Roompot Domein Het Camperveer

Roompot Domein Het Camperveer

3.3 reviewscore • 2 reviews
S

Wat een slechte ervaring

Een waardevolle tip voor toekomstige gasten van Roompot: zorg ervoor dat je jouw vakantiehuis grondig inspecteert op eventuele schade voordat je de sleutel in ontvangst neemt. Spijtig genoeg hebben wij na ons verblijf te maken gehad met ongerechtvaardigde kosten. Naast het inhouden van onze borg, werden we ook gedwongen om een extra bedrag van 350 euro te betalen voor een vermeende schroeiplek in een gordijn die wij niet hebben veroorzaakt. Ondanks herhaaldelijke e-mails naar Roompot om bewijs en een factuur van de vermeende reparatie te ontvangen, hebben we nooit enige reactie gekregen. Pas toen we onze verzekering inschakelden, konden ze opeens wel een foto van de veronderstelde schade en een kostenraming verstrekken. Men kan alleen maar raden hoe vaak ze deze dubieuze praktijken hebben toegepast. Voor mij persoonlijk geen vakantie meer met Roompot.

Sabine 20 mrt 2023
Reageer
K

Teleurgesteld en ontevreden

Ik zal hier nooit meer terugkomen. In eerste instantie leek alles in orde met het huisje. Maar enkele weken later kregen we te horen dat we onze borg moesten laten vallen en meer dan 300 euro extra moesten betalen vanwege een brandplek op een gordijn. We hebben echter geen vuur gehad in het huisje en de haard werkte niet. We hebben gevraagd om bewijs en eventueel een factuur voor het vervangen van het gordijn, maar we hebben nooit iets ontvangen. Pas nadat we contact hebben opgenomen met de verzekering konden ze opeens wel een foto en een prijsopgave sturen (maar geen factuur). Na veel heen en weer gemail hebben we uiteindelijk moeten betalen voor schade die we niet hebben veroorzaakt, maar het is moeilijk om dit te bewijzen. Ik hoop dat inmiddels het gordijn is vervangen en dat andere families niet hetzelfde hoeven mee te maken als wij.

Klaar 7 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Kamperland.

Over Roompot Domein Het Camperveer

Er zijn 2 reviews geschreven over Roompot Domein Het Camperveer op Reviews.nl. Met een 3.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kamperland, Zeeland
  • https://www.roompotdomeinhetcamperveer.nl
  • info@roompot.nl