Residence de Leuvert

Residence de Leuvert

3.9 reviewscore • 3 reviews
I

Paar dagen genieten

Wij hebben een paar dagen in een huisje met sauna en hottub gezeten. Dat was echt genieten. We hadden een mooie tuin en voldoende privacy. Een ander bed is altijd wennen, maar wel goed. Het is een groot park en het staat allemaal wel dicht op elkaar. Je mist wel wat ruimte en faciliteiten. Wij kwamen meer voor het huisje en dat was prima in orde. Het was ook vrij rustig op het park dus verder geen probleem. We hebben wel genoten en dat was het belangrijkste.

Irma 30 okt 2022
Reageer
M

Kan je hier ook vakantiewoningen huren

Kan je hier ook vakantiewoningen huren of is het alleen maar koop? Ik zit op de website te kijken namelijk en als je op bekijk aanbod klikt zie je alleen maar koopprijzen kosten koper. Ligging is wel mooi in Boord Brabant en heb ook het idee dat het een vrij populair park is door de goede ligging. Helaas hebben wij geen paar ton liggen anders had ik het misschien overwogen om te kopen. Momenteel is alleen huur voor ons mogelijk, wat ook prima is maar blijkbaar doet Residence de Leuvert hier op het moment niet aan. Als iemand een andere mening deelt of weet hoe je hier iets kan huren, hoor ik het graag.

Gr. Maurice.

Maurice 9 okt 2022
V

Dan bekijk je de website van Topparkenverkoop.nl. Is mij ook al eens gebeurd en het is onduidelijk omdat de website vrijwel hetzelfde is als dat je op de vakantiepark verhuur website surft. Slimste is om de groene link hier op de pagina te klikken zodat je naar de juiste pagina gaat, waar je dus een huisje op het vakantiepark kunt huren.

Vin 12 okt 2022
A

Ruime bungalow

Leuk vakantiepark alleen was ons huisje niet brandschoon. Dat kon dus beter. De bungalow was ruim genoeg en het bed lag lekker. Nadeel van het park is dat alles dicht op elkaar staat. Binnen de bungalow dus voldoende ruimte maar daarbuiten niet. Op het park zelf zijn een beperkt aantal faciliteiten. Ook dit kan dus beter. De omgeving is wel erg mooi. Je kunt naar de stad of de natuur in. Hier is in principe alles te vinden.

Adriaan 17 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Cromvoirt.

Over Residence de Leuvert

TopParken Residence de Leuvert, gelegen aan Loverensestraat 11 te Cromvoirt, is een vakantiepark met comfortabele en luxe vakantiehuizen, op loopafstand van een recreatieplas en gelegen vlakbij Den Bosch, De Ijzeren Man en De Loonse en Drunsense Duinen. Honden zijn hier toegestaan. Enkele faciliteiten van dit park zijn fietsverhuur, WiFi, restaurant, BBQ service, snackbar, buitenzwembad, kinderbad, ligstoelen, sportveld, speeltuin, biljarttafel, tennisbaan, tafeltennistafel en voor kinderen is er een activiteitenprogramma, kidsclub, Toppe Bob en een animatieteam aanwezig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Cromvoirt, Noord-Brabant
  • https://www.topparken.nl/residence-de-leuvert
  • info@topparken.nl