SEA LIFE

SEA LIFE

4.0 reviewscore • 2 reviews
E

Leuk uitje, maar plan er wat naast

Ik heb de Sea Life centra in Londen, Brighton en Skegness bezocht en zelfs daarna vond ik deze in Den Haag ook nog de moeite waard. Wel heb ik een beetje een speciale voorkeur voor Londen. Het is trouwens geen activiteit die de hele dag in beslag neemt, hooguit 2 a 3 uurtjes.

Emma Piester 28 mrt 2021
Reageer
L

Sea life Scheveningen review

Leuk om eens te bezoeken, zeker ook met kinderen. Veel verschillende vissen, zeesterren, schildpadden, otters en ga zo maar door. Helaas geen otter gezien want die zaten blijkbaar binnen. Je bent er in een half uurtje wel doorgelopen, toch heb je niet het gevoel dat het je geld niet waard is geweest. Vooral de koepel waarbij je omgeven bent door water en dus ook met roggen, schildpadden en vissen is geweldig. Nooit geweten dat de onderkant van een rog zo interessant kan zijn. :-)

Levi 24 aug 2020
Reageer
Beste daguitjes

Dit zijn de beste daguitjes van april 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over SEA LIFE

SEA LIFE Zuid-Holland is een geweldige attractie voor zowel jong als oud. Het aquarium is gelegen in Scheveningen en biedt een fantastische ervaring voor liefhebbers van zeedieren. Het aquarium heeft een indrukwekkende collectie van meer dan 4000 zeedieren, variërend van haaien en roggen tot schildpadden en zeepaardjes. De verschillende zones in het aquarium geven een duidelijk beeld van verschillende ecosystemen, van de Nederlandse kustlijn tot tropische wateren. Het aquarium is goed onderhouden en de aquaria worden regelmatig schoongemaakt. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden. SEA LIFE Zuid-Holland is ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen, omdat er verschillende interactieve activiteiten en speeltuinen zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Daguitjes
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.visitsealife.com
  • info@sealife.nl