Roompot Park De Peel

Roompot Park De Peel

3.6 reviewscore • 5 reviews
S

Prima weekend gehad maar hygiene kan beter

Dit kleine park, omringd door bos, bood een nette bungalow, zij het met veel spinnenrag. Helaas ontbrak het aan privacy op ons terras vanwege het gebrek aan begroeiing. Het personeel was vriendelijk, maar er was geen verjaardagsgroet zoals bij sommige andere parken. De voedselhygiëne liet echter te wensen over. Ondanks mijn verzoek om de ontbijtbox gekoeld te bewaren tot we deze zouden ophalen, stond deze ongekoeld bij de receptie op een warme dag. Het beleg, de melk en yoghurt waren daardoor lauw bij ontvangst, wat zeer teleurstellend was.

Saskia 19 jul 2023
Reageer
O

Een prachtig park maar pas op voor de weg!

Dit park is schitterend gelegen in een rustige omgeving, omringd door bossen en heide. Ons chalet was ruim en goed uitgerust. Hoewel de horecavoorzieningen netjes waren en een redelijke keuze boden, kon de bediening soms wat traag zijn, maar dat is begrijpelijk op vakantie.
Er is echter een belangrijk aandachtspunt: hoewel het park als autovrij wordt geadverteerd, lag ons terras slechts 6 meter van een openbare weg waar auto's met een snelheidslimiet van 60 km/u voorbijraasden. Dit was niet duidelijk op de plattegrond te zien en resulteerde in ongeveer 150 passerende voertuigen per dag op slechts 6 meter afstand. Dit was een grote teleurstelling en bron van irritatie.

Olivia 19 aug 2023
Reageer
O

Roompot park De Peel

Zeer teleurstellend . Huisje was echt niet proper, hoekjes worden niet gepoetst. Ontbijt kan pas vanaf 9u , technische storing geen ontbijt gehad en de dag nadien vonden ze het dan raar dat we ons ontbijt niet kwamen halen. Het restaurant of take away was NIET open tot de uren die vermeld werden !!! Zeer onvriendelijk , zeggen dat het zeer druk is en er zat amper volk op terras . Al heel veel Roompot’s gedaan , altijd al goed geweest en deze was zeer teleurstellend!! Gaan we niet meer terug naartoe .

Ontevreden mensen 21 mei 2023
Reageer
E

Een geweldige week in maart

Ondanks het ongunstige weer hadden we een fantastische week op het park. Onze accommodatie was schoon en gezellig, en het personeel was uiterst vriendelijk. We genoten van het restaurant en de vogels die ons bezochten, zelfs een eekhoorn. Kortom, we hebben van alles genoten op het park en overwegen zeker om terug te keren.

Esmee 26 mrt 2023
Reageer
P

Heerlijke kerst en nieuwjaar in Roompot DE PEEL

We hebben heerlijke kerst- en nieuwjaarsdagen doorgebracht op Roompot Park De Peel in Vlierden. Onze accommodatie was goed verzorgd, smaakvol ingericht, schoon en mooi gelegen tussen weilanden en bossen. Het park bood een aangename rust en was geheel autovrij, wat geweldig was voor de kleinkinderen. Alles was aanwezig in de accommodatie, zelfs een vaatwasser, en de bedden waren uitzonderlijk comfortabel. We genoten van een uitstekend gourmetbuffet met kerst en zouden zeker overwegen om terug te keren.

Peter 2 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Vlierden.

Over Roompot Park De Peel

Er zijn 5 reviews geschreven over Roompot Park De Peel op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Vlierden, Noord-Brabant
  • https://www.roompotparkdepeel.nl
  • info@roompot.nl