Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

Vakantiecentrum De Ullingse Bergen

4.3 reviewscore • 3 reviews
D

Wel een fijne camping

Fijne camping met vriendelijk personeel Parkachtig mooie ruime plekken op verschillende velden gelegen sanitair is goed en schoon en werd zelfs 's avonds rond 20.00 uur nog een keer schoon gemaakt

Lekker zwembad en een heel goed restaurant De camping is gunstig gelegen bij het dorp en in de omgeving kun je heel goed fietsen naar bijv de Maasheggen grave Cuijk en Overloon daar is het oorlogsmuseum zeker een aanrader.

Drier 26 aug 2022
Reageer
F

Fantastische vakantie gehad!

We hebben een geweldige vakantie gehad. Onze kinderen hebben zich vermaakt in de speeltuintjes en binnenspeeltuin, terwijl we stonden op een gezellig veldje met zicht op een zandbak met glijbaan. De camping is geschikt voor jonge gezinnen, senioren en natuurliefhebbers, aangezien deze direct tegen mooie bossen ligt, waar we het kabouterpad hebben ontdekt. Er was een beperkt animatieprogramma aanwezig, wat perfect was voor ons en er zijn veel leuke uitstapjes te maken in de omgeving. Op de camping waren er heerlijke frites en pizza's verkrijgbaar bij de snackbar en het restaurant De Heksenboom is ook een aanrader voor gezinnen. We zullen zeker terugkomen!

Fam. Praak 2 jul 2021
Reageer
M

Relaxte camping

De camping was mooi en rustig, maar we hadden last van de processierupsen, wat geen pretje was. Het zou handig zijn als dit bij boeking of aankomst wordt vermeld aan gasten. Verder hadden we een geweldig verblijf, met een ruime en privé plaats, een heerlijk zwembad en vriendelijke medewerkers. Helaas was het niet mogelijk om overdag ijs of snacks te kopen bij het zwembad en er was geen winkel op de camping, wat jammer was. Het sanitair was echter schoon en netjes.

Marrie 11 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Sint Anthonis.

Over Vakantiecentrum De Ullingse Bergen
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Anthonis, Noord-Brabant
  • https://www.ullingsebergen.nl
  • info@ullingsebergen.nl