Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

4.8 reviewscore • 4 reviews
W

Slapen op het strand

Prachtige locatie op het strand. Niet ideaal voor mensen die slecht ter been zijn. Je bent vooral buiten dus het maakt niet uit dat het wat aan de kleine kant is. Omdat je op het strand zit heb je natuurlijk een fantastisch uitzicht. Er zijn weinig faciliteiten, maar dat is ook niet de opzet van dit park. Met de auto ben je wel zo in Hoek van Holland. Maar wel een heerlijke vakantie gehad en erg van het uitzicht genoten. Kwamen ook geregeld grote boten voorbij varen. Echt genieten.

Wiebe 14 sep 2022
Reageer
R

Hele fijne ervaring

Een comfortabel en schoon huisje dat de kracht van drie stormen doorstond deze week. Hoewel het weer heftig was, hielden de huisjes stand. Oordopjes hielpen om te slapen in de nacht met het lawaai van de harde wind. Een technisch defect werd snel opgelost door de technische dienst.

R.A.M. 21 jun 2022
Reageer
F

Heerlijk dat strand

Een prachtige villa aan het strand, voorzien van alle comfort. De locatie is ongeëvenaard met een geweldig uitzicht op zee en de schepen die Rotterdam binnen- en uitvaren. Ideaal voor wandelaars, met betonpaden die geschikt zijn voor mensen met beperkte mobiliteit. Heerlijk rustig en geen geluidsoverlast. Een absolute aanrader voor een vakantie aan zee.

Familie Reuts 11 apr 2022
Reageer
Y

Op vakantie in de winter

De villa is een prachtige en economische optie voor een strandvakantie. De inrichting is comfortabel en de verwarming werkt goed. De locatie is geweldig, direct aan het strand en met een prachtig uitzicht op zee en de enorme schepen die Rotterdam in en uitvaren. Een absolute aanrader voor mensen die van het strand en de zee houden.

Y Pollo 23 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Hoek van Holland.

Over Roompot Beach Villa's Hoek van Holland
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoek van Holland, Zuid-Holland
  • https://www.roompotbeachvillashoekvanholland.nl