SnowWorld Amsterdam

SnowWorld Amsterdam

4.0 reviewscore • 4 reviews
L

Super dagje uit

Wat is het leuk om hier een dagje naar toe te gaan bij Snowworld Amsterdam. Ik had al heel lang zin om te gaan maar vrienden konden niet mee, nou eindelijk een datum geprikt en een ding is zeker dat gaan we snel weer doen. Wat een super locatie om te skiën en iedereen is er zo vriendelijk . Je kunt gewoon ff pauze houden en in het restaurant opwarmen, ik kan alleen maar zeggen waw ga zo door en ik raad iedereen aan om hierheen te gaan ook met kids. Het is zo goed geregeld hier.

Lorren 3 jan 2024
Reageer
V

Jammer van de service

Ik ben er al een paar keer geweest en dat was elke keer heel fijn en goed geregeld. Ik kan hier zo genieten met vrienden en familie. Maar door een blessure kon ik al een paar keer niet gaan en elke keer netjes telefonisch contact gehad maar de laatste keer waren ze onbereikbaar. Ineens was mijn gift card verlopen, ik heb gevraagd of zij hem konden verlengen een dag later, maar dat doen ze niet. Ze zeggen verlopen is verlopen, wel jammer, ik kan niets doen aan de blessure en een dagje verschil??

Vincent 12 dec 2023
Reageer
L

Goede helling maar de prijzen..

Ik zal eens beginnen met hetgeen wat ik als goed heb ervaren. Dit was om te beginnen de helling en dan nog de twee liften met verschillende snelheid dit was allemaal erg goed t e doen en de aankomst was ook prima te noemen en het was een overzichtelijke entree. We hadden een 1+1 ticket in april en dat was een goede keuze en lekker geld besparen ook wel eens leuk natuurlijk.

Toch was het wel duur zonder aanbieding omdat je losse dingen als een locker enzo gewoon moet betalen. Dit loopt dan toch al snel op en dat hadden we niet verwacht.

Linda 22 apr 2022
Reageer
W

Skiles bij SnowWorld Amsterdam

Hele leuke skiles gehad bij SnowWorld Amsterdam. Heel veel van opgestoken en wij hadden een hele goede instructeur. Ik had nog nooit geskied, maar ik wil wel graag een keer op wintersport. Dan is het toch fijn dat je al een beetje kunt skiën. Ik ga zeker nog meer lessen volgen, zodat ik goed voorbereid ben als ik wintersport ga. Het is ook gewoon heel leuk om te doen, dus misschien kom ik ook nog wel vaker terug, zodra ik het een beetje kan. Het was ook niet te druk, dus ik had alle ruimte om te oefenen. Echt een aanrader als je net als ik een beetje goed voorbereid op wintersport wilt gaan!

Willem 10 feb 2022
Reageer
Over SnowWorld Amsterdam

Er zijn 4 reviews geschreven over SnowWorld Amsterdam op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Velsen, Noord-Holland
  • https://www.snowworld.com/amsterdam/nl
  • info@snowworld.com