Roompot Park De Peel

Roompot Park De Peel

3.7 reviewscore • 3 reviews
F

Perfect voor met de hond

Roompot Park De Peel biedt een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen en stelletjes. Het park ligt op een rustige locatie in het mooie Limburgse landschap, waardoor je volop kunt genieten van de natuur en de stilte. De accommodaties zijn comfortabel en goed onderhouden, en er zijn genoeg faciliteiten op het park aanwezig om je vermaakt te houden, zoals zwembaden, speeltuinen, een animatieteam en een restaurant. Het park is tevens hondvriendelijk, dus je kunt je viervoeter meenemen voor een heerlijke vakantie.

Familie Klijnhout 10 mei 2022
Reageer
H

Nee

Ik ben met mijn familie naar deze Roompt geweest en ik moet zeggen dat ik niet helemaal tevreden was. Het park was niet zo netjes als we hadden verwacht en er was ook veel overlast van andere gasten. Het zwembad was ook niet erg schoon en we moesten wachten voordat we een ligbed konden vinden. Ook het eten in het restaurant was niet al te best en duur voor wat je kreeg. Al met al ben ik niet blij met mijn verblijf hier en ik raad dit park niet aan aan anderen.

Hero 7 jul 2022
Reageer
J

Niet schoon

Het was niet geheel aan onze verwachtingen voldaan. De accommodaties waren niet netjes en schoon bij aankomst en het duurde enige tijd voordat dit opgelost was. Het zwembad was klein en overvol, waardoor we soms niet konden zwemmen wanneer we wilden. De omgeving was niet zo aantrekkelijk en er waren niet veel activiteiten voor kinderen. Over het algemeen was onze ervaring teleurstellend en we zullen waarschijnlijk niet terugkeren naar dit park.

Joopie 1 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Vlierden.

Over Roompot Park De Peel