Smartphoto

Smartphoto

3.8 reviewscore • 10 reviews
C

Mooi cadeau voor mijn dochter

Tijdens mijn vakantie kreeg ik het idee om onze dochter een mooi cadeau te geven voor haar aanstaande universiteitsavontuur. Terwijl we nog op vakantie waren, plaatste ik de bestelling en slechts twee dagen na onze terugkeer lag het al op de stoep! Dit heeft me enorm onder de indruk gebracht, vooral omdat bij het bestellen stond vermeld dat de levering tot wel 3 weken kon duren (dan zou ze al op de universiteit zijn).

Cynthia 6 sep 2023
Reageer
R

Efficiente service en snel contact

Deze dienst is altijd efficiënt en als er een vraag of probleem is, worden e-mails snel beantwoord. Ik maak al vele jaren gebruik van deze service en ben altijd tevreden geweest. Wel vind ik dat wanneer je een slimme bonus verdient, je deze zou moeten kunnen combineren met andere aanbiedingen.

Rick 16 aug 2023
Reageer
K

Hoogwaardige kwaliteit en top eindresultaat

Ik heb deze service al meerdere keren gebruikt en ben altijd blij met het eindresultaat. Het geleverde product is van hoogwaardige kwaliteit, de levering verloopt snel en dankzij het volgen van het pakket blijf je op de hoogte van elke stap in het proces. Ik kan deze dienst van harte aanbevelen.

Klaartje 14 aug 2023
Reageer
F

Duur maar goedkope kwaliteit

Het dagboek dat ik had besteld, arriveerde een week later dan aanvankelijk was vermeld (na de verjaardag waarvoor het bedoeld was als cadeau). De kwaliteit is behoorlijk teleurstellend, met zeer dun en licht papier. Kortom, 25 euro voor een zeer goedkoop en fragiel dagboek is geen goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor mij geen tweede keer.

Fleur 8 aug 2023
Reageer
M

Posterprints kleurafwijkingen

Helaas waren mijn posterprints veel donkerder dan de originele foto's. Ik heb hierover geklaagd en gevraagd of Smartphoto ze lichter kon afdrukken, zoals ze zouden moeten zijn. Ik heb zelfs een foto meegestuurd waarop een van hun posterprints naast een kleine afdruk staat die ik zelf had gemaakt om het verschil te laten zien ... en ze stuurden me precies dezelfde donkere prints opnieuw! Niet onder de indruk. De klantenservice reageerde echter wel snel. Ik heb mijn posters uiteindelijk laten afdrukken door een ander bedrijf en ze waren perfect. Dus het was wel mogelijk.

Marije 29 jun 2023
Reageer
K

Uiterst onder de indruk van de kwaliteit

Ik was uiterst onder de indruk van de kwaliteit, omdat mijn familiegeschiedenisproject een liefdevolle inspanning was geweest. Dus toen het afgewerkte product zo efficiënt arriveerde, wist ik niet wat ik kon verwachten, maar ik was volledig overdonderd, het was geweldig. Ik kan Smartphoto van harte aanbevelen en kan niet wachten om mijn volgende familiegeschiedenisproject te beginnen. Hartelijk dank.

Karel 27 jun 2023
Reageer
A

Tinnen mok lekkend

De tinnen mok die ik had besteld, lekte olie aan de rand, waardoor deze onbruikbaar was, anders zou deze gaan roesten. Hierover ben ik behoorlijk teleurgesteld, want het was bedoeld als een cadeau om te worden gebruikt en nu is het gewoon decoratie. Het pakket arriveerde snel en de foto's waren goed afgedrukt, maar toch zou ik het niet aanbevelen.

Annelies 20 jun 2023
Reageer
M

Redelijke kosten en prima product

Snelle service, redelijke kosten en zeer tevreden met het ontvangen product. Ik bewaar graag de gegevens van het bedrijf voor toekomstig gebruik en heb de gegevens doorgegeven aan vrienden en familie met het advies om hier ook te bestellen. Dit was echt een topervaring voor mij en hopelijk ook voor de rest van mij kennissenkring!

Maarten 14 jun 2023
Reageer
S

Laat aangekomen en slechte terugbetaling

De telefoonhoes die ik had besteld, duurde lang voordat deze arriveerde, de kwaliteit van de hoes was erg slecht en de foto was erg vaag. Ik heb contact met ze opgenomen om een terugbetaling te vragen, wat is overeengekomen maar tot 2 weken kan duren voordat het op mijn rekening staat.

Sophie 6 jun 2023
Reageer
R

UItstekende klantenservice

Uitstekende klantenservice. Ik maakte een fout bij de eerste kaartafdruk en Smartphoto gaf me tegoed voor een nieuwe kaartafdruk zonder extra kosten. Normaal gesproken schrijf ik geen recensies, maar ik voelde dat ik dat moest doen. Smartphoto biedt opmerkelijke service en kwaliteit van afdrukken! Ik zal niet aarzelen om het opnieuw te gebruiken of aan te bevelen aan vrienden!

Richard 31 mei 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Smartphoto

Smartphoto is een gerenommeerd merk dat deel uitmaakt van de smartphoto group, een toonaangevende speler in de digitale fotoverwerking in Europa. Met hun productieafdeling in Wetteren, België, bedienen ze jaarlijks miljoenen klanten in verschillende Europese landen. Onder de naam smartphoto bieden ze betaalbare fotoproducten van hoge kwaliteit, waaronder fotoboeken, fotokaartjes, fotokalenders, wanddecoratie en een breed scala aan fotogeschenken. Als Europese marktleider in de afwerking van diverse fotoproducten kunnen ze bogen op meer dan 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en thuislevering van fotoproducten. Met hun aanwezigheid in verschillende landen over heel Europa hebben ze een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en klantenservice.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.smartphoto.nl
  • service@smartphoto.nl