SnowWorld Rucphen-Breda

SnowWorld Rucphen-Breda

2.5 reviewscore • 2 reviews
E

Ski les

Je betaalt een hele dikke prijs voor de ski-les en voor de huur van materialen: de kwaliteit van zowel de lerares als van de materialen is sterk voor verbetering vatbaar. Zo krijg je telkens een andere ski leraar/lerares met een te beperkte onderwijs ervaring: van de 4 gevolgde lessen, van circa 450 eur incl. materiaal, kregen we 3 verschillende leraressen waarvan 1 lerares goede/leerzame instructies had gegeven. Wat materialen betreft: mijn schoenmaat 44 was 1 les beschikbaar en in de overige lessen moest ik maar maat 45 nemen.
Identieke ervaring had ik vorige jaar ook opgedaan. Ik was hier ook niet de enige in: mijn ‘klas’ genoten hadden allen soortgelijke ervaring !!
Klachten worden niet serieus behandeld. SnowWorld maakt hier misbruik van haar monopolie.
Al met al was het wel een pre om weer er even in te komen met skiën maar jammer toch met een erg wrang gevoel.

Eric 30 jan 2024
Reageer
E

Lekker snowboarden

Prima locatie om lekker te kunnen snowboarden. Je kunt eenvoudig online reserveren. Ik ga af en toe want het is best duur. Helemaal in deze tijd. Ik heb ook wel voordeelkaarten gehad en dan kun je gewoon naar elke locatie. Maar desondanks de hoge prijs, is Snowworld zeker de moeite waard. Ze zijn door de weeks tot lekker laat open. Heerlijk om even na het werk te snowboarden.

Ella 23 dec 2022
Reageer
Over SnowWorld Rucphen-Breda

Er zijn 2 reviews geschreven over SnowWorld Rucphen-Breda op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Rucphen, Noord-Brabant
  • https://www.snowworld.com/rucphen/nl
  • info@snowworld.com