Roompot Park De Peel

Roompot Park De Peel

3.8 reviewscore • 8 reviews
S

Prima weekend gehad maar hygiene kan beter

Dit kleine park, omringd door bos, bood een nette bungalow, zij het met veel spinnenrag. Helaas ontbrak het aan privacy op ons terras vanwege het gebrek aan begroeiing. Het personeel was vriendelijk, maar er was geen verjaardagsgroet zoals bij sommige andere parken. De voedselhygiëne liet echter te wensen over. Ondanks mijn verzoek om de ontbijtbox gekoeld te bewaren tot we deze zouden ophalen, stond deze ongekoeld bij de receptie op een warme dag. Het beleg, de melk en yoghurt waren daardoor lauw bij ontvangst, wat zeer teleurstellend was.

Saskia 19 jul 2023
Reageer
O

Een prachtig park maar pas op voor de weg!

Dit park is schitterend gelegen in een rustige omgeving, omringd door bossen en heide. Ons chalet was ruim en goed uitgerust. Hoewel de horecavoorzieningen netjes waren en een redelijke keuze boden, kon de bediening soms wat traag zijn, maar dat is begrijpelijk op vakantie.
Er is echter een belangrijk aandachtspunt: hoewel het park als autovrij wordt geadverteerd, lag ons terras slechts 6 meter van een openbare weg waar auto's met een snelheidslimiet van 60 km/u voorbijraasden. Dit was niet duidelijk op de plattegrond te zien en resulteerde in ongeveer 150 passerende voertuigen per dag op slechts 6 meter afstand. Dit was een grote teleurstelling en bron van irritatie.

Olivia 19 aug 2023
Reageer
O

Roompot park De Peel

Zeer teleurstellend . Huisje was echt niet proper, hoekjes worden niet gepoetst. Ontbijt kan pas vanaf 9u , technische storing geen ontbijt gehad en de dag nadien vonden ze het dan raar dat we ons ontbijt niet kwamen halen. Het restaurant of take away was NIET open tot de uren die vermeld werden !!! Zeer onvriendelijk , zeggen dat het zeer druk is en er zat amper volk op terras . Al heel veel Roompot’s gedaan , altijd al goed geweest en deze was zeer teleurstellend!! Gaan we niet meer terug naartoe .

Ontevreden mensen 21 mei 2023
Reageer
E

Een geweldige week in maart

Ondanks het ongunstige weer hadden we een fantastische week op het park. Onze accommodatie was schoon en gezellig, en het personeel was uiterst vriendelijk. We genoten van het restaurant en de vogels die ons bezochten, zelfs een eekhoorn. Kortom, we hebben van alles genoten op het park en overwegen zeker om terug te keren.

Esmee 26 mrt 2023
Reageer
P

Heerlijke kerst en nieuwjaar in Roompot DE PEEL

We hebben heerlijke kerst- en nieuwjaarsdagen doorgebracht op Roompot Park De Peel in Vlierden. Onze accommodatie was goed verzorgd, smaakvol ingericht, schoon en mooi gelegen tussen weilanden en bossen. Het park bood een aangename rust en was geheel autovrij, wat geweldig was voor de kleinkinderen. Alles was aanwezig in de accommodatie, zelfs een vaatwasser, en de bedden waren uitzonderlijk comfortabel. We genoten van een uitstekend gourmetbuffet met kerst en zouden zeker overwegen om terug te keren.

Peter 2 jan 2023
Reageer
B

Fantastisch, wat een heerlijk park!!

Dit park is werkelijk fantastisch! De rust, de prachtige bosrijke omgeving, het super vriendelijke personeel, het mooie restaurant met redelijke prijzen en de goed uitgeruste huisjes maken dit tot een geweldige ervaring. We hebben enorm genoten en zouden graag nog eens terugkomen. Complimenten aan iedereen die hierbij betrokken is geweest en ons een geweldige tijd heeft bezorgd.

Bianca 21 nov 2022
Reageer
E

Ontstressen

De huisjes op dit park zijn volledig gerenoveerd en bevinden zich midden in de natuur. We konden rechtstreeks vanuit ons huisje het natuurgebied inlopen, wat geweldig was voor onze hond. We hebben één keer in het parkrestaurant gegeten, waar het menu weliswaar beperkt was, maar de kwaliteit goed was. Het park is klein en daardoor heerlijk rustig.

Ellis 30 sep 2022
Reageer
J

Niet schoon

Het was niet geheel aan onze verwachtingen voldaan. De accommodaties waren niet netjes en schoon bij aankomst en het duurde enige tijd voordat dit opgelost was. Kan dus beter.

Joopie 1 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Vlierden.

Over Roompot Park De Peel

Roompot Park De Peel is gelegen te Biesdeel 4 in Vlierden in het groene landschap van Asten, in de provincie Noord-Brabant. Dit park is perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen. Gasten kunnen verblijven in comfortabele bungalows, chalets of op ruime kampeerplaatsen, te midden van serene rust. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder minigolf, sport- en speelvelden, een kinderspeeltuin, fietsverhuur en een restaurant. Gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving door te wandelen of te fietsen in de nabijgelegen natuurgebieden De Peel en De Groote Peel, bekend om hun uitgestrekte heidevelden, bossen en vennen. In de omgeving zijn er ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten, zoals het Nationaal Park De Maasduinen, attractiepark Toverland en de gezellige stad Eindhoven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlierden, Noord-Brabant
  • https://www.roompotparkdepeel.nl
  • info@roompot.nl