Roompot Domein Het Camperveer

Roompot Domein Het Camperveer

3.2 reviewscore • 10 reviews
S

Wat een slechte ervaring

Een waardevolle tip voor toekomstige gasten van Roompot: zorg ervoor dat je jouw vakantiehuis grondig inspecteert op eventuele schade voordat je de sleutel in ontvangst neemt. Spijtig genoeg hebben wij na ons verblijf te maken gehad met ongerechtvaardigde kosten. Naast het inhouden van onze borg, werden we ook gedwongen om een extra bedrag van 350 euro te betalen voor een vermeende schroeiplek in een gordijn die wij niet hebben veroorzaakt. Ondanks herhaaldelijke e-mails naar Roompot om bewijs en een factuur van de vermeende reparatie te ontvangen, hebben we nooit enige reactie gekregen. Pas toen we onze verzekering inschakelden, konden ze opeens wel een foto van de veronderstelde schade en een kostenraming verstrekken. Men kan alleen maar raden hoe vaak ze deze dubieuze praktijken hebben toegepast. Voor mij persoonlijk geen vakantie meer met Roompot.

Sabine 20 mrt 2023
Reageer
K

Teleurgesteld en ontevreden

Ik zal hier nooit meer terugkomen. In eerste instantie leek alles in orde met het huisje. Maar enkele weken later kregen we te horen dat we onze borg moesten laten vallen en meer dan 300 euro extra moesten betalen vanwege een brandplek op een gordijn. We hebben echter geen vuur gehad in het huisje en de haard werkte niet. We hebben gevraagd om bewijs en eventueel een factuur voor het vervangen van het gordijn, maar we hebben nooit iets ontvangen. Pas nadat we contact hebben opgenomen met de verzekering konden ze opeens wel een foto en een prijsopgave sturen (maar geen factuur). Na veel heen en weer gemail hebben we uiteindelijk moeten betalen voor schade die we niet hebben veroorzaakt, maar het is moeilijk om dit te bewijzen. Ik hoop dat inmiddels het gordijn is vervangen en dat andere families niet hetzelfde hoeven mee te maken als wij.

Klaar 7 mrt 2023
Reageer
F

Voor de rustzoekers

Een vredige en afgelegen locatie, onlangs ontwikkeld met ruime percelen. Een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar rust. We hebben ontzettend genoten! Het vakantiehuis was werkelijk prachtig en het contact met de verhuurder verliep vlekkeloos. We kijken er nu al naar uit om volgend jaar weer een week te boeken.

Frenk 6 okt 2022
Reageer
C

Proper, mooi en overal dichtbij!

Deze plek is absoluut geweldig! Als je op zoek bent naar totale rust en wilt genieten van de prachtige natuur, dan is dit de ideale bestemming. Alles is hier zeer schoon en mooi, en de locatie is ook nog eens gunstig gelegen. We hebben hier zo van genoten dat we zeker weten nog eens terug willen komen!

Charlize 24 jul 2022
Reageer
I

Geweldige comfort

De huisjes bij Roompot Callantsoog zijn prachtig, gloednieuw en luxe. De inrichting is licht, modern en vrolijk, met veel ruimte en privacy. Hoewel het park nog aan groei moet winnen, is het een perfecte locatie, dicht bij het Veerse Meer en Banjaard strand, en binnen een half uur bereik je het gezellige Domburg. Een ideale vakantiebestemming.

Dikke 10 deze plek & tot de volgende keer!

I. Oomen 8 okt 2021
Reageer
M

Zo luidruchtig

Onze keuze voor dit appartement was gebaseerd op de luxe en de rust zoals beschreven in de omschrijving. Het appartement was inderdaad luxueus, echter was het in een gehorig gebouw, wat resulteerde in het ontbreken van rust. Er was veel overlast van geluiden van andere bewoners, zoals schuivende stoelen, hard dichtslaande deuren, rennende kinderen, tikkende hakken, gepraat, enz. Dit is niet gepast voor een appartement van dit niveau en prijsklasse. Ons verblijf was onaangenaam door dit en wij zullen het niet aanbevelen. Bovendien was de schoonmaak onvoldoende en er was veel stof op stopcontacten, plinten en badkamers. In één badkamer lagen dode vliegen op tegels en plafond, en in een andere badkamer waren haren te vinden op tegels en in het afvoerrooster.

Mirthe 30 aug 2021
Reageer
M

Wat een gedoe!

De accommodaties zijn teleurstellend en niet wat we verwacht hadden. De semi-bungalows zijn eenvoudig ingericht en de tuinen bieden geen privacy.
Bij aankomst bleek de berging niet toegankelijk te zijn vanwege een cijferslot en er was niemand om het probleem op te lossen. Na talloze telefoontjes en lange wachttijden lukte het uiteindelijk om contact te leggen met de juiste persoon. De monteurs die langskwamen konden het probleem niet verhelpen en we hebben de hele week geen gebruik kunnen maken van de berging. Dit was erg vervelend, vooral als je kleding wilt wassen.
Het terrein is kaal en biedt weinig privacy, zelfs met een redelijke afstand tussen de woningen. Een hekwerk of beplanting rondom de voordeur en ramen zou helpen om meer privacy te creëren.
Naast het ongemak met de berging en het gebrek aan privacy, hebben we ook geen verdere communicatie of opvolging ontvangen van Largo. Dit is erg teleurstellend.

Marianneke 18 mei 2021
Reageer
M

Geweldige locatie met luxe accommodatie

Wat een fantastische plek! Het park is ruim opgezet en heeft een ideale ligging vlakbij het Veerse Meer en het strand. De accommodaties zijn prachtig en bieden een ongekend luxe en comfortabel verblijf. Alles is tot in de puntjes verzorgd. De inrichting is modern, licht en met smaakvolle kleuren. Er is volop buitenruimte en veel privacy. Hoewel het park nog nieuw is en de beplanting nog moet groeien, is het een heerlijke plek om te verblijven. De ligging is werkelijk fantastisch, met het Veerse Meer en de veerboot naar Veere vlakbij. Op slechts 5 minuten afstand ligt het prachtige Banjaard-strand en binnen een half uur bereik je het gezellige Domburg. Het kan bijna niet beter!

Mark Jansen 10 mei 2021
Reageer
T

In de aanbouw al geweldig

Deze plek is werkelijk prachtig! De huizen zijn zo mooi gelegen rondom de vijver met een betoverende fontein die van 's ochtends vroeg tot 's avonds haar charme laat zien. Bovendien is de haven op slechts 5 minuten loopafstand, wat zorgt voor een gezellige sfeer. Het enige minpuntje is dat de beplanting nog moet groeien, maar dat zal met de tijd zeker verbeteren.

Tanja 13 mrt 2021
Reageer
W

Prachtig park op een ideale locatie met veel comfo

Dit park is werkelijk prachtig! De huisjes zijn splinternieuw en bieden een overvloed aan luxe. De inrichting is modern, licht en met aantrekkelijke kleuren. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Er is voldoende ruimte zowel binnen als buiten, en er is veel privacy. Hoewel het park nog nieuw is en de beplanting nog moet groeien, is het een heerlijke plek om te verblijven. De ligging is perfect, vlakbij het Veerse Meer en de veerboot naar Veere. Binnen 5 minuten ben je op het schitterende Banjaard-strand en binnen een half uur rijden bereik je het gezellige Domburg. Het kan bijna niet beter dan dit.

Walter 8 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Kamperland.

Over Roompot Domein Het Camperveer

Roompot Domein Het Camperveer is gelegen te Camperveer 1 – 26 in Kamperland aan de oevers van de rivier de Maas. Op Roompot Domein Het Camperveer vind je luxe villa’s en appartementen die ruim zijn opgezet in een rustige omgeving. De kleinschalige opzet maakt het een aangenaam verblijf. Het park zelf beschikt niet over faciliteiten, maar ligt ongeveer 5 kilometer van het strand af. Daarnaast krijg je gratis toegang tot de faciliteiten van Roompot Beach Resort en het zwembad. Daarnaast kun je in de omgeving prachtige wandel- en fietstochten maken en genieten van de natuur. Roompot Domein Het Camperveer is ook ideaal gelegen voor het ontdekken van de omgeving. Bezoek het gezellige centrum van Arcen met zijn historische gebouwen en mooie terrassen, ontdek de prachtige Kasteeltuinen, of maak een uitstapje naar de nabijgelegen Hertog Jan Brouwerij.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.roompotdomeinhetcamperveer.nl
  • info@roompot.nl