Seats and Sofas

Seats and Sofas

3.0 reviewscore • 4 reviews
V

probleem klein maar de oplossing kostbaar

Problemen zijn om opgelost te worden en die kans wil je de ander ook geven..helaas werd het een dure oplossing.
Wij hebben een hoekbank Artic Ribcord Taupe met 1 elektrische hoek rechts met armleuning en daarnaast console opbergruimte met usb aansluiting.
We waren blij met de bank het is/was comfortabel zitten. Als de bank goed is heb je ook geen problemen met seat & sofas.
De armleuning van het elektrisch gedeelte kraakt heel erg (kan gebeuren) monteur aan huis geweest 50€ (voorrij)kosten en niet kunnen verhelpen, vervolgens de zit naar het filiaal in Apeldoorn daar kunnen ze het ook niet repareren.
Deze bank komt uit China en hier nieten ze alles i.p.v schroeven is ook geen enkel probleem als het maar functioneert.
Van seat en sofas mogen/mochten we de bank ook omruilen.
Om dezelfde bank om te ruilen die ook weer uit China moet komen levertijd tot een jaar. (we hadden op deze bank ook al 7 mnd moeten wachten)
Met het risico van omruilen dat het weer mis gaat maar dan zou je wel de 100% terug krijgen, al zit je dan wel min. 1,5 jaar zonder bank.
Of we mogen de bank omruilen voor een andere met een enorme bijbetaling omdat we op de 1e bank al korting hadden gehad?? Zoals bekend bij seat en sofas hadden ook wij korting op de oorspronkelijke prijs.
Uiteindelijk hebben we de bank teruggebracht via een koerier.
Er werd een paar honderd euro AFSCHRIJVING gerekend op een bank van een paar mnd oud die niet goed is vanaf het begin. Dit is waarschijnlijk de enige firma of anders één van de weinige in NL waar dit wordt toegepast.
Het heeft ons totaal 450 € gekost incl; afschrijving, reparatie aan huis en een paar keer ophalen/brengen Als de bank goed was had je 1 x bezorgkosten wat normaal is.
4* ??????? Een zeer lucratieve onderneming deze firma.

Veldhuizen 18 mrt 2024
Reageer
N

Klantgericht advies en mooi aanbied

Verkoper Franz heeft ons uitstekend geholpen met zijn kennis over de producten en de beschikbare opties. We hadden graag een combinatie van twee kleuren stof gewild, wat helaas niet mogelijk bleek.Als je op zoek bent naar een luxe sofa met Italiaans design, vind je hier misschien niet direct wat je zoekt, maar voor een kwalitatieve bank met een goede prijs ben je aan het juiste adres.

Nina Zzz 2 mrt 2024
Reageer
M

Als er iets stuk gaat heb je een probleem

NOOIT, maar dan ook NOOIT meer koop ik iets bij Seats and Sofas. Als alles naar behoren werkt is er geen probleem, zodra er iets stuk gaat (binnen garantietijd!) is de service van Seats and Sofas UITERMATE SLECHT. Ben al sinds september bezig mijn bank te laten maken, hij is nog steeds stuk en Seats and Sofas antwoord nergens meer op. KOOP JE BANK OF STOEL ERGENS ANDERS!

Macy 22 dec 2023
Reageer
S

Bellagio 3 + 2

Wij hebben de Bellagio bank 3 + 2 zitter gekocht bij Seats and Sofas in Groningen. Hele mooie bank waarbij we ook super zijn geholpen door de filiaalmanager daar. We hadden namelijk eerst een andere bank uitgekozen, de Enjoy. We kwamen er thuis echter achter dat hier iets stuk aan was, gelijk gebeld en de volgende dag konden we de bank ruilen tegen de Bellagio bank. Heel goed bedrijf die ook veel op voorraad heeft, dat was voor ons ook de reden dat we naar Seats and Sofas gingen. Tegenwoordig moet je bij veel banken enkele maanden wachten voordat je hem thuis hebt, nu konden we het gelijk meenemen. Karretje huren en ze laden hem zo voor je in!

S 18 apr 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Seats and Sofas

Seats and Sofas is een toonaangevende Europese specialist op het gebied van zitmeubelen. Met de unieke Giant Take Away formule hoef je niet te wachten op je nieuwe bankstel, maar kun je deze direct uit voorraad meenemen. Dankzij wereldwijde inkoop kunnen ze hun uitgebreide collectie voortdurend aanpassen aan de laatste trends, zonder concessies te doen aan de laagst mogelijke prijzen. Bij Seats and Sofas staan betaalbaarheid en gemak centraal, en ze zullen er alles aan doen om je te helpen bij het kiezen van een zitmeubel dat perfect past bij je woonstijl en wensen. Daarom zijn bijna alle modellen verkrijgbaar in verschillende bekledingsopties, zoals stof en leer, en in diverse kleuren. Op deze manier heeft Seats and Sofas altijd een bankstel, fauteuil of hoekbank die past bij je budget, smaak en interieur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.seatsandsofas.nl
  • info@seatsandsofas.nl