleiner dan verwacht en niet erg warm. Zet de stoomkamer en de sauna van tevoren aan, ze zijn koud als iemand er niet vlak voor in zat. Het personeel was geweldig, behulpzaam en attent. We komen zeker nog een keer terug.

Ulke 11 mei 2023
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van februari 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over Sofitel Legend The Grand Amsterdam

Sofitel Legend The Grand Amsterdam is gelegen te Oudezijds Voorburgwal 197 te Amsterdam. Het is een vijfsterrenhotel dat luxe combineert met een rijke geschiedenis. Het pand, oorspronkelijk een 15e-eeuws klooster en later koninklijke verblijven, hoofdkwartier van de Nederlandse admiraliteit en het stadhuis van Amsterdam, biedt nu een unieke 'Amsterdamse' ambiance, ingericht met Franse elegantie en grandeur. Het hotel heeft diverse gastronomische voorzieningen, waaronder restaurant Bridges met zijn uitzonderlijke kwaliteit en Menu du Chef, de Oriole Garden Bistro voor mediterrane gerechten, en The Garden Terrace, een oase van rust in de prachtige binnentuin. Library ‘Or’ is de perfecte plek voor The Grand Afternoon Tea, en whisky-liefhebbers kunnen genieten in de pop-up bar The Flying Deer. Daarnaast biedt Sofitel Legend The Grand Amsterdam 19 vergader- en evenementenfaciliteiten, waarvan vijf historische monumenten zijn. De Sofitel SPA met verwarmd binnenzwembad, sauna, hammam en fitnessruimte biedt een ideale ontspanning na een drukke dag.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.sofitel-legend-thegrand.com
  • contact.thegrand@sofitel.com