Center Parcs Erperheide

Center Parcs Erperheide

4.4 reviewscore • 3 reviews
G

Zwembad was lekker warm en verblijf was top

Weekje Center Parcs in Erperheide gehad. Hadden vooraf natuurlijk wat reviews ingelezen want het was de eerste keer dat we naar dit park zijn gegaan. We werden wat sceptisch omdat er toch wel wat klachten. Hier hebben wij niets van vernomen. Sterker nog het zwembad had een lekkere temperatuur waar onze kinderen het zo een aantal uur volhielden met zwemmen/spelen. Huisje had alles wat je maar wenst en was tevens netjes. Dus al met al dik in orde, wij, en zeker onze kids hebben zich goed vermaakt. C-mine expeditite in Genk is trouwens ook leuk om heen te gaan met jonge kinderen.

Geraldine 20 dec 2022
Reageer
E

Heerlijk park waar we zeker terug komen

Kan alleen maar positief zijn. Huisje 450 hadden we geboekt. Je kan overal in met je polsbandje die je krijgt als je voor de eerste keer binnen komt. Wij hebben heel veel gefietst in de omgeving en ook genoten van het grote zwembad. Temperatuur vonden we wel prima trouwens, hoorde daar veel anderen over klagen. Het overdekte stuk is ook heel mooi met een markt en dergelijke. Park is heel mooi opgezet met goed personeel en we waren eigenlijk verrast in eerste instantie hoe goed de huisjes waren onderhouden. 5/5 sterren.

Ellen 25 okt 2022
Reageer
M

Mooi park maar zwembad koud

Wij zijn al meerdere jaren naar verschillende Center Parcs locaties geweest in de loop der jaren. Dit keer een weekje Erperheide geboekt want onze zoontjes genieten altijd zo van de geweldige zwembaden wat Center Parcs heeft. Nu heb ik helaas wat minder goed nieuws want het water was gewoon koud, het voelde echt koud, je zat met kippenvel in het bubbelbad. Dat kan natuurlijk niet, dan kan je beter gewoon niet in het bubbelbad gaan zitten als je er kippenvel van krijgt. Ik kan me heel goed voorstellen dat de waterparken op dit moment, met de hoge gasprijzen, niet uit kunnen. Dit kan je de klanten echter niet aandoen. Je betaald een flinke duit, 900 euro voor een weekje, dan ga je er ook vanuit dat je kan genieten in het zwembad. Hebben dit natuurlijk nog wel aangegeven bij een manager, die was nog wel zo vrijgevig om ons 50 euro retour te geven en ook het bad met 0,5 graden te verhogen. Dit was echter nog steeds niet genoeg dus helaas. Voor de rest wel een mooi park hoor, wil niet alleen negatief zijn, genoeg activiteiten, mooie ligging en ook is er veel te doen voor kinderen.

Marion 17 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs Erperheide

Er zijn 3 reviews geschreven over Center Parcs Erperheide op Reviews.nl. Met een 4.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_EP_vakantiepark-erperheide
  • info@centerparcs.com