Sanispecials.nl

Sanispecials.nl

3.8 reviewscore • 9 reviews
R

Sanispecials goede ervaring

Kan alleen maar zeggen dat het een hele fijne webshop is met veel meer producten dan je op voorhand zou bedenken. Ik kwam toevallig terecht op Sanispecials doordat ik een nieuwe kraan zocht voor onze badkamer. Onze oude deed het niet meer goed. Ik had meteen bij de categorie 'kranen' al tientallen verschillende opties dus dat zegt wel genoeg. Had de kraan de volgende dag in huis en zelf aangesloten binnen een uurtje. Blij! Zal hier waarschijnlijk vaker wat kopen als ik weer iets zoek voor mijn badkamer of keuken.

ReneV 27 feb 2024
Reageer
K

Snelle levering, maar verwarrende presentaties

Ik was onder de indruk van de snelle levering van het hangtoilet, maar de weergave op de website was misleidend. Het toilet werd getoond met een bril, maar na mijn bestelling bleek dat de bril apart moest worden aangeschaft. Dit leidde tot extra kosten die ik niet had voorzien. Gelukkig lijkt de levering van de bril ook vlot te verlopen.

Kevin 12 dec 2023
Reageer
M

Slordige afwerking van een verwarmingsproduct

Ik ben teleurgesteld over de afwerking van mijn nieuwe verwarming. Het apparaat heeft slechts één afwerkingspootje aan de onderzijde, dat bovendien niet goed past. Dit kleine detail, dat slechts een fractie zou kosten, heeft grote invloed op het uiterlijk van het product. Een correct passend en esthetisch aantrekkelijk dopje zou het product veel fraaier maken.

Martijn 12 dec 2023
Reageer
L

Kleurverwarring en hoge verzendkosten

Ik bestelde onlangs een Novellini doucherek, verwachtend dat het zwart zou zijn zoals op de foto. Tot mijn verrassing ontving ik een wit model. Hoewel het in de bestelbevestiging stond, was dit slechts in kleine letters aangegeven. Nu moet ik het product ruilen voor de gewenste kleur, wat betekent dat ik extra verzendkosten moet betalen, wat resulteert in drie keer verzendkosten in totaal. Daarnaast was de beloofde levering op de volgende werkdag misleidend; het werd pas de volgende werkdag verzonden.

Linda 1 dec 2023
Reageer
J

Mismatch tussen product en afbeelding op website

De levering van mijn bestelling was snel, maar het product voldeed niet aan de verwachtingen gebaseerd op de websiteafbeelding. In plaats van een metalen pomp, zoals afgebeeld, ontving ik een kunststof versie. De kabelboom was ook niet compatibel met mijn behoeften, maar dit kon ik zelf aanpassen. Ondanks enkele aanpassingen werkt het product nu naar behoren.

Jasper 15 jul 2023
Reageer
B

Uitstekende klantenservice ondanks probleem

Mijn interactie met sanispecial was positief, ondanks enkele problemen met de levering. De eerste gootsteen die ik ontving was beschadigd, maar ze stuurden snel een vervanging. Helaas was ook deze beschadigd bij aankomst. Ik besloot mijn geld terug te vragen, wat zonder problemen verliep. Ik waardeer de klantenservice van sanispecial zeer vanwege hun snelle en efficiënte aanpak.

Bas 24 mei 2023
Reageer
T

Bezorgd over verzendkosten

Het bestelde product was zoals beschreven, maar de afdekkapjes waren van matige kwaliteit. Wat me echter stoort, is de inconsistentie in de verzendkosten. Aanvankelijk werd €9,95 aangegeven, maar bij het afrekenen steeg dit naar €15 via DHL. Uiteindelijk werd het pakket echter bezorgd door PostNL, wat vragen oproept over de prijsstijging en hoe dit proces precies verloopt achter de schermen.

Thijs 2 mrt 2023
Reageer
S

Goed geleverd maar onnodige verpakking

Mijn bestelling van twee kraanknoppen werd tijdig en soepel geleverd. Echter, elke knop werd in een apart doosje verpakt, terwijl ze gemakkelijk in één doosje hadden gepast. Deze overmatige verpakking leek mij een verspilling van materiaal en had efficiënter gekund. Ik snap dat er schadevrij verpakt moet worden, maar bij zulke zaken wordt het transport alleen maar duurder en is het niet goed voor het mileu.

Stefan 17 feb 2023
Reageer
N

Tevreden over website maar beperkte communicatie

Ik vond de website erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Tot mijn verrassing ontving ik een nieuwer model van het Clage doorstroomtoestel dan ik had verwacht, wat een aangename verrassing was. De prijs was ook concurrerend. Echter, de communicatie vanuit de winkel was minimaal; ik ontving slechts één bevestiging van mijn bestelling, terwijl ik normaal gesproken meerdere updates verwacht.

Niels 13 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Sanispecials.nl

Sanispecials.nl is een gerenommeerde online winkel voor sanitairproducten en biedt een uitgebreide catalogus met hoogwaardige producten tegen zeer redelijke prijzen. Shoppen op hun website is gemakkelijk en er bestaat de mogelijkheid om gedetailleerde informatie over elk product te krijgen. Zit je met een vraag dan staat het team van Sanispecials.nl altijd klaar om die te beantwoorden en je van advies te voorzien. De klantenservice van Sanispecialist.nl is top en dit zorgt in de meeste gevallen voor een uitstekende klantbeleving. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze hoogwaardige producten ontvangen die aan hun behoeften voldoen en dat hun bestelling snel en efficiënt wordt afgehandeld. Sanispecials.nl is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar sanitairproducten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.sanispecials.nl
  • info@sanispecials.nl