Roompot Park Eksel

Roompot Park Eksel

4.3 reviewscore • 3 reviews
F

Wel wat minpuntjes

Ik heb onlangs een verblijf gehad op dit park en ik moet zeggen dat ik over het algemeen tevreden was met mijn ervaring. Het park is prachtig gelegen in de natuur en biedt veel verschillende activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen. Ik was bijzonder onder de indruk van het zwembad, dat schoon en goed onderhouden was. Ik vond het ook fijn dat er een speeltuin op het park was, wat mijn kinderen erg leuk vonden. Ik had echter enkele minder positieve ervaringen tijdens mijn verblijf. Ik vond sommige delen van het park en het verblijf niet zo netjes als ik had verwacht, en sommige medewerkers waren niet altijd even gastvrij. Al met al was het echter een aangenaam verblijf en ik denk dat ik in de toekomst nog eens terug zou komen naar dit park.

Familie Dobber 29 okt 2022
Reageer
O

Was nice

Ik ben onlangs naar Roompot Park Eksel geweest en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was van de prachtige omgeving en de geweldige faciliteiten. Het park bevindt zich in een schilderachtige omgeving en het personeel was altijd aangenaam en behulpzaam. Ik verbleef in een comfortabel huisje en het was een echte luxe om de beschikking te hebben over een eigen keuken en badkamer.

O.A.M. 19 mei 2022
Reageer
F

Was heel fijn

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Het park was prachtig en goed onderhouden, met mooie wandel- en fietspaden en een prachtig zwembad. De accommodatie was comfortabel en schoon, met alles wat je nodig had voor een aangename vakantie. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en de omgeving was rustig en idyllisch. We hebben genoten van de verschillende activiteiten op het park en de vele leuke uitstapjes in de omgeving. Kortom, een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een ontspannen vakantie.

Fam. Koster 6 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Belgie.

Over Roompot Park Eksel