Skala.nl

Skala.nl

4.5 reviewscore • 11 reviews
L

Wisselende ervaringen, maar uiteindelijk positief

Het aanvragen van een elektrische fiets bij Skala ging moeiteloos en ik werd snel geholpen. Echter, de informatievoorziening over de voorraad was niet optimaal, wat leidde tot een teleurstelling toen bleek dat mijn fiets niet direct leverbaar was. Na een onverwacht lange wachttijd en wat verwarring rondom de bezorging, kwam de monteur die helaas erg gehaast leek. Ondanks de snelle uitleg moest ik zelf veel uitzoeken over de fiets, inclusief het oplossen van een klein mechanisch probleem. Gelukkig bleek de fiets zelf uitstekend en ben ik nu heel tevreden met mijn aankoop en de kwaliteit van Skala.

Linda 5 okt 2023
Reageer
R

Gemengde ervaring met twee verschillende monteurs

Recent had ik een afspraak met een monteur die om 17.00 uur zou komen, maar zonder enige communicatie verscheen hij pas om 19.00 uur. Zijn voorkomen was onprofessioneel en hij leek niet in staat om mijn klachten te begrijpen, ondanks dat ik vloeiend Nederlands spreek. Na een uitwisseling zonder excuses, vertrok hij geïrriteerd zonder iets op te lossen. Een latere afspraak met een andere monteur verliep echter vlekkeloos; deze persoon was het perfecte voorbeeld van professionaliteit.

Rob 1 nov 2023
Reageer
M

Twijfels over prijsstelling

Nadat mijn droger en wasmachine beide stukgingen, voorzag Skala mij van vervangende tweedehands apparaten. Dit leidde tot vragen aan mijn kant over de rechtvaardigheid van de volledige huurprijs die ik betaalde voor deze oudere modellen. Ik vraag me af of de prijs aangepast zou moeten worden naar de staat van het product, en ik hoop dat Skala dit zal overwegen.

Marije 25 okt 2023
Reageer
F

Uitmuntende ervaringen met Skala, keer op keer

Mijn ervaringen met Skala zijn consequent uitstekend. Niet alleen leveren ze producten van goede kwaliteit, maar ik heb ook nog nooit problemen met hen ondervonden. De chauffeurs die de leveringen doen zijn altijd vriendelijk en ik vind Skala een topbedrijf. Ik ben erg tevreden over hoe ze opereren en hun diensten leveren. Skala.nl is een aanrader voor iedereen.

Fleur 12 okt 2023
Reageer
S

Overtuigd door kwaliteit en service

Een tijdje terug werd ik door een vriend aangeraden om Skala te overwegen. Na enige twijfel en eigen onderzoek heb ik besloten het te proberen en ik ben ontzettend tevreden met mijn besluit. De bezorging was punctueel, de uitleg was helder, en de kwaliteit van de producten is onmiskenbaar. De service van Skala is sneller en beter dan ik had verwacht en de prijzen zijn verrassend betaalbaar. Ik ben enorm blij dat ik de stap heb gezet en ik ben van plan om in de toekomst vaker gebruik te maken van hun diensten.

Stewart 8 okt 2023
Reageer
D

Eenmaal tegenvallend, daarna uitmuntend

Ik was initieel niet te spreken over de dienstverlening toen de eerste twee monteurs, die geen Nederlands noch Engels spraken, kwamen om mijn tv te repareren. Hun gebrek aan taalvaardigheid en deskundigheid leidde tot veel frustratie aan mijn kant. Gelukkig werd dit helemaal goedgemaakt toen een tweede monteur verscheen. Deze vakman had het probleem binnen enkele minuten opgelost, wat bewees dat Skala wel degelijk competente technici in dienst heeft.

Daan 21 sep 2023
Reageer
A

Uitstekend met een kanttekening

De service van Skala was opvallend goed toen ik onlangs een monteur nodig had. Ik werd bijgestaan door uiterst hoffelijke monteurs die niet alleen een grondige uitleg gaven, maar ook waardevol advies deelden over welke merken apparatuur betrouwbaar zijn. Dit heeft me geholpen om een weloverwogen keuze te maken. Ondanks deze positieve ervaring heb ik wel enige twijfels over mijn huidige Samsung wasmachine die ik bij Skala gehuurd heb. Het apparaat geeft al problemen sinds het begin en dat zorgt voor onzekerheid.

Anne 20 sep 2023
Reageer
B

Uitzonderlijke service in een noodsituatie

Mijn dankbaarheid voor Skala's service is enorm. Toen onze droger plotseling kapot ging net voor onze vakantie, zorgde een snelle telefoontje naar Skala ervoor dat ze direct actie ondernamen. Tot mijn verbazing stonden de monteurs binnen twee uur voor de deur en repareerden ze het probleem binnen tien minuten. Dit soort responsiviteit en efficiëntie is lovenswaardig, en ik wil mijn complimenten uitspreken voor de geweldige klantenservice die ze bieden.

Bas 2 sep 2023
Reageer
E

Buitengewoon tevreden

Ik ben onder de indruk van de service van Skala. Recent hebben ze mijn oude wasmachine vervangen en een nieuwe wasdroger geleverd als onderdeel van een combideal. De monteurs waren niet alleen professioneel in hun werk, ze zorgden ook dat alles perfect op zijn plek stond en gaven mij vervolgens een uitgebreide uitleg over de nieuwe apparaten. Het voelde als een zorgeloze ervaring.

Eva 2 sep 2023
Reageer
T

Efficiente en aangename service

Ik ben al jaren een trouwe klant bij Skala en mijn ervaring blijft positief. De communicatie over mijn bestelling was helder, ik wist precies wat ik kon verwachten en wanneer. Toen mijn producten geleverd werden, was ik onder de indruk van de vriendelijkheid en professionaliteit van de bezorgers. Het is deze consistente service die maakt dat ik loyaal blijf aan Skala en ik ben van plan om dat nog lange tijd te blijven.

Tim 11 mrt 2023
Reageer
T

Bosch wasmachine huren

Bij Skala huur ik een Bosch wasmachine voor nog geen 5 euro per maand. Mijn oude wasmachine had een paar maanden geleden de geest gegeven en ik had destijds niet de mogelijkheid om een nieuwe wasmachine te kopen. Toen heb ik besloten om er een te huren. Een goede kwaliteit Bosch wasmachine waarbij ik geen onderhoud of reparatiekosten aan heb. En dat voor minder dan 5 euro per maand. Ik zit er wel 5 jaar aan vast maar ik zal op dit moment ook niet anders willen. Bevalt erg goed. Het is maar een klein bedrag en ik hoef niet bang te zijn dat ik dure onderhoud of reperatiekosten kan krijgen. Oh ja, ze kwamen de wasmachine ook gratis bezorgen en installeren.

Tim 12 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Skala.nl

Bij Skala.nl worden enkel kwaliteitsmerken aangeboden, zoals Bosch, Samsung, Apple, Philips en LG. Normaal gesproken hangt er een flink prijskaartje aan deze topmerken, maar als je huurt bij Skala.nl, hoef je geen hoge aanschafkosten te betalen. In plaats daarvan betaal je gewoon een klein bedrag per maand, zodat je meer budget overhoudt voor andere uitgaven. Bovendien biedt Skala.nl een handige omruilservice. Ongeacht de huurtermijn, kan de gehuurde apparatuur na drievijfde deel van de overeengekomen looptijd omgeruild worden voor een nieuwer model. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om na drie jaar te kiezen voor bijvoorbeeld een wasmachine in plaats van een nieuwe laptop. Bij Skala.nl is er dus volop keuze en flexibiliteit.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.skala.nl
  • klantenservice@skala.nl