Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

4.5 reviewscore • 3 reviews
T

Vergeet je zaklamp niet!

We werden vriendelijk ontvangen en de bedden waren keurig opgemaakt. Ze hadden zelfs een welkomstpakket neergelegd, wat erg attent was. Als we toch een puntje van kritiek moeten geven, was het wel de verlichting op het park of het ontbreken hiervan. Het is echt slecht verlicht, hopelijk gaan ze hier nog wat aan doen. Verder een prettig verblijf gehad.

Thomas 21 jan 2023
Reageer
W

Geweldige locatie

De ligging van dit vakantiepark is perfect. Het ligt direct aan het strand. We hadden een huisje van 4-6 personen, maar zelfs voor 4 personen was het aan de kleine kant. Het vakantiepark is niet afgesloten, dus je bent er ook zo vanaf. Dichtbij gezellige eetgelegenheden. Er zijn hier veel mogelijkheden, maar houd rekening met de beperkte ruimte in de huisjes.

Wendy 2 jan 2023
Reageer
W

Slapen op het strand

Prachtige locatie op het strand. Niet ideaal voor mensen die slecht ter been zijn. Je bent vooral buiten dus het maakt niet uit dat het wat aan de kleine kant is. Omdat je op het strand zit heb je natuurlijk een fantastisch uitzicht. Er zijn weinig faciliteiten, maar dat is ook niet de opzet van dit park. Met de auto ben je wel zo in Hoek van Holland. Maar wel een heerlijke vakantie gehad en erg van het uitzicht genoten. Kwamen ook geregeld grote boten voorbij varen. Echt genieten.

Wiebe 14 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Hoek van Holland.

Over Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Er zijn 3 reviews geschreven over Roompot Beach Villa's Hoek van Holland op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoek van Holland, Zuid-Holland
  • https://www.roompotbeachvillashoekvanholland.nl
  • info@roompot.nl